Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@babydesire To je zvláštní mala som jeden ultrazvuk a jedno sono.A to jsem v 23 tt.
@beaa krásna, taká veľká, to bude fešák 🙂 už teraz je, len ešte nech sa modeluje pekne 🙂
Mne zobrali krv v treťom mesiaci tuším a za mesiac mi zistili hraničné nízke hormóny štítnej žľazy, za 2-3tyzdne až som.sa dostala k doktorovi na endokrinológiu a už to bolo OK čo som rada, lebo lieky som nechcela... Aj s boreliozou som takto sledovaná s bežným liekov, ja by som sa bála v tehu liekov ☹ občas polovicu paralenueid migrény iba dám 🙂 ale viem že veľakrát neni iná možnosť
Podľa mňa tebe sa to tiež upraví 🙂
@gabuchah no ja som sla hned na endokr. o tyzden zial lieky musim lebo som mala znizenu funkciu st. zlazy co zeny maju skor zvysenu.. no ale teraz som bola na kontrole a uz je to v poho s tymito liekmi..no co narobim . ked sa lepi tak sa lepi.. teraz asi budem musiet aj dietovat ..no krasa nie? a ze v tehu je dovolene vsetko 😀
@beaa ja som mala tiež zníženú, nízke hormóny a dokonca aj nejaký podhormon hraničný ☹ bývala som.hrozne unavená..stresovala som keď som o tom čítala čo to spôsobuje, ale v mojom okolí neberú pacientov a musela som do lubochne až... A za to obdobie 1,5 mesiaca ak nie viac sa mi telo dalo dohromady samo, ale predtým som tomu uverila že je všetko OK 🙂 mám ju zvacsenu na jednej strane ale teraz to nik neriešil, vrajypo pôrode...
Skus si dopredu prečítať čo tej tehu cukrovke dať aby zmizla bez liekov 🙂 hlavne tiež uver, telo ženy je dokonalé... 🙂
Viete mi prosím poradiť niečo na pálenie zahy? Zobudilo ma to a všetko mi horiiiiii
@aber nedivím sa že si sa zamilovala 🙂 je to krásne takto vidieť čo je v našom tele 🙂 Neviem kedy idem na ten test, poradnu som malá min týždeň a nebola som na nej, som si pomýlila dátum... Ale na tú sladkú vodu sa netesim, vraj sa môže Di toho nakvapkat citrón.. Keď som bola na tom teste kedysi, nadrapovalo ma inak, podlahy mňa je to jedna z najneprijemnejsich veci co sa vyšetrenia v tehu týka
@gabuchah ja zaspavam v polosede na chrbáte, ako náhle sa otočim je to ešte horšie. Potom to prejde, viem, že sa tocim aj v spánku, tak som pokojnejšia.skusim tie piskoty.. Som čítala, že je dobrý jogurt ,dala som si, potom neskôr prešlo... Dala som si liek na pálenie zahy čo sa v tehotenstve smie, tak neviem čo pomohlo... Si zlatá, ďakujem.je to velmi nepríjemné brrr
Baby dnes som sa vážila s malou dusickou po týždni a bum o kilo menej... Hm.. Mali ste to niektorá, akože som sa potešila,ze nešlo hore, lebo minulý mesiac som za 2 týždne pribrala 4 kg, ďakujem za odpovede 😊
@aber včera som sa tam nedovolala dnes je sviatok skúsim zajtra 🙂
No inak -ten hlad, tiež to mám podobne, len čo vstanem tak potrebujem aspoň niečo malé do úst dať 🙂 tak som zvedavá, veď asi aj preto mi vtedy bolo zle...
Schudnúť som zatiaľ neschudla, ja aj keď dom zvracala tak telo sa držalo a nechudla som -škoda 😀 podle mňa ak si predtým pribrala, tak je to OK, dieťa rastie a berie si viac, počula som tu už aj od maminy čo na dovolenke pribrala 5kg a potom behom týždňa to schudla...
Mne to buď ide hore alebo keď mám viac práce a málo jem tak mi váha stojí...
Baby uz máte kočík? Hľadám nejaký nie taký pidi... A našla som rozkošný pre dievča aké váham stále 🙂
@aber môj doktor mi dal tento termín na začiatku kôli tomu že mimi bolo menšie, menil ho z 27.2 tuším... A teraz dorastlo a grochal mi dal do správy 26.2.A ja od začiatku tvrdila že to bude februárové.. Naviac môj zlatik dátum 3.3 moc nemusí, nakoľko vtedy sa narodil jeho nepodarený brat...
Veru... Hlavne aby ti nešlo rýchlo hore.. Bojím sa hlavne tých posledných mesiacov a Viamoooooc... Ach Bože ;-D
@aber vieš prečo sa ich bojím? Všade bude moc pokrmov a malá mi už tak bude tlačiť na žalúdok, že nič nebudem môcť jest, už teraz mám stále pocit -alebo rýchlo, že som prejedena 🙂 a bude ťažké sa ovládať, to už ani do práce nebudem chodiť 🙂
A ty ešte aj na oslavu 🙂 ja tie oslavy moc nemusím, iba na chvíľku 😀
No možno ešte z pôrodnice počas kontrakcii, to by bola sranda 🙂 škoda že bývas tak ďaleko 🙂
@gabuchah ja som teraz bola na 50 ke, celý deň som nič naschval nejedla, nech si užijem a vieš čo som jedla? Jeden tanier polievky, trocha zemiakoveho šalátu a polovicka kuracich pŕs... Viac som nezvladla.. Aj keď som chcela to jesť aj to jesť, brucho nepustilo 😊,tak len dúfam, že veľa už nepriberiem 😉v ten deň som 2 oslavy zvládla ani neviem ako, odchádzali sme o 1 nej 😊tak to je škoda, dobre sa mi stebou píše a máme to dosť podobné 😊😊😊😊😆

@gabuchah inak tu je nas fesacik 😎 😀