Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@zuzuzuzka my mame uz pohankovy matrac a sadu flasiek 🙂 hladame postielku 🙂 budem koncit treti mesiac a naraz bude toho mega vela 🙂
@bozkavatko mozem poprosit o pridanie?
@bonboniera15 joj to ani ja :D , ale ja to asi neriesim. Kociar s vanickou mam po svagrine a golfac mam este po malej, co som si odlozila :D vlastne mam vsetko. Akurat vajicko do auta budem musiet zriesit 🙂
@bozkavatko uz aj flasky?? 🙂) to si dostala, ci kupila?? Ked bude vsetko ok na kontrole, tak sa pustime do zariadovania detskej izby 🙂 vybrat nabytok, vymalovat a tak 🙂) som MM povedala, ze az po tretom mesiaci zacneme 🙂
Ahojte prosim vas aj vam je tak zle ja sa najem je mi zle som hladna je mi zle jako ja uz neviem jako mam svojmu telu ulahodit ale vkuse mi je na vracanie alebo sa mi hlava toci pri prvom tehotenstve som tento stav nepoznala :/..a este sa mi aj brusko zacina robit aj vam niektorej sa uz robi? 🙂
Zienky do kolkeho tt ste pocitovali pobolievanie podbruska ako pri ms? Mna doteraz pobolievalo tak prirodzene ako aj pri prvom tehotenstve, ale posledne dva dni akoby utalo, nic mi nieje, len prsia ma bolia a mam celodenne nevolnosti, tie ma uz sice sprevadzaju skoro 2 tyzdne, ale je to na nevydrzanie, keby som aspon zvracala, ale nie, mne je stale zle, ci nieco zjem alebo nie a vecer totalna katastofa, do seba nedostanem nic.
Inak na dalsiu kontrolu k dr idem 20.4, neviem sa uz teraz dockat.
@momamo tusim do 7tt ma tak bolelo brucho a potom to tiez tak zrazu prestalo. Ostalo mi uz iba zle. A teraz posledne dni /asi tri/ sa uz citim uplne fajn. Vobec nie tehotne. Ani prsia ma nebolia. 🙂 a nechuti mi akurat jest. Trosku zjem a konec. Nejde do mna jedlo a ani nemam na nic chut.
@zuzuzuzka ved aj za mna potrebuju, ale to ma este cas, neviem ale toto tehotenstvo som strasne opatrna a taka bojazliva ...
Ja som bola posledne nieco okolo 5 tt u dr a este akcia srdiecka nebola tak pevne verim ze teraz 20-teho kd pojdem bude krasne vidiet akciu.
Ja mam strasne chute, ale kym sa niekedy k tomu vytuzenemu jedlu dostanem tak ma aj prejde chut, tazko so mnou 😀
@lenula57 sak toto, ze aj mna uz rifle tlacili :D skor si myslim, ze su tie creva tak nafuknute, lebo mne stasne zle travilo. Teraz uz konecne klop klop klop je to ok. Chodim aj pravidelne na wc, co este tyzden dozadu, som s tym mala obrovsky problem.
A vies to tak tajit? Mas zlych ludi v okoli, ci preco? Ja by som to najradsej vykricala do sveta :D , ale za mna to robi dcera. Kam chodi vsade hovori, ze bude mat brata.
@zuzuzuzka
@bozkavatko och ženy,ja som myslela,že len ja chcem všetko zavčasu 😀 lebo ja som už pokupila nejake vecičky,plus švagrina nam kupila prebalovaciu podložku 😀
Zienky a ako teda s tou sukromnkou? Podme tam nie? Lepsie chranene sukromie ako v takto verejnom fore 😉
@divozienka26 pridas prosim Ta @momamo do skupiny?
@zuzuzuzka no ale keďže je to nase prve tak sme kupili 🙂 aj mne je posledné dni lepsie i led ten vcerajsok des a hruza....som čítala ze si spominala te teba ta bolest v podbrusku prešla, mna stale ale hlavne rano kym idem na wc, alebo pri divnom pohybe...hadam je to ok
@bonboniera15 no ako ked mi treba na malu, tak ho citim 🙂 alebo ked viac chodim, ale ked lezim tak nic...pohode
Ahojte 🙂 aj ja som novembrová 🙂 a zatiaľ to vyzerá na 8.11. 🙂 moje prvé tehu, strašne som šťastná a vydesená zároveň.

@momamo ano funguje 🙂