Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bozkavatko ano ako som písala vyššie dr povedala ze je to normálne maternica sa ti zvacsuje..ak nespinis nekrvacas, nemas sa čoho obávať ;)
@bonboniera15 no uz som si raz tak volalla dr a on ze je to ok a ja ze kedy nebude ? 😀 ze ked budem spinit 😀
@bozkavatko ja som tiež , volala doktorke a tiež ma upokojila ze je všetko ok .... a taktiež mi to vcera potvrdila, no som prvorodicka všetkého sa vylakam ;)
@bonboniera15 ja cakam druhe, ale vystrasena som zo vsetkeho ako blazniva. To preto, ze prvykrat tehotna som mala 22 rokov, teraz mam 31 :D
@zuzuzuzka jaj tak 🙂 no ja mam 24 a všetko je pre mna úplne nové...moj priateľ niekedy nevie co som nou, ked mi byva zle...
@bonboniera15 tak nemaju to lahke ti nasi chlapi 🙂 ja som dnes zase zacala spinit, tak ja neviem, ci to dobojujem, lebo z toho nemam vobec dobry pocit. A hlavne sa citim tak nijak. Vobec nie tehotne.
@zuzuzuzka zuzuuuu nesmies to vzdavat zlatik jasne ze dobojujes!!!!! Neboj vsetko bude dobre 🙂 drzim mooooc palceky
@bozkavatko dakujem 🙂 ale ked ja to uz nechapem. Je pravda, ze vcera sme trosku chodili po obchodoch, zhanali sme mame darcek. Ale to ja uz vobec nemozem chodit?
Ozaj prsia Ta este bolia? Lebo mna uz posledne dni skoro vobec a to som ich este nedavno mala take naliate, ze som skoro plakala.
@divozienka26 Ahoj.. 1x v 7+3tt a 2x v 8+3tt. Prešli sme všetky vyšetrenia a nič sa nenašlo. U mňa vraj!možno! zrážanlivosť, kedže mám kŕčové žily a ľahko sa mi robia modriny, aj ked výsledky boli v poriadku. Tak teraz možno ozaj tie injekcie pomohli, kedže som už o 2 týždne ďalej.. ale aj tak mám hematom v maternici a krvácala som a furt nejaké komplikácie. Prvý krát som potratila spontánne, druhý už sa nedalo čakať a robili mi kyret, odvtedy som mala M ako hodinky, dala som si vytrhnúť osmičky, ešte som si dala pred Vianocami homeopatickú kúru.. tak sa modlím aby to už došlo do zdarného konca. Možno ten kyret bol na niečo dobrý, vyčistilo sa a odišlo možno aj čo tam nemalo byť, zápal, upravia sa hormóny, neviem. Tebe čo povedali?
@zuzuzuzka dobojuješ, neboj.. tiež špinim, šak si prečítaj vyššie a mimino je v poriadku. Tehu príznaky kolíšu, jeden deň tak, potom zas nič.
@zuzuzuzka nooo ani ne su len take naliate uz som si asi zvykla na ten stav ze som tehu a uz to tak nejak nevnimam.. Aj mi to je nekedy take zvlastne 🙂 ale uz brusko vykuka 🙂 ja este chodim do prace a citim sa celkom fajn len vecer uz mi je na grc. A mala by si vela lezkat to je asi zaklad ale hlavne nebojkaj vsetko dobre dopadne 🙂
@kubkovamama dakujem 🙂 tak dufam,ze to dame 🙂
@bozkavatko brucho mam aj ja...a prave dnes som si chcela objednat nejake tehu gate, lebo ma vsetky nohavice tlacia. Tak teraz som sa zasekla, ci objednat, ci nie
@zuzuzuzka joj hlavne sa nestresuj, všetko bude ok ;) mne zas doobeda nic nie je, a poobede som ako zbity pes....a prsia cez den ako tak ale ked si lahnem ze bez podprsenky idem umrieť co ma tak bolia....dr povedala ze sa to casom ustali, takže cakam uz na to pekne tehulkovanie
@bonboniera15 ked zacnem citit pohyby uz budem vediet, ze je vsetko ok, ale takto...je to dost narocne pre mna...ani sama neviem preco tak stresujem :/ viem, zeby som nemala a ja ani niesom ten typ. Tak hadam to budu len tie blaznive hormony.
@zuzuzuzka jasne 🙂 sibe nam s nich...ja zas napríklad nemam brusko zatiaľ bo ja som mala pred tym brusko ale neviem nepride mi to ako tehu bruško
@bonboniera15 ja zase mam brusko, ale podla mna to nieje tehu brusko, ale plne creva :D lebo to nieje normalne mat v 10tt take brucho :D a nepribrala som zatial nic
@zuzuzuzka no ved toto ze ja mam tvrdé brucho občas ale to mi pride ze ma tak nafukuje ako balon
Ahojte aj ja sa ku vam pridam. Som 6+4 tt a je mi v jednom kuse zle rano cez den vecer. Stale nevolno na vracanie ale nevraciam. Uz neviem co so sebou 😀 Ginekolog ma este nevidel som v UK a to by som sla az v 12 tt ale chvala bohu ideme domov tak pojdem na gindu aby som vedela aspon ci tam to babo naozaj je 😀
@zuzuzuzka ja som si kupila teplaky rano vypadam celkom ok ale po celom dni mam jak v 5 mes tvrde nafucane. A ked mam zaatavene vetriky no konec 😀 a nekedy mi je blbo ale teraz sa napr ako tehu ani necitim 😉 nechnje uz 20.4. A som u dr
@bozkavatko ja som si objednala z HM-ka dzinsy, tak dufam, ze sadnu 🙂
@kubkovamama mne kdeze to bolo neskoro 9tt a 12tt povedali ze asi zrazenina, ze na genetiku je to moc neskoro, ale na hematologii nic nezistili. Teraz mi pre istotu nasadili duphaston a0,3 fraxiparin ale len 1 balenie, a kontrola bude tyzden po dobrani..tak sa troska bojim, neviem preco mi nedali viac. Ty mas tiez fraxiparine?Ak ano predpisuje ti aj obvodna ci len gynekolog?
Ahojte aj my sa pripájame dnes máme 9 +6 tt a termín máme na 1.11. po 5 rokov sa nám z manželom za darilo už keď sme boli vo fáze keď nebude k nám príroda ohľaduplná tak si adoptujeme. Odišla som z práce psychicky náročnej a do mesiaca 28.2. nám vyšli dve // 🙂. Po kontrole u gynekologičky tam boli dva žltkove vačky čiže dvojičky ale že nemusí to byt 100% takže 3 týždne v neistote či jedno či dve :D. po kontrole už bolo len jedno ,druhe malo rozpad vajíčka a zmizlo. Ale aj tak sme šťastný že máme aspoň tu jednu lásku 🙂 ktorá nám krásne rastie a je v poriadku okrem nevoľnosti maminy :D

@zuzuzuzka ja ho mam tiez tvrdšie take nafuknute, a obcas ma v nom zapicha, mna hlavne slabiny bolia a vystreluje do vaječníkov az ku krizom dakedy...dr mi povedala ze je to normalne ze sa maternica zväčšuje, robi miesto babatku, ze kym nekrvacam alebo nespinim je to ok