Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
z Papradna som....🙂 hory lesy tíšiny a klud....🙂
ja rokov u doktora nebola, iba som vtedy ku nemu poslal kartu po kamoške a až teraz, chodím ku Ševčíkovy na kukučínku, je perfektný....a hlavne mi vyhovuje že ordinuje až od 16hod....🙂
a ty si priamo z pb? 🙂
v bare robím tu u nás....kedysi som pár rôčkov robila v Bajkale--- 😀
no to ti verím, že si tastná, to som aj ja...🙂 hlavne kd sa to tak mrví....🙂 ja sa tiež na to sono už teším....beriem aj chlapa, teda snád bude mt volno, to je asi taký posledný mesiac alebo obdobie, kedy je to krpča vidieť dobre...🙂
hej? tak to sem občas aj chodievate-....🙂
juuj, no bajkal kedysi veruže frčal a teraz ako chátra...:D a kolko máš ty rokov? 🙂
a tvoj drahý ho videl alebo už cítil cez bruško? 🙂
tak to máme skoro podobný vek, ja ich oslávim 1.apríla...:D
ty brdo, tak to ozaj krásne skoro začínate cítiť....🙂 teda ja čakám už tretie a iba teraz začínam také jemné kopkanie a klopkanie pocitovat...🙂
ja mám doma 3 chlapcov a teraz čakáme neviem ale strašne sa modlím za dievčatko bude 4 cisársky takže to bude zaujímavé 🙂
@mishelmamka drzim palce az je tá dcerenks ja tiež 3 chlapcov a 4 na ceste tiez dúfame ale pochýbujem ha ha
@mishelmamka
@emilia25
Baby a ako sa to dá zvládnuť? Ja mam občas obavy že aj tri detičky je veľa... Ale zasa tej lásky koľko musí byť 🙂
A tiež mám dvoch chalanov a radi by sme dievča 🙂
@gabuchah no ja mám pri sebe babičku no je to obrovské pomoc na nezaplatenie.aj dnes mi zaniesls malého do školy muz rano stredného do skolky a ja s najmensim na chirurgiu.no ked uz budu 4 bude to zaujímave ale tesime sa zvládneme.svsgrins má 4 chlapcov a super to zvláda.az ju obdivujem a sklansm klobúk dole.
@emilia25
@mishelmamka tak baby obdivujem vas 🙂 tak to naozaj chce dievcatko 🙂 ja mam tiez chlapca tuzim moc po dievcatku sme tri sestry a mame samych chlapcov 🙂
@emilia25 a aký je rozdiel medzi nimi? 🙂 vekový...
Tak to ano, babky sú na nezaplatenie 🙂 bývam v rodinnom dome s doma vchodmi a naši tiež veľa pomohli hlavnej keď som.bola s chalanmi sama mama oprala navarila veľké plus 🙂 moc ti prajem dievčatko daj potom vedieť, inak máme rovnaký týždeň 😉 ibaže mne to vyšlo až na marec 🙂
@gabuchah ty tretie 🙂 no potesi ked si ides po antiku a zistis ze si v polovici 4teho mesiaca 😀 😀 no to bude metaboluzmus spomaleny...si mohla skusit nieco na podporu travenia..mozno by pomohlo, viacej vody...acidofilne mliecko.....heh ja ked som robila v bare som mala 60tku 😉 furt na nohach nabehas kilometrov 🙂 teraz sedim/stojim pri lise...ale z domu mam 10min peso na zastavku a z roboty idem pol hodiny peso z malym....
baby pridavam sa, mam termin 16.3. a este stale to tajim pred vsetkymi, najradsej by som pockala az do 20 tyz ked budem mar morfologicky za sebou , tajim to jak skolacka lebo budu sa vsetci cudovat ze a to na co stvrte a to ate chceli ? zboznujem take otazky ☹
@gabuchah 7 5 3 je rozdiel medzi chlapcsmi.no aj u nás to je tak aj mi bývame v dome bol 2 generacny ale urobili sme s neho jeden babka má izbu s nami hore s nu spavs 7 rocny ostatný s nami v posteli 2 izby hore čakajú kedy tam budu chciet spať a dole je obývacks s kuchyňou a hostovskou.aj u nás babka vari perie ked som chcels nieco robit sa urazils tak to nechávam na nu a je klud ja som s detmi.ides do pb do porodnice?
