icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
24. sep 2015

@1234lubka no ja sa pri dvoch detoch hýbem dosť...naviac robím v bare stále a tie víkendy tam niekedy...no....ale tak ja toto mala vždy, asi od puberty, cvičila som a cvičila, potom popri práci tiež fitko, spinning...a stále som bola pevná a kd som mala 68kg bola som rada...🙂 ja by musela žt asi iba na ovocí a zelenine čisto., aj to s obmedzením..🙂
no a druhé tehotenstvo- to som otehotnela tuším dva mesiace po porode, číže som si išla pre antikoncepciu, ešte vtedy som myslela že je to fajn vec a tam mi doktor povedal že som v 16tom týždni...:D predtým som schudla nejaké kilá, takže od toho 16teho týždna som pribrala nejakých 10-12kg....🙂 to by som aj teraz mohla tak najviac ešte..🙂

mata0312
autor
24. sep 2015

@gabuchah a odkial si ? 🙂 sranda ...ano chodim k majtanovej zmenila som zabovskeho ked som zistila ze som tehotna ;) tak neni to dobre pre babo ale ja som taka stastna ked ho vidim 😀 a v bare robis v pb? 🙂

gabuchah
24. sep 2015

z Papradna som....🙂 hory lesy tíšiny a klud....🙂
ja rokov u doktora nebola, iba som vtedy ku nemu poslal kartu po kamoške a až teraz, chodím ku Ševčíkovy na kukučínku, je perfektný....a hlavne mi vyhovuje že ordinuje až od 16hod....🙂
a ty si priamo z pb? 🙂
v bare robím tu u nás....kedysi som pár rôčkov robila v Bajkale--- 😀
no to ti verím, že si tastná, to som aj ja...🙂 hlavne kd sa to tak mrví....🙂 ja sa tiež na to sono už teším....beriem aj chlapa, teda snád bude mt volno, to je asi taký posledný mesiac alebo obdobie, kedy je to krpča vidieť dobre...🙂

mata0312
autor
24. sep 2015

@gabuchah moja mama je z papradna 🙂 takze mam tam babku 😀 a do bajkalu som veru kedysi daaaavno chodievala za mladych peknych cias 😀 ano ja byvam priamo v pb 🙂 a dnes ho prvy krat citil aj drahy uzasny pocit 🙂

gabuchah
24. sep 2015

hej? tak to sem občas aj chodievate-....🙂
juuj, no bajkal kedysi veruže frčal a teraz ako chátra...:D a kolko máš ty rokov? 🙂
a tvoj drahý ho videl alebo už cítil cez bruško? 🙂

mata0312
autor
24. sep 2015

@gabuchah chodiev.sem tam 🙂 33 mam 🙂 no aj ho videl.na tom.sone dnes ho aj citil rukou na bruchu 🙂 nechcelo sa mi verit ale vzdy ked som mimi ucitila tak povedal aj on 🙂

gabuchah
24. sep 2015

tak to máme skoro podobný vek, ja ich oslávim 1.apríla...:D
ty brdo, tak to ozaj krásne skoro začínate cítiť....🙂 teda ja čakám už tretie a iba teraz začínam také jemné kopkanie a klopkanie pocitovat...🙂

mata0312
autor
25. sep 2015

@gabuchah aj ja som prekvapena ze tak skoro pri alexkovi som az asi v 18 a mm vtedy asi az taky 20 tyzden tak nechapem ale viem ze su to pphyby neda sa to pomylit 🙂 no ja uz 3.12. Budem oslavovat 34 🙂 uteka to ako voda 🙂

mishelmamka
25. sep 2015

ja mám doma 3 chlapcov a teraz čakáme neviem ale strašne sa modlím za dievčatko bude 4 cisársky takže to bude zaujímavé 🙂

emilia25
25. sep 2015

@mishelmamka drzim palce az je tá dcerenks ja tiež 3 chlapcov a 4 na ceste tiez dúfame ale pochýbujem ha ha

