Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 odfot, odfot 🙂 ja sa bojím už cez net aj kupovať, tie tehu veľkosti sú akési iné 🙂
No mne by tiež asi nerobil, ale som sa pytala či môže ísť budúci otec tiež, či náhodou nebude robiť a on že vlastne ano, že to už aj v tom období môže byť 🙂 a v 20tyzdni mám ísť na to hĺbkové do žiliny, na 3d asi nepôjdeme, už je toho sona až až 🙂 jedine žeby mi nikde nepovedali 😀
@gabuchah no vidis, ja mam termin 23.3. To je uz baran ,ze ? Nekukala som to este poriadne...ale ak sa rozhodne prijst skor mozno stihne este ryby 🙂 ci co to tam je 🙂
@lucka1987 potom sa pochval 🙂
Juuj mája, ale to nezapnes cez brucho, to je práveže pekné 🙂 ja mám už teraz o číslo väčšie prsia a to som mala trojky a zo 40velkosti prejdem pomaly asi na 42, aj jked v tehu veľkostiach neviem neviem 🙂
Hlavne sa netlac v úzkych veciach 🙂 ja tiež minule hrdinka dala sukňu, že veď je elastická riflova, no anooo, bola rada že mám náhradné nohavice nakoniec 🙂
Inak, nenafukuje ťa? Mňa v tom období úplne moc.. Ráno pohoda, bruško ani nie nejak veľké a večer ako balón
@babydesire ano, ano, to je tiež barancok krásny 🙂 rybka je 19/20. 3 -ako kde píšu 🙂
No my doma sme všetci rohati.. Malí obaja býci keďže sú do roka, tato terajší kozorožec a ja baran takže rybku uvítame, verím že v ženskom pohlaví 🙂
@lucka1987
@gabuchah ja mam doma patrocneho blizenca 🙂 a teraz termin 19.3. Na meniny mojho priatela 🙂 a druhy termin 22. 3. 🙂 a aj to iste znamenie ako on ryba zatial 🙂 uvidime ako sa miminku bude chciet 🙂 tak dajte vediet co to bude ..som zvedava 🙂 dufam ze dievcatka 😀 ja tak moc tuzim po dievcatku ale od zaciatku mam tusaka ze chlapcek 🙂
@mata0312 tiež ti prajem dievčatko, keď po ňom túžiš 🙂 ja mala pocit chlapca pri druhom,aj keď som chcela dievča, do konca tehu som nevedela čo to bude, nakoľko si to schovaval krpec jeden 🙂 a teraz mi to už začína byť jedno bochlapci viac lipnu na maminach a to ja asi potrebujem, ale krpci chcú sestru priateľ dievča a ja už iba čakám 😀
22.3. Je tiež pekne zaujímavý dátum -inak,je to karmicke číslo narodenia 🙂 bolo by super kebymaju rovnaké :#)
@gabuchah ja ich nosim na doma, a ked von, tak len ked idem niekam autom a viem ze nejdem niekde do ulice, alebo s dlhou tunikou .. ja mam zas hrube stehna, takze ziadna modelina, isto nie teraz 😀 mozno tak po provm porode. s tou 53 kilovou vahou to bolo super .. 😀 teraz mam 15 kil naviac, takze okolo modelkovskej postavy ani nejdem... 😀 ja sa teraz tepelne izolujem tukom na zimu, vraj bude tuha 😀
@mata0312 tak to bude ozaj prekvapenie 🙂 aj tak to je krásne, táto nevedomosť v hadankach a otaznikoch 🙂
Vieš že ani neviem ako presne sa to sono volá? Odporučil mi ho doktor v ziline na genetike... Možnože aj zasa ku nemu pôjdem, cisarik sa volal... Napíšem v piatok 🙂
Inak, dosť možné že chalani to budú, bo rok 2015 urobil veľké boom a samé dievča sa rodilo 🙂
Ahojte baby prosim vas mali ste niektora pozitivne tripple testy? Mne dnes volal lekar, ze zajtra musim prist na kontrolny odber. Hodnoty prveho odberu zatial neviem. Mam 38 r a som po ivf. Dakujem za vase skusenosti.

@lucka1987 tak to si mala peknú váhu 🙂 ono záleží aj hodne od typu kostry -postavy 🙂 ale presne viem o com píšeš 🙂 akurát že ja mám cca 168 a šla som rodiť s 83kg a tiež 6kg zostalo v nemocnici a doma som neverila 😀 vidíš, aspoň že to šlo rýchlo dolu, ja do roka rodila zasa, na šťastie zasa s tou istou váhou,potom som to aj tak skoro dva roky krvopotne hladovkovo dávala dolu 🙂
A ty si priamo z PB? 🙂
Inak...ja tiež mavam také stavy.. Ako pred pôrodom, akoby som prasknúť šla a to som pribrala viac ako kilo 🙂