Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte tak aj mi uz mame termin 24 spinalna sekcia strasne sa bojim ze budem citit tu injekciu do chrbtice a ze to bude strasne boliet :(
Ahojte maminky,prosim Vas dnes mi jeden rodinny doktor poradil spinalnu anestezu.Termin mam 14.3,hospitalizovat sa ideme v nedelu.Dohodnute som mala celkovu anestezu,som po tazkej operacii chrbtice.A dnes mi navrhli tento spinal.Prosim Vas,je tu niekto kto spinal mal pri sekcii?Co si o tom myslite?Pocit napichnutia a zotavovanie.Dakujem krasne
@sonka14 ahoj ja som pri prvom mala celkovu narkozu a chcela som aj pri druhom ale kedze to prislo necakane a ja som jedla tak ma nahovorili na spinal po pol hodine prehovarania, mna osobne vpich vobec nebolel, necitila som pri tom nic sem tam nejaky tlak nic hrozne, po hodinke som zacala citit nohy a brusko.... ked mam porovnat oboje bolo.rovnake...nebolela ma hlava a nevracala som ani z jedneho dolezite jeaspon 12 hodin vobec nezdvihat hlavu 😉 a vela pit vodu..... zotavenie rovnake, spinal vyhoda ze som videla malu aj ked len na sekundu a pocula ju plakat ...ale daju ti naladovku tak vela som predriemala 😉
@misska22 aj ja som sa jej strasne bala a dlho odmietala aj podpisala papier ze ju nechcem ale nakoniec koli malej abyy som.jej neublizila som suhlasila apoviem ti vobec som to.necitila ale.vobec ...dolezite je kto ti to asi picha ..mne na prvy sup a bezbolestne 😉 drzim palce
@nikussska123 gratulujem,mala je nadherna 😍😍😍
@jarkajozo kedy si vlastne mala termin?
@stanka2612 juj 6.3 som mala termin ..tak cakam kazdym dnom no nic sa nedeje
@mnamkacik dakujem krasne 😘 a vy ako sa mate? ...
@stanka2612 dakujeme krasne je ako babika 🙂
No baby dnes som išla malu dokrmit sunsrom tak som si fľašu položila na stol ze ju este prebslim zschvilu sa otocime a Jak si psps tak si psps moj najmladší syncek sunar ze dobre ksksvko.
@sonka14 stecie ti infuzia, daju tabletku oblbovak, sadnes si na stol a ohnes macaci chrbat,ona ti nahmata to miesto a pichne a nesmies sa ani milimeter pohnut ...aby sa to miesto nezavrelo.... zacnu ti trpnut nohy a cele telo, brucho ked natierali ako keby zimomriavky som citila a zrazu ani som.nevedela kedy rezali len ze zatlacia na brucho aby vybrali malu , ucitila som tlak na brucho a zapocula plakat malu , previezli ma na jisku a o hodku som zacala citit telo tak mi dali injekciu proti bolesti 😉
@karinviktoria juj krasna,gratulujem 💕😍 vela zdravicka prajem obom a maminke vela sil 🙂
@sonka14 cievkovali ma po injekcii nic som necitila, injekcia nebolela,casovo som.nic.nevnimala bola.som trocha mimo a aj driemala.popritom, ale.ze.to trvalo.asi 20 minut, hlava ma.vobec nebolela odkedy som porodila 😉 nesmies dvihat hlavu aspon 12 hodin vobec ale.... netusim aky je medzi tym rozdiel
@karinviktoria gratulujem ku krasnej princeznej :-* vela zdravicka obom 😉
Baby, cievkovanie vôbec necitite. Keď som mala cca pred šiestimi týždňami strasne bolesti brucha, cievkovali ma v plnom vedomí, bála som sa, ale fakticky žiadna bolesť. 🙂
@karinviktoria Krásna rodinka a krásne miery. Viktoria vitaj! Takže prirodzene a 24 hodín? Predpokladám že pohľad na ňu ti vymazal to trápenie. Ďalšia hrdinka to má za sebou ;) oddychuj.
@misska22 Neboj, vôbec to nebolí, ja idem už na druhú sekciu, vôbec nemaj obavu.
Ako sestra som sa zapovedala, ze sa v zivote cievkovat nedam...pokial som nedostala v teho zapal moc.ciest a pocas 3 dni ma cievkovali 3x kvoli sterilnemu odobratiu mocu. Nic hrozne, malicko zastipalo a to som mala zapal. Takze pohoda, neboli to 🙂
Tak 6.3. sme sa narodili... 🙂 konecne.. som najstastnejsia zena na svete... mame Kajka 3240g a 49cm 🙂 drzte sa ostatne maminky ktore to este caka, je to nadherny pocit mat svoje babatko uz v naruci.. a tie co to uz maju za sebou, tak gratulujem kazdej jednej ze to zvladla a zelam hlavne vela zdravia drobcom ;)

@skarabubu dost vela 😊 ale ja idem donsukromnej nemocnice..300€ je to ich povinnost no ked chcem aby bolo vsetko v poriadku si zaplatim doktora ktory to robi roky lebo oni zvyknu davat mladych doktorov ... A aby toho nebolo malo teraz sedime niekde v aute a nic nam nejde zas je pokazene 😞 ahh dufam ze nezacnem rodit bo ma porazi 😞