gabuchah
25. sep 2015

@mishelmamka
@emilia25
Baby a ako sa to dá zvládnuť? Ja mam občas obavy že aj tri detičky je veľa... Ale zasa tej lásky koľko musí byť 🙂
A tiež mám dvoch chalanov a radi by sme dievča 🙂

emilia25
25. sep 2015

@gabuchah no ja mám pri sebe babičku no je to obrovské pomoc na nezaplatenie.aj dnes mi zaniesls malého do školy muz rano stredného do skolky a ja s najmensim na chirurgiu.no ked uz budu 4 bude to zaujímave ale tesime sa zvládneme.svsgrins má 4 chlapcov a super to zvláda.az ju obdivujem a sklansm klobúk dole.

mata0312
autor
25. sep 2015

@emilia25
@mishelmamka tak baby obdivujem vas 🙂 tak to naozaj chce dievcatko 🙂 ja mam tiez chlapca tuzim moc po dievcatku sme tri sestry a mame samych chlapcov 🙂

gabuchah
25. sep 2015

@emilia25 a aký je rozdiel medzi nimi? 🙂 vekový...
Tak to ano, babky sú na nezaplatenie 🙂 bývam v rodinnom dome s doma vchodmi a naši tiež veľa pomohli hlavnej keď som.bola s chalanmi sama mama oprala navarila veľké plus 🙂 moc ti prajem dievčatko daj potom vedieť, inak máme rovnaký týždeň 😉 ibaže mne to vyšlo až na marec 🙂

1234lubka
25. sep 2015

@gabuchah ty tretie 🙂 no potesi ked si ides po antiku a zistis ze si v polovici 4teho mesiaca 😀 😀 no to bude metaboluzmus spomaleny...si mohla skusit nieco na podporu travenia..mozno by pomohlo, viacej vody...acidofilne mliecko.....heh ja ked som robila v bare som mala 60tku 😉 furt na nohach nabehas kilometrov 🙂 teraz sedim/stojim pri lise...ale z domu mam 10min peso na zastavku a z roboty idem pol hodiny peso z malym....

tinkax
25. sep 2015

baby pridavam sa, mam termin 16.3. a este stale to tajim pred vsetkymi, najradsej by som pockala az do 20 tyz ked budem mar morfologicky za sebou , tajim to jak skolacka lebo budu sa vsetci cudovat ze a to na co stvrte a to ate chceli ? zboznujem take otazky ☹

emilia25
25. sep 2015

@gabuchah 7 5 3 je rozdiel medzi chlapcsmi.no aj u nás to je tak aj mi bývame v dome bol 2 generacny ale urobili sme s neho jeden babka má izbu s nami hore s nu spavs 7 rocny ostatný s nami v posteli 2 izby hore čakajú kedy tam budu chciet spať a dole je obývacks s kuchyňou a hostovskou.aj u nás babka vari perie ked som chcels nieco robit sa urazils tak to nechávam na nu a je klud ja som s detmi.ides do pb do porodnice?

mata0312
autor
25. sep 2015

@tinkax wau baby ste sa dohodli a ako vela vas caka 4 babatko 🙂 ked clovek vie ze to zvladne preco nie 🙂 ja budem rada tomuto jednemu a staci ale priatel tuzi este po jednom tak uvidime co bude 🙂 a takych ludi si nevsimaj len im s usmevom povedz ze jasne 😉

emilia25
25. sep 2015

@tinkax
@tinkax mi sme chceli od začiatku 4 deti aj sme to všetkým hovorili tak vsetci cakali ze 4 babo.

