icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

akdalv333
30. sep 2015

@hotelacka Dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 No poradnu mam az v pondelok, tak sa opytam... Nemam ine tazkosti, tak nechcem bezat skor, snad to nic nie je. Ved aj mna napadlo ze to bude asi tym ze dieta tlaci na vsetko mozne. Mne velmi brucho netrci, tak sa asi viac tam tlaci, tak snad je to len to 🙂 Dakujem 🙂

1234lubka
30. sep 2015

tedaja mam tiez.pocit ze brusko mam vacsie ako pri prvom 🙂

hotelacka
30. sep 2015

Ja už mám teda tiež riadne brušeno a tiež pociťujem pichanie..ako keby v boku. Nie je to pravidelné..a bude to určite horšie v ďalších mesiacoch. Len si musím vždy oddychnuť. Ja mávam skôr problém že sa mi spúšťa často krv z nosa..občas pri fúkaní..inokedy mi len tak začne kvapkať na tričko že mam pocit že mi tečie sopel..a to krv :D je to len raz za čas..ale vraj je to normalne podla sestričky.. 😅

gabuchah
30. sep 2015

@hotelacka aj mne sa pár krát pustila, aj pri smrkani je to normálne 🙂 ja to čítala v predstihu, keď čítam týždeň po týždni tehotenstvo, tak ma to neprekvapilo :#)

gabuchah
30. sep 2015

@babydesire koľko kg? 90? To isto nie 🙂 nemalo to byť 60? Taký pásik tenký :#) inak krásne bruško 🙂

gabuchah
30. sep 2015

@mata0312 jehooo 🙂 🙂

gabuchah
30. sep 2015

Vidím fotky brusiek, tak pridávam, som sa v robote rýchlo cvakla 🙂 zajtra začíname 19ty týždeň 🙂

gabuchah
30. sep 2015

Ešte jedna 😀

gabuchah
30. sep 2015
mata0312
autor
30. sep 2015

@gabuchah krasne sa gulatime 😉

babydesire
30. sep 2015

@gabuchah hahaha 😀 tenky pasik veru nie...ano mam styl postavy presypacich hodin,ale zato mam poriadnu rit a boky..no to je teraz jedno 🙂 dolezity je teraz ten maly pokladik ktory mam v brusku 🙂 tak velmi ho milujem

babydesire
30. sep 2015

@gabuchah pasuje ti 😀

gabuchah
30. sep 2015

@babydesire no fakt, nepovedala by som podla fotky.. A tie partie -no to poznám naviac ja mám aj ruky keď priberiem jak vyhadzovac, v podstate aj keď vážim menej mám takú postavu ala väčšia xena 😀 ale presne ako píšeš.. Nech.. Dôležité je to co nosíme v sebe 🙂

gabuchah
30. sep 2015

@akdalv333 a v kolkom si týždni? sa ti to nezobrazuje 🙂 inak ja som.mala v 15-16 týždni pocit že mám v podbrušku kamene, pomohlo spomaliť trocha a magnézium...

babydesire
30. sep 2015

@gabuchah v 15+0tt ,teda o chvilu uz 15+1 🙂 Aha,no mna to brucho zatial nejak neobmedzuje,teda mam uz dlho nadvahu,asi som si uz zvykla...len ma pri stati ci chodzi zacnu boliet krize...a problem mi robi si cupnut alebo sa zohnut.ked si stehnami stlacim brucho je to neprijemne a tlaci ma to...a niejedy ked som troska dlhsie na nohach a sadnem si tak ucitim dole tsky tlak akoby ma nadpodu nico tlacilo ... drobec 🙂

babydesire
30. sep 2015

@gabuchah He som sa sekla,ja ze ta sprava bola pre mna a ona bola pre vladku 🙂 som si nevsimla ze ja mam vyssie 😀

babydesire
30. sep 2015

@gabuchah No vyzeram strasne,mam plnu skrinu veci co som nosila a uz sa do nich nevojdem...a to si ma predstsv pri tom mojom drahom,sme skoro rovnako vysoky a on je stihli ako palicka... 🙂 dufam,ze ak budeme mat dceru zdedi ponom postavu,bo tieto vecne natahovacky s vahou je nekonecny zensky boj 🙂

akdalv333
1. okt 2015

@gabuchah ja som v 18tt.. Toto ma skor zacne boliet pravy bok ked na nom lezim. Ale asi to bude z toho ze babo tlaci a vsetko sa posuva :D uvidime co mi povie dr. na poradni.

gabuchah
1. okt 2015

@babydesire Juuj moja, to poznám... Pri prvom som pribrala 23-24 kg,v nemocnici som.nechala 6kg a zostalo mi vtedy 87kg,keď som cupela alebo tak,pamätám že sa mi zle dvihalo...
Aspoň brucho nemáš veľké, to je super aj pre to malé di myslím a ono to potom pôjde dolu 🙂

gabuchah
1. okt 2015

@babydesire no ja ten boj poznám tiež, už asi od 14tich 🙂 chlapi to v týmto majú asi jednoduchšie, pomaly preberajú 🙂 a veci si ešte ponechaj, podľa mňa to potom pôjde dole 🙂 a to je tvoje prvé pozerám, že?

gabuchah
1. okt 2015

@akdalv333 tak aspoň presne vieš kde sa bábo nachádza 🙂 mňa na šťastie zatiaľ netlačí... 🙂 možnože sa ti bruško dovnútra dáva, akože babo je viac umiestnené vnútri a bruško je menšie nerastie tak dopredu 🙂

akdalv333
1. okt 2015

@gabuchah no to hej... ja som takmer bez brucha :D cize je to dost mozne :D

gabuchah
1. okt 2015

@akdalv333 Juuuj tak to bude tým bo ja mam týždeň ako ty a brucho teda už celkom slušné 🙂 au au, to musí ozaj pichať

babydesire
1. okt 2015

@gabuchah ano ano prve..uz nech je tu..nech tu niesme sami

gabuchah
2. okt 2015

@babydesire treba si užiť to tehotenstvo 🙂 ja mam občas pocit, že by som bola tehotná kľudne aj dva roky 🙂 ale s takýmto bruchom 🙂

lilijessica
2. okt 2015

Nie nie nejdem rodit to len vyzeram ako pred porodom🙂vraj budete mat zas velke babo..no "neverim🙂

gabuchah
2. okt 2015

@lilijessica jeho aké veľké už, to si v ktorom týždni? 🙂

lilijessica
2. okt 2015

@gabuchah no velke idem do17tt a ani pri jednom som takr velke nemala dr.bravi ze aj toto bude velke no snad neprasknem☹

mata0312
autor
2. okt 2015

@lilijessica aj ja som mala pri malom obrovske brucho 🙂 v nemocke v 30 tt na mna ze jee vy cakate dvojicky? Ja kukam 🙂 ze mam brusko ako na dvojicky 🙂 tak uvidim co teraz ale.tazko sa to nosi take velke brusko 🙂

lilijessica
2. okt 2015

@mata0312 ved to☹ledva funim🙂uz teraz kks