icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

zuzuzuzka
autor
15. apr 2016

@kkaciatko ved na plavky este skoro :D ci chces zacat chodit uz na plavaren? Ale ved do starych sa zmestis nie? Ci si sa az tak zvacsila? :D ja mam na spodnom diely snurky, tak viem roztiahnut a vrch mi konecne padne tak akurat momentalne 🙂

kkaciatko
15. apr 2016

@babistatka No neviem ja si neviem predstavit ze mi niekto bude cumiet na brusko ale ako no uvidíme 😀 je to moje prve tehu a som trosku hambliva...no asi trosku dost 😀

babistatka
15. apr 2016

@kubkovamama
@kkaciatko
Hej totálne predražené. Moja sestra tiež keď bola tehotná v H&M kupovala, aj mi to teraz odporúčala. A tiež že elastické veci, väčšie o nejakú veľkosť, že to vynosím aj po pôrode

kubkovamama
15. apr 2016

Plavky zohnat podla mna ziaden problem,vacsie cislo a je to.☺

kkaciatko
15. apr 2016

@babistatka Idem kuknut som zvedava 😉

zuzuzuzka
autor
15. apr 2016

@kubkovamama nohavicky som si chcela objednat, krasne mali, ale velkost uz nebola :/ a podprsenku som tam ani nepozerala....vidis 🙂 musim si kupit druhu, lebo v stara tlaci strasne. Hlavne pod prsiami, nechapem, co som zhrubla v celom trupe? :D

zuzuzuzka
autor
15. apr 2016

@kkaciatko hlavne sa nezabudni uz teraz natierat, aby si nemala strie. Aj prsia. Ja som pri prvom na prsia zabudla a ostali mi nepekne jazvicky, ale brucho nic.

kkaciatko
15. apr 2016

@zuzuzuzka Dakujem za radu. A scim sa mam na tierat staci obycajny krem ci treba daky specialny?

kkaciatko
15. apr 2016

@zuzuzuzka No hej na plavaren chcela by som. A spodok mam aj ja na snurky len vrch je trosku mensi 😀 a plavky pozeram tak predbezne da sa povedat aby som vedela za kolko a kde

zuzuzuzka
autor
15. apr 2016

@kkaciatko joj sice neviem v ktorom tt si 🙂 ale tak od 12tt uz urcite. Pri prvom som pouzivala olivovy olej 100% bio a teraz som sa rozhodla skusit kokosovy olej 🙂

kubkovamama
15. apr 2016

@babistatka mna to az teraz zacalo zaujimat,lebo lezim a do obchodu sa nedostanem.Teraz mam stale 34-36,saty som objednala 40,v lete ich akurat vyplnim a na rok trosku zuzim.Sak kupujte bezne veci iba vacsie,su krajsie ako tehu a mozno to poriadne ani nevyuzijeme,fakt su to palky..u nas ani tehu obchod nie je,najblizsie v Tn a tam napr.gate 60e,podprska otrasna 30,zufale.

kkaciatko
15. apr 2016

@zuzuzuzka Ja som momentalne 8tt+4

kubkovamama
15. apr 2016

@zuzuzuzka tiez mam kokosak..😉podprsku som sa bala objednat,mne to rastie zo dna na den a presne,aj obvod pod vacsi..kupila som sportove hladke Lka,nic netlaci.To sme na zaciatku,co budeme stvarat v takom 7 mesiaci.😜

babistatka
15. apr 2016

@kubkovamama no presne toto čo píšeš, môžme odporúčala segra, že normálne väčšie veci radsej, ze tie tehotenské sa moc nevynosia. A u nás (NR) sú obchody s tehotenskými vecami, ale presne zbytočne predražené, pamätám jak som segre bola pred dvoma rokmi niečo pozerať a kúpiť a išlo to okolo 50-60 eur...

zuzuzuzka
autor
15. apr 2016

@kubkovamama sa uz tesim ako sa budeme paradit a budeme sexi mamicky ;) no, ked nieco take v obchodoch najdem a kupim :D :D

kkaciatko
15. apr 2016

@kubkovamama No tuto otazku som si pokladala aj ja 😀

kkaciatko
15. apr 2016

@zuzuzuzka Ja som minule oznamila drahemu zze budem nosit tepláky a jeho tricka a vlasy v drdole ani necekol 😉 ale viem si zivo predstavit ze keby som sa tak obliekla tak by pozeral na mna ci mi nesibe 😀

kubkovamama
15. apr 2016

@babistatka no a este po segre budes mat.☺Skor po porode to bude horsie s obleckom.Pamatam si po prvom,ze mi nesadlo z povodnych ani tehu veci nic,islo ma hodit o zem,hanbila som sa kocikovat.😀🐷Sprosta..☺

babistatka
15. apr 2016

@kubkovamama to nie 😃 my máme absolútne odlišné postavy 😃
No teraz sa už hádam nebudeš hanbiť . Toto je moje prvé tehotenstvo, takže zatiaľ vôbec netuším, čo to pôsobí s postavou, uvidíme, necháme voľný priebeh 😃

kubkovamama
15. apr 2016

@babistatka kojenie,frmol,to vsetko spravi divy aj s veeelmi odolnymi postavami.🙂

kkaciatko
15. apr 2016

@kubkovamama No to som zvedavá aj ja čo to somnou spraví

rica1
15. apr 2016

@kubkovamama inak ja som v prvom tehu pribrala 14kil a po porode som sla z nemocky -15kg 😀

kubkovamama
15. apr 2016

@rica1 ja som pribrala 23..ehm.🐷

rica1
15. apr 2016

A tehu tielka tricka som si objednavala s bonprix alebo otto dalo sa najst aj za dobre ceny

kubkovamama
15. apr 2016

@rica1 aj v Lidli mali parkrat tehu veci..len ked to je tak 2x do roka

mirkab79
15. apr 2016

@kubkovamama ja tiez asi budem pozerat v H&M, ked je akcia tak aj ceny su v poho, minule som bola v C&A a mali tam fakt otrasne tehu nohavice, neprijemny material a ze 40eur.

mirkab79
15. apr 2016

ozaj baby a planujete ist este k moru do porodu? my sme zvazovali v juni ist ale ked cakam tie dvojicky nemam odhad jak na tom budem s bruchom a celkovou kondickou 🙂

kubkovamama
15. apr 2016

@mirkab79 v lete uz budes vo vyssom stadiu a pri dvojcencoch ti isto lekar neodporuci..ja mam rizikove,aj vela bab tu ma problemy,takze vacsina z nas asi nebude riskovat..Teda nechcem za nikoho hovorit.😀

bozkavatko
15. apr 2016

@kubkovamama my sa na dofcu tiez nechystame len tak stanovat a na ryby ale teraz vsade utecenci choroby a vsetko nam bude dobre pri vodicke 🙂

kubkovamama
15. apr 2016

@bozkavatko a z jedneho platu choj k moru.😜Ja by som na hory,ale pockam si..pojdem s oboma krpcami potom