icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 no mata, ale tu v PB sú tie klasické sona.. Nie novšie... Tieto 2d sú bezplatné, pokiaľ nejdeš s partnerom... To stojí 5e a fotka 1e

gabuchah
13. okt 2015

@1234lubka to že platíš pri lepšom novom zariadení pochopiť viem... Akurát nechápem, keď už je to sono nové prečo stále nevieš pohlavie? Vieš sem dat fotku? Že by sme porovnali

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 určite môžme dať stretko, budem rada 🙂 ak nestihneme tehu, potom môžme s krpcami keď bude teplo 🙂 no a cvičenie... Chcem začať už teraz, ale domu... Pilatesalebo jogu... Dva pôrody mám za sebou a každý bol iný, viem ale že prvoradé je dýchanie... Ja kým by som sa dotrepalado mesta odtiaľto a nazad, to by bolo aj na 4hidiny... Kde to vlastne býva?

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah ja na kopci 🙂 Rozkvet 🙂 jasne ako nam bude vyhovovat 🙂 ja mam auto vsade sa vozim tak to mam pohodlnejsie 😀

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 Juuj, tak to máš super, ja ešte ani vodicak a tak mi to chýba... Chýbalo pri dvoch, nehovorím teraz, snáď si jeden z nás urobí do pôrodu 🙂 ja ešte chcem stihnúť opatrovateľský kurz, ale neviem neviem nakoľko potrebujem spať dva krát denne 🙂

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah no ja som na aute zavisla 🙂 bola som cez leto na nom aj v taliansku som sama soferovala 14 hodin vkuse 😀 moj drahy nema tak sa aspon nehadame o auto ako s mojim ex 🙂 aj ked je to moje auto 😉

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah naco opatrovatelsky?

mnamkacik
13. okt 2015

@gabuchah vodičák si urob pri maličkom len výhoda

gabuchah
13. okt 2015

@mata0312 Juuj, ja by som asi tiež bola závislá... Ale pri dvoch deťoch sa mi prosto nepodarilo ho urobiť, bola dom 7rokov pri nich domy kôli chorobnosti a podobne... A človek sám s dvoma deťmi..Je rád že má na oblečenie a stravu, teraz je to už lepšie 🙂
Ty kokos ale to si dobrá toľko hodín v aute a tehotná 🙂
No a opatrovateľský na to zo nechcem robiť večne v bare, predsa len, už mám 32... 🙂

gabuchah
13. okt 2015

@mnamkacik no rada si urobím 🙂 len ked ono je to tak drahé 🙂

mata0312
autor
13. okt 2015

@gabuchah no ja som robila este v 18 tke 🙂 jazdim uz 15 rokov a milujem svoje auto 🙂 vsak ono to pride ...teraz je to veru drahe :/

skarabubu
13. okt 2015

@mata0312 No moje 10letá dcera slíbila že bude mi pomáhat,ale neviem neviem.Strašně s ní trieska puberta.Všechno je trapné a blbé,tak jsem zvedavá.

mata0312
autor
13. okt 2015

@skarabubu vsak uvidis 🙂 to uz je velka slecna ktora by vedela pomoct 🙂 moj syn sa tiez tesi ale len ak to bude brasko 🙂

skarabubu
13. okt 2015

@mata0312 no doufám že pomože.Vravela že jej to je jedno jestli sestra nebo braček.Těší se jako my.

mata0312
autor
13. okt 2015

@skarabubu tak mok je este maly a ma predstavu ze sa s nim bude hrat 🙂 nechape ze dokial vyrastie uz sa spolu moc hrat nebudu 🙂

1234lubka
14. okt 2015

@gabuchah mam fotku len z 9tt, taka machulka 😉 potom som nechcela, v tom 14tt, pytala som sa na pohlavie, zle bolo natocene nebolo to vidno, niekedy sa neukaze ani v 20tyzdni, sesternica si priplatila.eyte ultrazvuk navyse aj tak sa babetko neukazalo...

