Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 určite môžme dať stretko, budem rada 🙂 ak nestihneme tehu, potom môžme s krpcami keď bude teplo 🙂 no a cvičenie... Chcem začať už teraz, ale domu... Pilatesalebo jogu... Dva pôrody mám za sebou a každý bol iný, viem ale že prvoradé je dýchanie... Ja kým by som sa dotrepalado mesta odtiaľto a nazad, to by bolo aj na 4hidiny... Kde to vlastne býva?
@mata0312 Juuj, ja by som asi tiež bola závislá... Ale pri dvoch deťoch sa mi prosto nepodarilo ho urobiť, bola dom 7rokov pri nich domy kôli chorobnosti a podobne... A človek sám s dvoma deťmi..Je rád že má na oblečenie a stravu, teraz je to už lepšie 🙂
Ty kokos ale to si dobrá toľko hodín v aute a tehotná 🙂
No a opatrovateľský na to zo nechcem robiť večne v bare, predsa len, už mám 32... 🙂
@1234lubka no viem, niekedy sa neukáže 🙂
Ale ako nech sa ten doktor nehnevá.. Platíš skoro toľko čo stojí 3-4d,toto je podle mňa základné sono, možno o niečo novšie... Ale myslím že takéto má aj môj doktor a okrem eura za fotku som neplatila nikdy nič.. Viem ze sono sa platí pokiaľ ho chceš ty naviac 🙂
@gabuchah bozemoj, ved to nieje jediny doktor co si takto uctuje, kamoska z dvojickami u svojej doktorky platila.skoro dvojnasobne..lebo cakala dvojicky. podla toho co som zistovala.tak poistovne preplacaju len stare ultrazvuky a tie nove nie. To je vsetko. Opytam sa ho. Za ctg platim tiez koki tomu ze je to tiez nadstandart ze mi ho urobi doktor. Nemusim k nemu chodit, mozem ist zadarmo do nemocnice a potom k nemu z vysledkom.Neverim ze by.si v dnesnej dobe len rak hocijaky doktor dovolil uctovat za nieco co ma preplatene.
@gabuchah ved ok. V presove su asi tri ci kolko tych 3D/4D ultrazvuky a jeden ma moj doktor, ma tam po stenach nejake ocenenia bla bla ze najlepsia firma s pomedzi nejakych 40 ze AAA najvysie hodnotenie...bla bla....neviem asi preto. Vybavenie ma fakt dobre, aj preto som k nemu pri prvom tehu presla. A v cakarni ma riadnu tlacenku...bez objednania by som cakala aj dve tri hodiny...lebo najprv beru tehotne potom objednane a tak zapisane...opytam da ho tiez mi to nieje jedno ze sa tolko platiale co teraz, vedela som ze na vysoke poplatky...
Ahojte dievčatá! Zdravím vás Marcuľky. Takže sa k vám pridávam. Termín máme 25. marca. Je to naše 3 dieťatko. Mám práve 17. týždeň. Ešte neviem pohlavie, ale teším sa na budúci ultrazvuk, aby som malým mohla povedať, či to bude dievčatko, alebo chlapček. Mne je to v podstate fuk, keďže už mám aj aj.

@mata0312 no mata, ale tu v PB sú tie klasické sona.. Nie novšie... Tieto 2d sú bezplatné, pokiaľ nejdeš s partnerom... To stojí 5e a fotka 1e