@mata0312 hej ved jasne hlavne nech je zdrave 🙂 mate uz po triple testoch ? chystate sa na morfologicky ? ja som chcela pre najmensiu este sestricku tak som zvedava 🙂 ale hlavne nech je vsetko ok lebo mi zistili znizenu stitnu zlazu prvy krat v zivote a beriem eutyrox 25 co je najmensia davka
@emilia25 noo to je super takto dopredu ze ste vedeli ze chcete 4, ja si to tak postupne davkujem 🙂 nikdy by ma nenapadlo ze budu 4 🙂 najstarsi ma 17 , my mame mensi byt tak uz aj to sa vsetci cuduju ze to kde sa vy tam zmestite , proste mam pocit ze ludia to tak posudzuju ze ked nemas plno penazi a velky barak ze naco vela deti, ze uz dve su dost, ani moja matka mi nepogratuluje ale bude krutit hlavou ze to naco,no smutne ale netrapi ma to uz
@tinkax mi sme bývalí u svokri v 3 izbovom byte a to este so švagrom byť som s muzom prerobils na 4 aby deti mali aspoň izbu no cely zivot sme túžili po dome tak ked prisiel cas a byť bol uz malý zobrali hypo a kúpili dom pre veľkú rodinu presne sme taký našli podľa našich predstáv svokry spýtali ci pôjde s nami súhlasila byt sa predal svsgrovis sa vyplatili po otcovi babka nám dala svoju polku a zijeme si šťastné.
@tinkax ano testy uz mam za sebou 🙂 je to uzasne mat velku rodinu ale kedze ja som mala prve v 28 potom nas mm opustil ked mal alexko necele tri roky tak babo prislo az teraz a to mam skoro 34 takze uvidime co bude a ci aj dalsie kedze budem mat pravdepodobne druhy cisarsky
@1234lubka Noo 🙂 a do roka boli vtedy dvaja, malý Gabriel začínal chodiť keď som prišla s uzlikom domov 🙂 ni metabolizmus mám ozaj spomalený a jediné čo musím priznať je,že málo pijem a akosi sa neviem donútiť, ani teraz ☹
Tak to máš slušnú prechádzku každý deň 🙂 to je aj ži 3-4km hádam, či? 🙂
@gabuchah VERU ALE JA TO OCEŇUJEM HLAVNE KEĎ IDEM K DOKTOROM CI ZUBÁR OBVODNS KEĎŽE SOM PN A KED RIEŠIME S MUZOM VECI V MESTE NEMUSIME BRAŤ VŠADE MALÉHO AJ TERAZ MÁ MOC SEKLO V KRÍŽOCH TAK MI BABKA ZSNIESLS MALÉHO DO ŠKOLY ŠKÔLKARS SOM NECHALA DOMA.A HLAVNE KED CLOVEK PRIDE Z MESTS NA OBED NEMUSÍ ROZMÝŠĽAŤ CO RÝCHLO NA VARIŤ A ESTE KED MUŽ O JEDNEJ ODCHÁDZA DO PRACE.tak ked nebehsm som rada ze som doma.

@1234lubka no ja sa pri dvoch detoch hýbem dosť...naviac robím v bare stále a tie víkendy tam niekedy...no....ale tak ja toto mala vždy, asi od puberty, cvičila som a cvičila, potom popri práci tiež fitko, spinning...a stále som bola pevná a kd som mala 68kg bola som rada...🙂 ja by musela žt asi iba na ovocí a zelenine čisto., aj to s obmedzením..🙂
no a druhé tehotenstvo- to som otehotnela tuším dva mesiace po porode, číže som si išla pre antikoncepciu, ešte vtedy som myslela že je to fajn vec a tam mi doktor povedal že som v 16tom týždni...:D predtým som schudla nejaké kilá, takže od toho 16teho týždna som pribrala nejakých 10-12kg....🙂 to by som aj teraz mohla tak najviac ešte..🙂