icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bozkavatko
7. apr 2016

@momamo ano funguje 🙂

bozkavatko
7. apr 2016

@zuzuzuzka my mame uz pohankovy matrac a sadu flasiek 🙂 hladame postielku 🙂 budem koncit treti mesiac a naraz bude toho mega vela 🙂

momamo
7. apr 2016

@bozkavatko mozem poprosit o pridanie?

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@bonboniera15 joj to ani ja :D , ale ja to asi neriesim. Kociar s vanickou mam po svagrine a golfac mam este po malej, co som si odlozila :D vlastne mam vsetko. Akurat vajicko do auta budem musiet zriesit 🙂

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@bozkavatko uz aj flasky?? 🙂) to si dostala, ci kupila?? Ked bude vsetko ok na kontrole, tak sa pustime do zariadovania detskej izby 🙂 vybrat nabytok, vymalovat a tak 🙂) som MM povedala, ze az po tretom mesiaci zacneme 🙂

lenula57
7. apr 2016

Ahojte prosim vas aj vam je tak zle ja sa najem je mi zle som hladna je mi zle jako ja uz neviem jako mam svojmu telu ulahodit ale vkuse mi je na vracanie alebo sa mi hlava toci pri prvom tehotenstve som tento stav nepoznala :/..a este sa mi aj brusko zacina robit aj vam niektorej sa uz robi? 🙂

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@lenula57 a v ktorom tt si? Ja som v 11tt a veru uz nosim tehu nohavice :D bude to moje druhe baby, tak sa brusko ukaze skor. A zle mi byvalo dost, ale nevracala som. Je to vlastne dobre, ze Ti je zle. Ako som uz pisala vyssie, telo sa takto vyrovnava s tehotenstvom.

momamo
7. apr 2016

Zienky do kolkeho tt ste pocitovali pobolievanie podbruska ako pri ms? Mna doteraz pobolievalo tak prirodzene ako aj pri prvom tehotenstve, ale posledne dva dni akoby utalo, nic mi nieje, len prsia ma bolia a mam celodenne nevolnosti, tie ma uz sice sprevadzaju skoro 2 tyzdne, ale je to na nevydrzanie, keby som aspon zvracala, ale nie, mne je stale zle, ci nieco zjem alebo nie a vecer totalna katastofa, do seba nedostanem nic.
Inak na dalsiu kontrolu k dr idem 20.4, neviem sa uz teraz dockat.

momamo
7. apr 2016

@zuzuzuzka ja mam tiez teraz 2 tehotenstvo a som 7+4 tt a veru ze mam pocit ze brusko uz zacina rast, mne aj pri dcerke dost rychlo vyskocilo🙂 Ja sa to snazim este tajit v praci, nakolko cakam do 12tt a potom to oznamim sefke, ale neviem neviem ci to do vtedy utajim 😀

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@momamo tusim do 7tt ma tak bolelo brucho a potom to tiez tak zrazu prestalo. Ostalo mi uz iba zle. A teraz posledne dni /asi tri/ sa uz citim uplne fajn. Vobec nie tehotne. Ani prsia ma nebolia. 🙂 a nechuti mi akurat jest. Trosku zjem a konec. Nejde do mna jedlo a ani nemam na nic chut.

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@momamo joj ja som uz povedala 🙂 hned ako mi potvrdila lekarka akciu srdiecka. Potrebuju za mna zastup, tak kvoly tomu 🙂 to som bola asi v 6-7tt

momamo
7. apr 2016

@zuzuzuzka ved aj za mna potrebuju, ale to ma este cas, neviem ale toto tehotenstvo som strasne opatrna a taka bojazliva ...
Ja som bola posledne nieco okolo 5 tt u dr a este akcia srdiecka nebola tak pevne verim ze teraz 20-teho kd pojdem bude krasne vidiet akciu.
Ja mam strasne chute, ale kym sa niekedy k tomu vytuzenemu jedlu dostanem tak ma aj prejde chut, tazko so mnou 😀

lenula57
7. apr 2016

@zuzuzuzka ale ja som v 9+4tt a uz mi zacina byt vidno pri prvom do 5 m3siaca som ho poriadne nemala ale teraz a pri prvom mi takto zle nebyvalo :/..ale ved uvidime ci mi to prejde lebo moj chlap je vyse vystresovany ako ja 😀..

lenula57
7. apr 2016

@momamo chapem aj ja to do 12tt chcem tajit pred vsetkymi aby sa to nezakryklo ale uz mam s tym velky problem pri prvom som to utajila do 8 mesiaca 😀

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@lenula57 sak toto, ze aj mna uz rifle tlacili :D skor si myslim, ze su tie creva tak nafuknute, lebo mne stasne zle travilo. Teraz uz konecne klop klop klop je to ok. Chodim aj pravidelne na wc, co este tyzden dozadu, som s tym mala obrovsky problem.
A vies to tak tajit? Mas zlych ludi v okoli, ci preco? Ja by som to najradsej vykricala do sveta :D , ale za mna to robi dcera. Kam chodi vsade hovori, ze bude mat brata.

momamo
7. apr 2016

@lenula57 ako najblizsia rodina to vie a este blizki priatelia ale inak sme este psst ..

deniss111
7. apr 2016

@zuzuzuzka
@bozkavatko och ženy,ja som myslela,že len ja chcem všetko zavčasu 😀 lebo ja som už pokupila nejake vecičky,plus švagrina nam kupila prebalovaciu podložku 😀

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@momamo jaaaj aha, tak takto aj my 🙂)

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@deniss111 ja som zvedava kedy to na mna pride. Ale snad nic nekupim, ako z oblecenia myslim, lebo toho budem mat kopec 🙂 a ostatne, verim ze babka pokupi ako vzdy. Je to jej mania :D

momamo
7. apr 2016

Zienky a ako teda s tou sukromnkou? Podme tam nie? Lepsie chranene sukromie ako v takto verejnom fore 😉

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@momamo ale ked tu je to take prehladnejsie...tam ma to nebavi velmi citat :/

momamo
7. apr 2016

@zuzuzuzka je ale hocikto ta tu moze smirovat, hovorim z vlastnej skusenosti .. Vies ma prosim ta dostat do tej sukromky, uz som pisala aj zakladatelkam skupiny ale ani obraz ani zvuk.

deniss111
7. apr 2016

@momamo pridajte sa

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@divozienka26 pridas prosim Ta @momamo do skupiny?

momamo
7. apr 2016

@deniss111 dakujem ti

momamo
7. apr 2016

@zuzuzuzka uz som tam, vdaka za ochotu

jaruska18
7. apr 2016

@momamo daj si v profile predpokladany termin porodu a sa ta automaticky do sukromky 🙂

bonboniera15
7. apr 2016

@zuzuzuzka no ale keďže je to nase prve tak sme kupili 🙂 aj mne je posledné dni lepsie i led ten vcerajsok des a hruza....som čítala ze si spominala te teba ta bolest v podbrusku prešla, mna stale ale hlavne rano kym idem na wc, alebo pri divnom pohybe...hadam je to ok

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@bonboniera15 no ako ked mi treba na malu, tak ho citim 🙂 alebo ked viac chodim, ale ked lezim tak nic...pohode

pibza
7. apr 2016

Ahojte 🙂 aj ja som novembrová 🙂 a zatiaľ to vyzerá na 8.11. 🙂 moje prvé tehu, strašne som šťastná a vydesená zároveň.