icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

snehulienka82
23. mar 2016

@misska22 drzim palce, daj vediet!! Mame rovnaky termin, akurat ja idem este len na sono. Som zvedava, co mi dnes povedia... Drzkaj sa!

mata0312
autor
23. mar 2016

@misska22 drzim palce, vsetko bude ok a tesim sa na princeznu 😉

pahu
23. mar 2016

Ty brdo, tri nové bábätká a ďalšie na ceste? Tsss... Super! Ja som po monitore, čakám na lekára, ale sestričky mi rovno povedali, že na pôrod to este nevyzerá... 1.April!? Veď jasné, kedy inokedy, však 🙂 🙂

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
pahu
23. mar 2016

No prosím, ďalší susnik 🙂

18lula4
23. mar 2016

@domi_nika13 joj moja v dobrom zavidim, ktasne miery a rychle zotavenie prajem :-*

mata0312
autor
23. mar 2016

@domi_nika13 gratulujem a prajem.vam.hlavne vela zdravicka a nech ste coskoro domka 😉

stanka2612
23. mar 2016

@domi_nika13 joj srdečne gratulujem 🙂 :-* máš to za sebou 🙂 prajem veľa krásnych chvíľ s malým A skoré uzdravenie poporodnych rán 😉

stanka2612
23. mar 2016

Tak som po prijme A nič neviem ☹ zatiaľ ležím na izbe A čo so mnou bude?snáď sa skoro dozviem 🙂 som mohla aj doma ležať...

@18lula4 ty ako?už ba ceste do nemocnice?

katuliena82
23. mar 2016

@stanka2612 drzim palce!

pahu
23. mar 2016

Tak ja na rizikovej poradni: čo u nas robite? Však vy nemáte žiaden problém... Prediskutovali sme pôrod, že dokonca cisársky LEN ak to bude nevyhnutné, budú čakať na prirodzený 🙂 takže radte baby radte. Schody, sex, teply kúpeľ, červené vino, ricinovy olej, masáž bradaviek, čas z malinovnika... Ešte nieco?

dailla107
23. mar 2016

@pahu zlatko, ja uz skusam vsetkooooooo :D vcera acidko so skoricou, schody, masaz bradaviek, sex, tapetovala som, upratovala, horuca sprcha a NIC!!! Akurat sa dnes citim akoby ma presiel valec :D

Gratulujem k novonarodeniatkam, hlavne zdravicko prajem a my co sa gulame uz pome hcem byt dalsiaaaaa 😀 😀 😀 😀

dailla107
23. mar 2016

Baby, tipy :http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/ako-nastartovat-porod/

vierkal
23. mar 2016

Baby ja mam dnes daky cudny pocit.kontrakcie? Zaboli ma v podbrusku a stvrdne brusko myslite ze jej to ono?som unavena a len leskam a to som mala v plane sa motat kolo domu ale nieaom schopna nicoho vcera to bolo uplne inak.zeby ranajsi sex ma tak zmohol alebo to dnes dam?

katuliena82
23. mar 2016

@pahu mne kontrakcie nastartovalo aj rozculenie sa, ale to ti neodporucam 🙂 kamoske praskla voda, ked sa hadala s muzom ktory sa hral na pocitaci 🙂 ale neviem ci je to uplne naj sposob ako zacat porod

pahu
23. mar 2016

@vierkal Bodaj by to bolo ono, držím palce!

pahu
23. mar 2016

@katuliena82 Haha, keď ja som taký kludas. Musím vymyslieť čo ma naštve a pošlem to tomu môjmu 🙂

katuliena82
23. mar 2016

@pahu aj ja som 😀 ale su ludia, ktori maju na mna paky... ale ako hovorim, k porodu treba ist dobre naladena. V kazdom pripade krpci vedia kedy sa vypytat. Mozno sa necitis velmi predporodne a vsetko sa tam dole uz pripravuje 🙂 Ja som pri predoslom tehu bola cely den uplne ok, ani len tvrdnutie brucha. Este svagrina mi hovorila ze musim tyzden vydrzat (kvoli dobrovolnemu pripoisteniu, aby mi bolo uznane vyplacanie) a ja ze jasne....a o 11.vecer mi praskla voda a bolo 🙂 tak drzim palce nech sa to rozbehne

milacik1206
23. mar 2016

@pahu tak mne doktor o 18:00 povedal ze na porod to vobec nieje,ze krcok je pevny a nespotrebava sa.takze zatvorena! No a 19:07 sa Adam narodil.

misska22
23. mar 2016

Tak uz som na svete volam sa Ninka mam 49 cm a 2990g obe sme s mamkou v poriadku

stanka2612
23. mar 2016

@misska22 juj gratulujem :-* A prajem veľa krásnych chvíľ spoločných 😉 A maminke rýchle hojenie po CR

stratenanajdena
23. mar 2016

@misska22 konecne ti spravili tu SC, ked uz si mala aj kontrakcie, GRATULUJEM! prajem skore zotavenie a uspesne rozbehnutie kojenia s krasnou babikou. tesime sa na fotky!

18lula4
23. mar 2016

@stanka2612 ja uz tiez tu, plna nemocnica nemame sa vybalovat ked sa nieco uvolni nas presunu, inak vonkajsia branka na prst, vnutorna uzavreta, monitor OK, tlak 120/70 a dalej nic neviem.Neviem kedy rodim ako, co...

stanka2612
23. mar 2016

@18lula4 joj tak ja práve po vyšetrení,zajtra ráno O šiestej ideme na to...večer dostanem niečo na zmakcenie krčka A ráno vyvolavacku aj cez noc nič...držím aj tebe palce,daj potom vedieť

stanka2612
23. mar 2016

Baby zajtra ráno O šiestej ideme na to ak dovtedy nič... 🙂

michaela2906
23. mar 2016

Tak ja som bola v tej poradni... Zobrali mi krv na pecenove testy ale výsledky boli dobre...dali mi dithiaden a kupila som si fenistil...takze mi ostava len vydrzat to svrbenie a ze po porode vsetko prejde 🙂 pche ale to este minimálne tyzden a mozno viac ked sa mojej krpani nebude chciet na svet 🙂

jarkajozo
23. mar 2016

Gratulujem vsetkym maminkam k prirastkom a prajem skore zotavenie a aby ste cim skor boli doma 😊 drzte sa baby

jarkajozo
23. mar 2016

Dnes sme boli prvy krat na prechadzke 😊 Adamko bol perfektny asi budeme chodit castejsie 😊

18lula4
23. mar 2016

@stanka2612 tak ja mam dalsie info, zajtra rano ma napoja na monitor a daju cez infuziu latku na vyvalanie kontrakcii, uvidia ako to zaberie, ci sa zacnem otvarat..takze zajtra rodime asi spolu :-*

vierkal
23. mar 2016

@stanka2612 drzim palceky moc.