tinkax
25. sep 2015

@mata0312 hej ved jasne hlavne nech je zdrave 🙂 mate uz po triple testoch ? chystate sa na morfologicky ? ja som chcela pre najmensiu este sestricku tak som zvedava 🙂 ale hlavne nech je vsetko ok lebo mi zistili znizenu stitnu zlazu prvy krat v zivote a beriem eutyrox 25 co je najmensia davka

tinkax
25. sep 2015

@emilia25 noo to je super takto dopredu ze ste vedeli ze chcete 4, ja si to tak postupne davkujem 🙂 nikdy by ma nenapadlo ze budu 4 🙂 najstarsi ma 17 , my mame mensi byt tak uz aj to sa vsetci cuduju ze to kde sa vy tam zmestite , proste mam pocit ze ludia to tak posudzuju ze ked nemas plno penazi a velky barak ze naco vela deti, ze uz dve su dost, ani moja matka mi nepogratuluje ale bude krutit hlavou ze to naco,no smutne ale netrapi ma to uz

emilia25
25. sep 2015

@tinkax mi sme bývalí u svokri v 3 izbovom byte a to este so švagrom byť som s muzom prerobils na 4 aby deti mali aspoň izbu no cely zivot sme túžili po dome tak ked prisiel cas a byť bol uz malý zobrali hypo a kúpili dom pre veľkú rodinu presne sme taký našli podľa našich predstáv svokry spýtali ci pôjde s nami súhlasila byt sa predal svsgrovis sa vyplatili po otcovi babka nám dala svoju polku a zijeme si šťastné.

mata0312
autor
25. sep 2015

@tinkax ano testy uz mam za sebou 🙂 je to uzasne mat velku rodinu ale kedze ja som mala prve v 28 potom nas mm opustil ked mal alexko necele tri roky tak babo prislo az teraz a to mam skoro 34 takze uvidime co bude a ci aj dalsie kedze budem mat pravdepodobne druhy cisarsky

gabuchah
26. sep 2015

@tinkax máj na háku, to iba zavistlivci alebo povrchni ľudia sa tak hlúpo môžu pýtať.. Veď to je lásky a lásky toľko deti 🙂

gabuchah
26. sep 2015

@emilia25 tak to je super 🙂 hlavne žena má viac času na deti a hlavne aj na seba, čo je tiež dôležité 🙂

gabuchah
26. sep 2015

@1234lubka Noo 🙂 a do roka boli vtedy dvaja, malý Gabriel začínal chodiť keď som prišla s uzlikom domov 🙂 ni metabolizmus mám ozaj spomalený a jediné čo musím priznať je,že málo pijem a akosi sa neviem donútiť, ani teraz ☹
Tak to máš slušnú prechádzku každý deň 🙂 to je aj ži 3-4km hádam, či? 🙂

1234lubka
26. sep 2015

@gabuchah no ta voda bude velky problem...aj to strasne sponaluje metabolizmus...ovela rychlejsie ti pretravi ked sa ti potrava v zaludku triedi ako ked nie...javypijem ked som doma asi liter a ked ribim minimalne 2litre vody....jogurty..kysle mliecko 🙂 to velmi pomaha 🙂

gabuchah
26. sep 2015

@1234lubka tak to je super, tri litre.. Musím sa aj ja nejako naučiť na to, teraz aspoň čaje varím ale viem že voda je voda

emilia25
26. sep 2015

@gabuchah VERU ALE JA TO OCEŇUJEM HLAVNE KEĎ IDEM K DOKTOROM CI ZUBÁR OBVODNS KEĎŽE SOM PN A KED RIEŠIME S MUZOM VECI V MESTE NEMUSIME BRAŤ VŠADE MALÉHO AJ TERAZ MÁ MOC SEKLO V KRÍŽOCH TAK MI BABKA ZSNIESLS MALÉHO DO ŠKOLY ŠKÔLKARS SOM NECHALA DOMA.A HLAVNE KED CLOVEK PRIDE Z MESTS NA OBED NEMUSÍ ROZMÝŠĽAŤ CO RÝCHLO NA VARIŤ A ESTE KED MUŽ O JEDNEJ ODCHÁDZA DO PRACE.tak ked nebehsm som rada ze som doma.

1234lubka
26. sep 2015

@gabuchah nie ked niesom v robote len xely.den doma tak asi lier, v ten den ked robim tak dva 😉 😉