icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@lucka1987 tak to si mala peknú váhu 🙂 ono záleží aj hodne od typu kostry -postavy 🙂 ale presne viem o com píšeš 🙂 akurát že ja mám cca 168 a šla som rodiť s 83kg a tiež 6kg zostalo v nemocnici a doma som neverila 😀 vidíš, aspoň že to šlo rýchlo dolu, ja do roka rodila zasa, na šťastie zasa s tou istou váhou,potom som to aj tak skoro dva roky krvopotne hladovkovo dávala dolu 🙂
A ty si priamo z PB? 🙂
Inak...ja tiež mavam také stavy.. Ako pred pôrodom, akoby som prasknúť šla a to som pribrala viac ako kilo 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 sme sa tu pekne postretali 🙂
Ja zatiaľ neviem co budem mat, v piatok mám ísť na sono tak snáď už..Sa budem môcť pochváliť 🙂
Gratulujem k rifliam, pošli foto 🙂 ja tiež musím nejaké splasit, bo buď mi je vsetko malé alebo ešte veľké 😀

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah vecer sa v nich odfotim 🙂 ani ja neviem stale a idem 20. Na poradnu ale ze mi nebude robit sono ... a to budem uz 19 tt ...tak.neviem kedy ma da znova a chcem ist este na 3D do ziliny ...🙂

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 odfot, odfot 🙂 ja sa bojím už cez net aj kupovať, tie tehu veľkosti sú akési iné 🙂
No mne by tiež asi nerobil, ale som sa pytala či môže ísť budúci otec tiež, či náhodou nebude robiť a on že vlastne ano, že to už aj v tom období môže byť 🙂 a v 20tyzdni mám ísť na to hĺbkové do žiliny, na 3d asi nepôjdeme, už je toho sona až až 🙂 jedine žeby mi nikde nepovedali 😀

lucka1987
6. okt 2015

@mata0312 ahoj , ja som v aprilovkach 🙂 mam 11. april 😉

gabuchah
6. okt 2015

@lucka1987 trocha ti závidím 🙂 ja vždy chcela malého baranceka, nakoľko ja som prvoaprilova 🙂 to máš krásny dátum 🙂

lucka1987
6. okt 2015

@mata0312 ja som sla na geneticke testy. kazdou hodinou, mozno do konca tyzdna budem vediet vysledok.
inak aj ked som len kilo pribrala, tehotenske nohavice nosim uz dva tyzdne, lebo moje nezapnem a ked zapnem dost to neprijemne tlaci 😀

lucka1987
6. okt 2015

@gabuchah vidis, ja som ani nekukala , ake znamenie. doma mam 4 rocneho syna pannu 😀

babydesire
6. okt 2015

@gabuchah no vidis, ja mam termin 23.3. To je uz baran ,ze ? Nekukala som to este poriadne...ale ak sa rozhodne prijst skor mozno stihne este ryby 🙂 ci co to tam je 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@lucka1987 potom sa pochval 🙂
Juuj mája, ale to nezapnes cez brucho, to je práveže pekné 🙂 ja mám už teraz o číslo väčšie prsia a to som mala trojky a zo 40velkosti prejdem pomaly asi na 42, aj jked v tehu veľkostiach neviem neviem 🙂
Hlavne sa netlac v úzkych veciach 🙂 ja tiež minule hrdinka dala sukňu, že veď je elastická riflova, no anooo, bola rada že mám náhradné nohavice nakoniec 🙂
Inak, nenafukuje ťa? Mňa v tom období úplne moc.. Ráno pohoda, bruško ani nie nejak veľké a večer ako balón

gabuchah
6. okt 2015

@babydesire ano, ano, to je tiež barancok krásny 🙂 rybka je 19/20. 3 -ako kde píšu 🙂
No my doma sme všetci rohati.. Malí obaja býci keďže sú do roka, tato terajší kozorožec a ja baran takže rybku uvítame, verím že v ženskom pohlaví 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@lucka1987
@gabuchah ja mam doma patrocneho blizenca 🙂 a teraz termin 19.3. Na meniny mojho priatela 🙂 a druhy termin 22. 3. 🙂 a aj to iste znamenie ako on ryba zatial 🙂 uvidime ako sa miminku bude chciet 🙂 tak dajte vediet co to bude ..som zvedava 🙂 dufam ze dievcatka 😀 ja tak moc tuzim po dievcatku ale od zaciatku mam tusaka ze chlapcek 🙂

lucka1987
6. okt 2015

@gabuchah zo zaciatku, teraz pomenej. snazim sa jest a pit aby nenafukovalo 😀 ja mam 38 . ale teda kupujem radsej volne veci aj teraz leginy ze 40 a su mi akuratne 😅 a prsia.. 😀 no podprdy som si musela pokupovat, inak mam 75 a mensie B . teraz mam 75 a velkeee B 😀 😀

