Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte kočky mám termín mám 12.3.2016.Chcela by som sa s Vámi seznámit a podělit se o moje pocity.
@mata0312 no to ani ja nemám rada stiahnuté 🙂 to je pás podobný ako máš na rifliach, ibaže spodná časť je pevnejšia aby podopierala bruško, pre mňa super hlavne v robote keď som,včera som tu bola 14hod a celú dobu skoro na nohách, tak bol na nezaplatenie 🙂
Veru.. Brušká rastú 🙂 a ešte len budú 🙂 do toho 7meho mesiaca sú najkrajšie 🙂
@skarabubu no ja som mala prvé dve tiež pred 8rokmi a veruže je to poznať, aj keď ani vtedy to nebolo jednoduché 🙂
Možnože teraz budeš mať chlapca, preto je to tehotenstvo iné 🙂 mne tiež bývalo hrozne...
A to by si ale nemala tak veľa pracovať, mne stačí keď som na nohách celý deň raz za čas... Ti verím že potom chudák nôžky
@gabuchah ahoj ja mám štvrtáka tretiaka a škôlkara a teraz dúfam bude dievčatko a za čo sedí jeden bývalí môj je tiež otec môjho jedného syna no má nového ocka od malička a dúfam že toho pravého nikdy v živote nestretne nevidel ho celých 10 rokov
Ahojte baby bola ste prosím vás niektorá ne testoch Prenascan, Trisomy test alebo ste boli na amniocentéze? Ďakujem vám za skúsenosti
@janikajanka ahoj, ja som amnio odmietla, ale dala som si vziat krv na Trisomy test, zajtra si idem pre vysledok ku lekarke
@nevesta1974 dakujem a kde si bola na tom teste prosím ťa? ako dlho si čakala na výsledky a cena?
@janikajanka ponukli mi to na genetike, lebo mame riziko na Downa 1:12 a zajtra budu presne 2tyzdne co mi brali krv. Uvadzaju sice, ze do 5 pracovnych dni mas vysledok, ale ja som tam volala v piatok a odovodnili mi meskanie tym, ze krv isla az z Kosic a testuje sa v Blave
@mishelmamka tak to máš tiež pekne po sebe 🙂 starší už asi aj hodne pomáhajú že? 🙂
Ex sedel za výživné, má dvojičky chlapcov skoro už dospelých... Tiež sa nestaral a nezajem... Potom sedel za ekonomiku, je už zo 5 mesiacov doma a aj keď býva v meste neďaleko dúfam že ho tiez nestretneme...
A tak...to sú iba autori-autorovia (ako sa to správne skloňuje? 🙂) nie otcovia... Tak toho nášho nazvala zasa jeho bývalá žena, moja veľmi dobrá kamarátka 😀
vidim,ze tu mate medzi detmi poriadne vekove rozdiely 🙂 u nas to bude inak,ja mam len 13mesacnu dcerku,takze ja to budem mat doma vesele 😅 A mam 27r,nebodaj som tu najmladsia?

@lenkaa222 leni, vypln si profil a hodí ťa sem do skupiny automaticky 🙂 alebo klikni na termín pôrodu marec 2016 🙂