Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@kkaciatko jasneee kebx vam tak donedie prstienky 😍😍😍😍 my sme sa o svadbe este nebavili. Teraz sa musime niekam prestahovat a zariadit izbicku a uvidime ako to bude financne 🙂
@bozkavatko My teraz byvame u maminy mojho draheho... takze by sme sa mali stahovat cca v auguste tohto roku. A my sme zasnubeny uz no v lete to budu 2 roky. takze teray t mame tiez perne
@kkaciatko a staviate? My hladame nieco naa hypoteku ale to je katastrofa. My sme spolu dva roky tak na zasnuby nejak nevysiel cas 😀 a po porode sa hned nechcem vydavat a ani nebude za co 😀
@bozkavatko Nie nestavae...ale v Bardejove dostaneme byt statny ak sa to tak da nazvat. No my sme s drahym uz tiez dva roky a poziadal mao ruku ked sme sa poznali pol roka.
😀
Baby aj s vam tak plieskaju hormony??? ze vam obcas prepne a drahy len pozera nechapavo na vas???
@kkaciatko ooo tak to je sikovny 😀 my mame teraz taky byt ale ma 30m a za vacsi mi ho nikto nevymeni tak chceme svoje 🙂 a ano aj so mnou plieskaju hormony 😀 na rybach vidim psa jak sa jasi a revem jak mala ze je taky stastny 😂😂😂 vecer lezim a o kzsok viac si uvedomim ze som tehu a kuk na draheho ze som taka stastna ze budeme mat babo 😂
@kkaciatko drahy pozera nechapavo odkedy sme spolu.😀😀Vcul v tehu si ma moc nevsima..radsej.☺Vidime sa iba par hodin v tyzdni.Skor my budeme nechapavo kukat na nich po porode..vtedy sa IM zjasia hormony.
A nasa bonboniera15 viete niekto o nej ako sa ma??
@kubkovamama No sak toto...môj ce byť pri pôrode. A jeho mama sa zneho smeje že to nevydrží že radšej pôjde ona a to si už vôbec neviem predstaviť :- D Budem rodiť V Bardejove a tam môže ísť naraz viacej osôb k pôrodu. Tak už vidím ako sa tam obaja nasackuju.
@kkaciatko uch,svokra k porodu?Tak to mas gule.🙂Moj sa na to neciti..nechce
@kubkovamama Tak ja mam super vztah so svokrou takze mi to nerobi problem... 🙂 ale ako predstavit si to neviem...uvidíme mozno ani nepojde...Len sa bojim toho ze skor ako porodim budu kriesit môjho draheho 😀
@kkaciatko
@kubkovamama tak moj drahy chcel ist skor ako raz snival ze bude ockom 😀 tak bud tam bude on alebo nikto 😀 ziadna svokra 😀 ja mam rada svokru je dobra ale ani byvat si s nou neviem predstavit 😉
@bozkavatko No ja mam jedine stastie ze dva tyzdne je doma a dva tyzdne v nemecku...to sa da zvladnut 😀
@kkaciatko noo to ano 😀 ako ja idem na kafe vsetko ale neznasam ked sa do mna niekto stara som tvrdohlava 😀
@bozkavatko Ani mi nevrav...ja som tiez tvrdolava a velmi vlastna mama mala somnou problem 😉 a niekedy je aj drahy ma somnou co robit... 😀
@kkaciatko no moj drahy je baran ale teda na mna nema ☺ ja si zaumienim a hotovo 😂 a keby mam babo a nekto mi keca rob toto takto toto takto tak vrazdim 😂😂😂😂
@bozkavatko No na to to som upozornila draheho nech povie jeho mame aby vedela... kedze budeme byvat na jednom poschodi... A presne na toto ma upozornovala segra 😀
@kkaciatko tak aspon nie som sama 😂
@bozkavatko Ja by som jej to asi povdala velmi kruto a predsa len inak to vezme od vlastného syna 😀
@kkaciatko mne zas drahy ked tak povie sak prikyvni a neries urobime si podla seba a ja ze no nee jako mam pusu a poviem si svoj nazor 😂
@bozkavatko Tak tak...ako ked nemam naladu sa natahovat tak tiez len kyvnem hlavou ale inak sa nedame 😠
Baby, aj som si založila tu knižku, píšem to akože tomu bábätku a lepím do toho fotky zo sona. Podľa mňa to bude mať super spomienku raz 😃
@babistatka Je to sranda mat nieco take ja som si kupila preistotu velky zosit 😀
🙂 😉
@kubkovamama cauko moja 🙂 mile ze si si spomenula uz som doma dnes ma pustili...konečne .. uz som ok, ze som mala asi len koliku, ja som sla hlavne kvoli babu ßebo som sa bala, bo som mala neskutocne krce...ale všetko je uz OK...zajtra idem na krv a vo stvrtok na utz tak hadam všetko ok
@bonboniera15 no to je super, že to vyzerá OK .. držím palčeky aj ďalej. Som sa bála o vás.
Baby, v sobotu som sestre oznamila, že bude teta a v nedeľu mi priviezla obrovskú tašku plnú tehu oblečka po nej. Ja čumím, že čoo? A ona a na pol roka si vybavená :D no tak super 🙂 úplná paráda

@bozkavatko No svadbu mame datum 22.4.2017 len ze ked som tak nd tym rozmyslala drobec nebude mat ani pol roka a este predtym musime zariadit krst maleho/malej a to tiez pojde do penazi. Svadbu budeme mat uz v Bardejove. Takze se sa ohodli s rahym ze to asi presunieme bud na polvicu augusta alebo zaciatok septembra. Predsa len drobec uz bude mat skoro rok a pride mi to ako lepsie riesenie.