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah preto som.ich kupovala nie cez net😊 ale.priamo dostala som kupon do C&A tak som vyuzila 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 tiež ti prajem dievčatko, keď po ňom túžiš 🙂 ja mala pocit chlapca pri druhom,aj keď som chcela dievča, do konca tehu som nevedela čo to bude, nakoľko si to schovaval krpec jeden 🙂 a teraz mi to už začína byť jedno bochlapci viac lipnu na maminach a to ja asi potrebujem, ale krpci chcú sestru priateľ dievča a ja už iba čakám 😀
22.3. Je tiež pekne zaujímavý dátum -inak,je to karmicke číslo narodenia 🙂 bolo by super kebymaju rovnaké :#)

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 Juuuj, tam majú ale pekné kúsky, som kukala na nete 🙂 dobre si urobila, vedy ženy stále na sebe šetríme 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah tak ako som pisala sme tri sestry a mame len chlapcov asi preto ta tuzba po dievcatku a vzdy som chcela dve baby 🙂 preto budem mat asi dvoch chlapcov 🙂 drahemu to je v podstate jedno 🙂 a maly chce bracha 😀

gabuchah
6. okt 2015

@lucka1987 Luci, veď to máš úplne bravúrne :#) taký modelkovsky prsaty typ z teba 🙂 nosiť legíny je môj sen, ale tie moje stehná... Leda tak na spanie 🙂
Musí to byť pohodlné a je to aj pekné, občas ich k tunikam dlhším dám ale samotné -E!e 😀

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah rifle vselijake a naozaj pekne ale aj dost drahe 🙂 ale ked som dala ten kupon bolo to celkom v pohode 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 inak ano bratia si dobre rozumejú, ale aj krásne žiarlia a rivalujú 🙂 možno to prelomis práve ty a teraz a bude dievča 🙂 jonasovu metódu si nekukala? Podľa neho mám tuším v ten mesiac chlapca mať 🙂 aj keď u nás metódy ani plodné neplodné dni nesedeli 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah ja leginy len tak so suknou alebo satami 🙂 same tiez by som vyzerala katastrofalne 🙂

lucka1987
6. okt 2015

@gabuchah ja ich nosim na doma, a ked von, tak len ked idem niekam autom a viem ze nejdem niekde do ulice, alebo s dlhou tunikou .. ja mam zas hrube stehna, takze ziadna modelina, isto nie teraz 😀 mozno tak po provm porode. s tou 53 kilovou vahou to bolo super .. 😀 teraz mam 15 kil naviac, takze okolo modelkovskej postavy ani nejdem... 😀 ja sa teraz tepelne izolujem tukom na zimu, vraj bude tuha 😀

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 naá podobne Maťa 🙂 všetko mi ide dostehien, bokov,vlastne to mám aspoň rovnomerne rozložené 🙂 ešte aj ruky 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah jonasovu nie akosi som sa v tom nevysomarila 🙂 ale v cinskom kalendari mam dievca a jedna vestica mi zas povedala ze chlapec a so sodou raz bolo dievca a raz chlapec 😀 a kto si ma vybrat 🙂 ozaj a na aky utz to ides do ziliny??

gabuchah
6. okt 2015

@lucka1987 😀 si ma rozosmiala teraz 🙂 a hurá ženy, máme teraz všetky dvojnásobné aliby, sme tehotné a ešte bude aj tuhá zima 🙂
To bol macher čo vymyslel tuniky, tiež ich mám rada 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 tak to bude ozaj prekvapenie 🙂 aj tak to je krásne, táto nevedomosť v hadankach a otaznikoch 🙂
Vieš že ani neviem ako presne sa to sono volá? Odporučil mi ho doktor v ziline na genetike... Možnože aj zasa ku nemu pôjdem, cisarik sa volal... Napíšem v piatok 🙂
Inak, dosť možné že chalani to budú, bo rok 2015 urobil veľké boom a samé dievča sa rodilo 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah ja sa rozhodujem na ake este pojdem uvidimee co mj odporuci dr ale pojdem zasa do toho prenatalu ...uz chcem vediet co to je 🙂

gabuchah
6. okt 2015

@mata0312 a v tom prenatale si bola spokojná?
Verím že chceš, ja tiež, aj keď zasa.. To prekvapenie musí byť obrovské keď sa to dozvieš až po pôrode 🙂

mata0312
autor
6. okt 2015

@gabuchah jooj do porodu by som to nevydrzala 🙂 ano v pohode to tam.bolo a super sono 🙂

janikajanka
6. okt 2015

Ahojte baby prosim vas mali ste niektora pozitivne tripple testy? Mne dnes volal lekar, ze zajtra musim prist na kontrolny odber. Hodnoty prveho odberu zatial neviem. Mam 38 r a som po ivf. Dakujem za vase skusenosti.