icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

bozkavatko
15. apr 2016

@kubkovamama nooo jako ani my sme na tom neni ruzovo nemaj boja to je na sr asi bezne 😂😂😂😂

rica1
15. apr 2016

@mirkab79 my ideme budem tak 25tt ,tusim

kkaciatko
16. apr 2016

My sme tiež plánovali dovcu. Ale zasa bude toho veľa. My by sme sa mali sťahovať koncom leta takže asi až po pôrode pôjdeme dakde.

mirkab79
16. apr 2016

my sme planovali tento rok konecne ist k moru po piatich rokoch, mala bude mat 4 takze uz je rozumnejsia ale teraz zas asi nic, koniec koncov ani neviem kam by sme sli, vsetky krajiny su rizikove a do Chorvatska sa mi nechce trmacat s bruchom, len sa obavam ze potom s 3mi detmi uz na dovolenku ani nepojdeme ☹

bozkavatko
16. apr 2016

@mirkab79 neboj ja som pri mori nikdy nebla tento rok som sa prsila ze pojdem aj sama odkladala kazdu kacku a nakonec miesto dofce kupujeme vybavicku 😂😂😂

mirkab79
16. apr 2016

@bozkavatko my tiez tak, tesila som sa ze konecne aj mala uvidi more, sice sme chceli druhe ale dvojicky ma ani vo sne nenapadli, ale pomaly sa zacinam tesit, k moru pojdeme ked podrastu, len nech su tie deti zdrave to je hlavne.

kkaciatko
16. apr 2016

Baby mam otazku....zalozila si niaka z vas tehotensky dennik??? ak ano tak akou formou??

bozkavatko
16. apr 2016

Koceny a nebojite sa plavat niekde v bazene alebo inde? Ja sa bojim infekciee ☹ prrmyslala som nad tym kaliskom ako prevencia ze nenici ph.

kubkovamama
16. apr 2016

@kkaciatko tehu dennik,myslis ako..kazdy den si pisat co sa s tebou deje atd?

kkaciatko
16. apr 2016

@bozkavatko Existuju tampony pre tehotne na plavanie...skus sa opytat svojho gynekológa alebo v lekarni 😉

bozkavatko
16. apr 2016

@kkaciatko anoo ja 🙂 je to zosit a tam pisem kedy sme videli dve viarky ako bolo u dr ako sme to oznamili kedy sme co kupili a tak 🙂

bozkavatko
16. apr 2016

@mirkab79 ved to ze hlavne je aby boki zdrave a stastne a dnes je vsade kopec svihnutych utecencov tak by som sa aj bala asi

kkaciatko
16. apr 2016

@kubkovamama ano ano presne to

kkaciatko
16. apr 2016

@bozkavatko No ja som si dneska kupila zosit v tvrdých doskach al neviem ako mam zacat. Moc komplikovane na mna. V pantaRei v knihkupectve som vydela uz v podstate hotovy tehotensky dennik uz tam len si dopises co chces a podobne ale stoji cca 18 eur. A tolko za to nedam .

bozkavatko
16. apr 2016

@kkaciatko sak jasne preto som to riesila takto 🙂 ja som zacala tym ako som si urobila test. Ze drahy nebol doma a tak a moj prvy pocit z dvoch ciarok 😀 a pokracovala som ako som mu to povedala a akp som nas objednala k dr ake to tam bolo na prvom sone ( bejby je moje prve ) a ako sme to oznamili okoliu a tak 🙂 tak som ti snad trosku pomohla 🙂 a este na druhu stranu lebo pisem len na pravu budem lepit foto bruska a ult babetka 🙂

kkaciatko
16. apr 2016

@bozkavatko No moje to je tiez prve...no pomohla si mi aspon viem priblizne ako zacat...no som zvedava ako to bude vyzerat ked porodim 😀

bozkavatko
16. apr 2016

@kkaciatko ani mi nevrav 😀 urco tam bude nieco v zmysle vypadam jak hroch uz deti nechcem 😂😂😂😂

kkaciatko
16. apr 2016

@bozkavatko No ved prave toho sa bojim ze budem naozaj vyzerat ako hroch alebo veleryba.... a uvidis ked uz bude po porode a najdem po niakom case dennik a si ho pecita sa zasmeje ze ak e bludy som tam pissala 😀

bozkavatko
16. apr 2016

@kkaciatko to bude ale na tom to krasne 😂😂😂

kkaciatko
16. apr 2016

@bozkavatko Ja sa uz teraz smejem a ani som poriadne este nezacala 😀

ivanka1011
16. apr 2016

My mame termin 10.11 a veeelmi sa teskame 🙂

ivanka1011
16. apr 2016

@kkaciatko ja som si kupila taky v pantharei a pise sa tam ku kazdemu tyzdnu co sa deje s vasim telom , mas tam take zalozky na foto atd...a potom vlastne si tam sama vypisujes svoje pocity 🙂
A stal sice 16eur ...ale je peknucky 🙂
Sice mam pocit ze niektore strany su tam uplne zbytocne a stacil by aj obycajny tvrdy zosit ako pises 🙂
Ja ho mam zalozeny od 5 tyzdna 🙂

kkaciatko
16. apr 2016

@ivanka1011 ja od dnes a to som 8tt

ivanka1011
16. apr 2016

@kkaciatko ja som bola z toho tak stastna ze som si ho sla hned kupit...premotivovana trosku 🙂

gabccia
16. apr 2016

..

kubkovamama
16. apr 2016

@kkaciatko @bozkavatko..baby,vy to mate ine,ked cakate prve,uplne rozdielne to prezivate..ale sak je to zlate.🙂Čítala som dobru hlasku:Ked vase dieta zje dazdovku na ihrisku-ak je to 1.dieta:panika,stres,tahate to z pusy,pomaly by ste utekali na pohotovost a este 3 dni ho sledujete.2.dieta:mavnete rukou,ved to vykaka,max mu vyplachnete usta vodou.3.dieta:nevsimnete si to,a ak,budete rada,ze si zvýšilo prijem bielkovin..

bozkavatko
16. apr 2016

@kubkovamama vies co este je velmi vela chvil kedy si to ani neuvedomujem ide skor o to ze napr babka si pisala kedy sme sa narodili, prve kroky zuby a ked som to citala po 20 rokoch a po jej smrti tak mam pocit ze je to to najcennejsie co mi mohla dat <3

kkaciatko
16. apr 2016

@bozkavatko Ja som minule noralne zabudla na to ze som tehotna. Sme sa rozpravali s drahym ze kam pojdeme na svadobnu cestu a ja ze do welnesu ale len mi dvaja a on sa ma pyta ze len mi dvaja??? a ja ze hej... a drahy ze a kam dame drobca 😀 a v tom mi doslo ze v tom case uz bude n svete a normalne som sa cervenla ze som zabudla na nase dieta 😀

pibza
16. apr 2016

My sa chystáme k moru aj s bratom a jeho tehotnou manželkou takze budeme v júni dve veľryby na pláži 🙂 ... A včera sme to oznámili rodičom... Bolo to krásne 🙂

bozkavatko
16. apr 2016

@kkaciatko v pohode 😀 to sa stava aj mne ked nemam ziadny problem ako bolesti a tak 😀 ze keby je mimi... A ono uz je 😀 s drahym si zvykame 😀 kedy mas svadbu?