1234lubka
14. okt 2015

to je akoze 9tt, velmi sa teda nesnazil aby bola kvalutnejsia... inak ho bolo pekne vidiet ako kyvalo z ruckami nozkami 🙂 hlavicku 🙂

gabuchah
14. okt 2015

@1234lubka no čakala som inú muziku za toľko peňazí... Pošlem ti moje sono -fotku tuším 12tyzden cca asi...

gabuchah
14. okt 2015

@1234lubka no viem, niekedy sa neukáže 🙂
Ale ako nech sa ten doktor nehnevá.. Platíš skoro toľko čo stojí 3-4d,toto je podle mňa základné sono, možno o niečo novšie... Ale myslím že takéto má aj môj doktor a okrem eura za fotku som neplatila nikdy nič.. Viem ze sono sa platí pokiaľ ho chceš ty naviac 🙂

mata0312
autor
14. okt 2015

Aj ja mam z 12 tt a teda krajsiu 🙂
@gabuchah
@1234lubka

gabuchah
14. okt 2015

@mata0312 tak to máš teda 🙂 aká pekná priblizena 🙂
Tak či tak, všetky naše fotky sú rovnakého typu a pokiaľ má ten doktor 20tehotnych, ktorým urobí sono za 25-35e,42 s fotkou, tak he pekne vychechtany a nohy môže vyložiť... Silná.. Asi by som ho vymenila 😀

mata0312
autor
14. okt 2015

@gabuchah ze ? 🙂 mali sme sa lepsie ucit heh 😀

1234lubka
14. okt 2015

@mata0312
@gabuchah no ved sa chcem opytat ze preco, tak moha fotka 7eur, predtym stala 5, vsetko tam je unho drahe, ved 3D sono sa tiez robi v 2D len je kvalitnejsie, potom si vedia poskladat 3D obraz. Tak nejak...fotku to zavisi ako sa chce doktorovy s tym "bavit"

1234lubka
14. okt 2015

@gabuchah a to teda ma dost vela pacientok, normalne tlacenka, 25-35-20e to 42 som dala ze spolu s fotkou...35+7=42, od 36tt kazde ctg 7eur, ale to asi budem chodit do nemocky..zadarmo...

gabuchah
14. okt 2015

@1234lubka no ja by som.ku nemu veru asi nechodila... To je iné okradanie... Podľa mňa teda...

1234lubka
14. okt 2015

@gabuchah bozemoj, ved to nieje jediny doktor co si takto uctuje, kamoska z dvojickami u svojej doktorky platila.skoro dvojnasobne..lebo cakala dvojicky. podla toho co som zistovala.tak poistovne preplacaju len stare ultrazvuky a tie nove nie. To je vsetko. Opytam sa ho. Za ctg platim tiez koki tomu ze je to tiez nadstandart ze mi ho urobi doktor. Nemusim k nemu chodit, mozem ist zadarmo do nemocnice a potom k nemu z vysledkom.Neverim ze by.si v dnesnej dobe len rak hocijaky doktor dovolil uctovat za nieco co ma preplatene.

gabuchah
14. okt 2015

@1234lubka tak ja neviem ako to máte.. Myslela som.to v dobrom... Iba nevidím má ňom nič novsieho ako máme my s maťou 🙂
Mne by robil problém platiť toľko peniazkov...toť vsjo 🙂

1234lubka
15. okt 2015

@gabuchah ved ok. V presove su asi tri ci kolko tych 3D/4D ultrazvuky a jeden ma moj doktor, ma tam po stenach nejake ocenenia bla bla ze najlepsia firma s pomedzi nejakych 40 ze AAA najvysie hodnotenie...bla bla....neviem asi preto. Vybavenie ma fakt dobre, aj preto som k nemu pri prvom tehu presla. A v cakarni ma riadnu tlacenku...bez objednania by som cakala aj dve tri hodiny...lebo najprv beru tehotne potom objednane a tak zapisane...opytam da ho tiez mi to nieje jedno ze sa tolko platiale co teraz, vedela som ze na vysoke poplatky...

anka1980
15. okt 2015

Ahojte dievčatá! Zdravím vás Marcuľky. Takže sa k vám pridávam. Termín máme 25. marca. Je to naše 3 dieťatko. Mám práve 17. týždeň. Ešte neviem pohlavie, ale teším sa na budúci ultrazvuk, aby som malým mohla povedať, či to bude dievčatko, alebo chlapček. Mne je to v podstate fuk, keďže už mám aj aj.

1234lubka
15. okt 2015

@anka1980 😉 to teda jasne ze ti koze byt jedno ked uz mas obe 😉 ja by som brala este jedneho chlapceka...uvidim 3.11 na sone snd sa ukaze 😉