Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@diablik2102 mne nic nie je,az mi je to zvlastne... ani prsia, ani ne/chute, ani unava... mozno ze som len trochu viac podrazdena a placliva :D
Baby keď idem zajtra ku gyn.musím si dávať utros? Nepocka to keď prídem domov ...😱nechcem aby zo mňa tieklo pri vys...
@kubinca a v ktorom tt si ??
@diablik2102 podla mojich vypoctov 5+5tt plus minus 2 dni...
@14nunu10 presne, vcera som vecer revala a ked sa ma chlap spytal ze co sa deje, tak klasicka odpoved niiic, ale ta realita je ze fakt ze nic :D proste som len revala....
@kubinca tak to vtedy som ani ja nic nepocitovala 🙂 ziadne priznaky 🙂 ale oni prisli 🙂
@diablik2102 no uzivam si zatial tie dni kedy ich ešte nemam :D sice mi nikdy nebyvalo zle v tehu, ale prsia a unava boli...
Ahojte dievcata tak sa pridavam k vam z malou dišičkov kedze minuly mesiac som o babenko prisla v 7tt
co mi na nete vypocitalo tak by som mala byt 4+3tt
To poznam ja som mala take placlive dni od piatku do nedele dnes rano hned zle a teraz uz by som spala ako macicka
Ahojte 🙂 tak dnes potvrdené tehoenstvo od dr 🙂 ovulácia ale bola o týždeň neskôr,ako som si aj myslela,a teda zatiaľ bolo vidno len gestacny vak 0.8cm, čo podľa gyn sedí tak na 5+3tt o tri týždne sa už všetko ukáže : a už sa neviem dočkať 🙂
Ahojte. Ja som dnes vybehla pozrieť, kedy ma lekárka voľno.. Tento týždeň ešte robila, v čakárni prázdno.. Tak reku počkám a opýtam sa rovno.. Nemusím volať 😀 zrazu sa otvoria dvere, tam suseda a deti sa hneď na nu vrhli 🙂 tak kým sa rozprávali, vysvetlila som sestričke a hneď ma brala dnu 🙂 končím 6.tyzden, mimco je tam, kde má byť, o 2-3 dni väčšie, má 6,7 mm a srdiečko bije 🙂 a o 3 týždne idem na kontrolu. A keďže sa mi klepali ruky, až sa lekárka smiala, že ani tu fotku nespravím 😀 lepšia už nebude... 🙂
Jej to je pekne uz aby aj mne taku peknu fotecku spravil
Dobre ranko,už som doma ..dr videl gestacny vak /samozrejme aj ja / a kontrola o týždeň v utorok 😍zobrali mi krv na hcg kvôli caru aby som im vedela povedať hodnotu a predpísal utrogestan ..o 12 hod volám výsledok 😎
ahojte dievcata, tak ja k dokymu asi az buduci tyzden, muzovi sa nepodari vybavit volno tento tyzden... tak snad bude vsetko OK. a gratulujem k potvrdenym babatinkam, nech ide vsetko tak ako ma! 😉
Ahojte baby tie co mate ranne nevolnosti davate si nato nieco??myslim ci pijete cajik nejaky alebo neviem.....
Teplota okolo 37,3 je v tehu normalna?
ahojte...aj ja sa k vam pridavam...rano som si robila test...v auguste budem mat 39 a mam doma 4 rocnu dcerku...verim, ze aj toto tehotenstvo bude bezproblemove a vsetko dobre dopadne
Baby mám dosť nepríjemné pichanie v podbrušku je to ok???
@lelet1609 ano to sa ti len maternica roztahuje.neboj budes mat mozno aj tlaky
@kotatko1232 pri dcére mi pomohlo schrumat par tyčiniek a napiť sa trosky vody.. Pri synovi som to nemala.. A teraz mam žalúdok na vode celý deň.. Pomáha len viackrát po menej jest
Dievčatá ahojte 🙂
Je tu niektorá čo napriek tomu ze čaká babo nemala na zaciatku moc vytok? Mam, ale uplne minimalne. Trosku ma to znepokojuje... 😒 Končím 4tt tak nejak dúfam že ešte nabehne (chápem že to nieje asi moc prijemne, ale bola by som pokojnejsia, kedze to maju snad vsetky zeny 😀 )
@anawiel ja nemám žiaden výtok, len mi je tam tak mokro 🙂

Ahojte baby ako sa citite ?? Mne bolo 4dni stale od rana do vecera zle neveedela som co uz so sebou ...aj voda sla somna von :( schudla som ...ale uz je teraz ok 🙂 konecne uz sa mozem najest 🙂