Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@kubkovamama Haha to by si musela najprv vysvetlit co to je ten angelsound? 😀
@kkaciatko domáci mini ultrazvuk.. pre kľud na duši. 🙂 môžeš počúvať srdiečko
@kubkovamama Tak take chcem aj ja 😉 to musi byt jaky ukludnovak ked pocujes byt srdiecko babatka 😀
@kkaciatko šak práve.. neviem, či to objednať.. či ako.. lebo mám posledné dni zlé tušenia.. či mi už nebude zbytočný. ☹ Aj cena je dosť..
@kubkovamama To ze mas zle tusenie nic neznamena...ak sa bojis zajdi k doktorovy a budes spokojnejsia...netreba hned mysiet na najhorise 😉 A myslim si ze to nie je od veci si to kupit alebo aspon poziciat. Ja som to ukazala drahemu povedal ze to kupime... Aj ked hej cena je taka vysoka ale mozno na bazari najdes lacnejsiu variantu..
@kkaciatko šak mám v pondelok uzv..musím vydržať. Už to dlho obzerám.. stojí do 40E, baby ho predávajú tak po 25-30, aj na bazoši podobne. Cez Aliexpres vyjde okolo 15, len čakáš skoro 2 mesiace na dodanie.. a to by ma trafil šľak dovtedy.
@kubkovamama Fuuu dva mesiace je dlha doba..to by som nevydrzala asi ani ja...A nie je niak detsky obchod kde to kupis osobne? My ideme pozret buduci mesiac do Kosic tak dufm ze tam niekde na to natrafim...
@kkaciatko jasné, že je.. len tá cena.. kedže to používaš iba pár týždňov, potom už cítiš pohyby a je ti to nanič. U nás v zapadákove to nezoženiem, ale v meste isto.. neviem sa rozhodnúť.. ked som v 13tt tak za 2 týždne už budú pohyby, čo s tým potom. Akurát teraz by mi to bodlo, na víkendové hysáky. 🙂
@kubkovamama No tak mozes to nechat pre draheho aby pocul aj on pohyby a tlkot srdiecka 😉
@kubkovamama pocuj vsak lacnejsie kupis fonendoskop 🙂 a to mas to iste
Ahojte ako sa mate? Mna včera potrapili zas tie vetry, mala som.krce v podbrusku co som ani chodit nemohla dnes je to uz chvalabohu ok...
@kubkovamama to uz vydrzis ja som to potom este tiez pocuvala kym tie pohyby neboli silne obcas kedcsom male necitila ale to uz vydrzis ja to potom predam asi ako na tych par tyzdnov je to ok ked niekto stresuje ako ja inak pri prvom som sa s bruchom rozpravala kazdy den hladkala myslela kazdu sekundu na to male a teraz to akos bezi rychlo popri malej ze si nestihnem brucho pohladkat 😔
@kubkovamama kedy ides na kontrou ale vsetko bude ok ved neboj 😔
@rica1 ahojte...no asi mas pravdu,ked som to nekupila hned,teraz uz je to zbutocne.Dnes mam NT poobede,30km sa trepat,nejak to rozdycham,mam nervy az v gatoch.🙂 @bonboniera15 tiez ma trapi travenie,len co s tym,ked sa snazis jest poriadne atd a aj tak to nepomaha..potom to iba zbytocne stresuje co mimino,ci ten krc je crevo al.maternica
@kubkovamama no super, tak dnes poobede už budeš kus kludnejsia zas na daku dobu 🙂 držím palce
@kubkovamama a inak Ty beries duphaston alebo utrogestan, lebo to že spomaluje travenie a robí aj zápchy, ja som stým mala pri prvom neskutočný problém kym som to brala potom už nie.. ked som to v 14tt vysadila.. teraz je to zatial ok celkom , nie ideálne ale lepšie ako predtým
@kubkovamama no ved prave trvalo to 2 hodiny, plakala som co som bola zúfalá..ja uz nemam žiadne priznaky akurat mi len chuti jesť, i ked niekedy mi je ťažšie, ale inak som bez priznakov...a ty sa ako citis?
@rica1 ja som zacala užívať duphaston, myslíš ze zastavuje aj vetry?
@bonboniera15 ja som bola u gyna ale pri prvom tehu , a vtedy som sa velmi vedela potrapit na wecku a velmi som aj tlačila lebo to proste nešlo ☹ až som plakala a on že preboha netlačte na zachode, uplne mi vynadal no a hovorím že čo mám robit a on že to je tak pri utrogestane alebo duphastone, že ten hormon spomaluje činnost čriev že to bude lepšie keď to vysadím keď už to nebudem potrebovat a mne to nechal do 14tt a potom hej bolo to lepšie
@rica1 mne to teraz dala na 20 dni na bolesť krizov ktore mi popravde presli nebolia uz ale mne vetry tak zablkovalo, ze som si vvera normalne mSyslela ze na mna prisiel potrat alebo cosi ze sa vosi robi zle
@rica1 dakujem..beriem Utrogestan 3x2,ale zospodu.🙂tak hadam to nebude tym. @bonboniera15 no ja presne ako ty,teraz mam 2 dni klud co som vcera jedla iba suchare a rozky ako som sa bala.Tiez uz ziadne priznaky,ani brusko netaha,ani prsia,len stale nechutenstvo..ani gram som nepribrala.:-/
@kubkovamama mna trochu prsia, mne praveze chuti jest, i ked niekedy aj mna ešte potaha zo spodu, ale inak nic...no az na ten včerajšok, mna az krize zacali boliet pri tich kŕčoch, co som sa s postele postavila tak som sla zohnuta do kupelky
@kubkovamama ja ho tiež beriem zospodu a mne doktor povedal že to je tým
@bonboniera15 susené slivky mne pomáhali a keď už to nešlo tak glycerínova čipka.. a tie slivky ale najskor namočit do vody a umyť a sú super na zápchy
@rica1 dakujem za radu vyskusam, lebo toto ma uz normalne psychicky depta
@bonboniera15 no a jasne že veeela veeeela tekutin
Baby chcem sa spytat..mate uz niaku predstavu aky kocik by ste chceli kupit alebo nie?... Ja som uz pozerala na nete kopec al neviem si vybrat...

@babistatka @kkaciatko môj to teda nejak extra neprežíva.. 🙂 Máte tu niektorá angelsound? Rozmýšľam nad tým, lebo som strašný stresák..