Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
tedaja mam tiez.pocit ze brusko mam vacsie ako pri prvom 🙂
Ja už mám teda tiež riadne brušeno a tiež pociťujem pichanie..ako keby v boku. Nie je to pravidelné..a bude to určite horšie v ďalších mesiacoch. Len si musím vždy oddychnuť. Ja mávam skôr problém že sa mi spúšťa často krv z nosa..občas pri fúkaní..inokedy mi len tak začne kvapkať na tričko že mam pocit že mi tečie sopel..a to krv :D je to len raz za čas..ale vraj je to normalne podla sestričky.. 😅
@babydesire koľko kg? 90? To isto nie 🙂 nemalo to byť 60? Taký pásik tenký :#) inak krásne bruško 🙂
Ešte jedna 😀
@gabuchah hahaha 😀 tenky pasik veru nie...ano mam styl postavy presypacich hodin,ale zato mam poriadnu rit a boky..no to je teraz jedno 🙂 dolezity je teraz ten maly pokladik ktory mam v brusku 🙂 tak velmi ho milujem
@gabuchah pasuje ti 😀
@babydesire no fakt, nepovedala by som podla fotky.. A tie partie -no to poznám naviac ja mám aj ruky keď priberiem jak vyhadzovac, v podstate aj keď vážim menej mám takú postavu ala väčšia xena 😀 ale presne ako píšeš.. Nech.. Dôležité je to co nosíme v sebe 🙂
@gabuchah v 15+0tt ,teda o chvilu uz 15+1 🙂 Aha,no mna to brucho zatial nejak neobmedzuje,teda mam uz dlho nadvahu,asi som si uz zvykla...len ma pri stati ci chodzi zacnu boliet krize...a problem mi robi si cupnut alebo sa zohnut.ked si stehnami stlacim brucho je to neprijemne a tlaci ma to...a niejedy ked som troska dlhsie na nohach a sadnem si tak ucitim dole tsky tlak akoby ma nadpodu nico tlacilo ... drobec 🙂
@gabuchah He som sa sekla,ja ze ta sprava bola pre mna a ona bola pre vladku 🙂 som si nevsimla ze ja mam vyssie 😀
@gabuchah No vyzeram strasne,mam plnu skrinu veci co som nosila a uz sa do nich nevojdem...a to si ma predstsv pri tom mojom drahom,sme skoro rovnako vysoky a on je stihli ako palicka... 🙂 dufam,ze ak budeme mat dceru zdedi ponom postavu,bo tieto vecne natahovacky s vahou je nekonecny zensky boj 🙂
@babydesire Juuj moja, to poznám... Pri prvom som pribrala 23-24 kg,v nemocnici som.nechala 6kg a zostalo mi vtedy 87kg,keď som cupela alebo tak,pamätám že sa mi zle dvihalo...
Aspoň brucho nemáš veľké, to je super aj pre to malé di myslím a ono to potom pôjde dolu 🙂
@babydesire no ja ten boj poznám tiež, už asi od 14tich 🙂 chlapi to v týmto majú asi jednoduchšie, pomaly preberajú 🙂 a veci si ešte ponechaj, podľa mňa to potom pôjde dole 🙂 a to je tvoje prvé pozerám, že?
@gabuchah ano ano prve..uz nech je tu..nech tu niesme sami
@babydesire treba si užiť to tehotenstvo 🙂 ja mam občas pocit, že by som bola tehotná kľudne aj dva roky 🙂 ale s takýmto bruchom 🙂
@lilijessica jeho aké veľké už, to si v ktorom týždni? 🙂
@gabuchah no velke idem do17tt a ani pri jednom som takr velke nemala dr.bravi ze aj toto bude velke no snad neprasknem☹
@lilijessica aj ja som mala pri malom obrovske brucho 🙂 v nemocke v 30 tt na mna ze jee vy cakate dvojicky? Ja kukam 🙂 ze mam brusko ako na dvojicky 🙂 tak uvidim co teraz ale.tazko sa to nosi take velke brusko 🙂
@mata0312 ved to☹ledva funim🙂uz teraz kks

@hotelacka Dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 No poradnu mam az v pondelok, tak sa opytam... Nemam ine tazkosti, tak nechcem bezat skor, snad to nic nie je. Ved aj mna napadlo ze to bude asi tym ze dieta tlaci na vsetko mozne. Mne velmi brucho netrci, tak sa asi viac tam tlaci, tak snad je to len to 🙂 Dakujem 🙂