Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bonboniera15 kolegovci..by mu nepomohli?Tiez som chcela detsku izbu robit..moj sa nema k cinu..a si malovala normalne na rebriku atd??
@kubkovamama nie nema kto... nie to zas nie ja som len tak do vysky pasu aby som ruky nezdvihala do výšky....zas v ramci možnosti...no my sme hlavne kvôli hygiene
@bonboniera15 treba si davat pozor..
@kubkovamama mne najlepsie ten eucerin olej pokozka je paradna po nom
@kubkovamama no ved práve, som sa rano zobudila, kríže ma bolia ako fras, dnes len umývať budem , moj povedal ze si nejak pomôže aj sam, nestojí nam to za to aby sa malemu cosi stalo
Ahojte..zeny,vsetky co sa neznesitelne skriabeme..v lekarni mi poradili cokolvek s obsahom urey..upokojuje kozu.Do rana som si tak rozdriapala boky a chrbat..☹
@kubkovamama Ja mam s lekarne telove mlieko a to uz pouzivam dlhsiu dobu a nemozem sa stazovat...Ako nahle ma svrbi chrbat drahy mi ho natre a hned to prestane svrbet.Aj drahy ho uz pouziva 😀 vola sa ze Excipial U Lipolotio a moc nam pomaha 🙂
Baby chcem sa spytat aj vas tak velmi svrbia niake znamienka? Ja mam na brusku jedno take vacsie a stale ma svrbi. Ine nie... nechapem
@kubkovamama dnes som si kupila Niveu s kakaovym maslom, konecne mam prijemnu pokozku a nesvrbi.
@kkaciatko mozr byt aj ja mam znamienk, ktore ma svrbia. Ale pripisujem to tej suchej kozi, co mam odkedy som tehu.
@kkaciatko noo presne,ja mam krem..je dost mastný..tak kupim aj ja to mliecko.Znamienka sa aj zvacsuju vplyvom hormonov..mam aj ja na stehne,ani nesvrbi,skor akoby citlive.V prvom tehu sa mi 2 dost zvacsili a potom tak aj ostali.Po dojceni som to dala vybrat.
@kubkovamama sranda a mna nic nesvrbi, ani nemam suchu pokožku
Och dnes ma bolia vaječníky :( asi sa zas rozťahujem :D aj v bruchu ma občas pichne...joj
@bonboniera15 Aj ja mam take poslednu dobu...jak keby mi pichali ihlu do podbruska 🙂
@kkaciatko my malujeme byt, vcera som trochu pomohla dnes sa len motkam, ale prikladam to tomu roztahovaniu, a zmenam, bo som to par dni nemala a znova sa to ozvalo, lebo ked si lahnem sadnem je zas vsetko ok
@bonboniera15 Netreba sa namahat...
Dievčatá už je to na vás aj vidno?
@pibza ani naznak ☹
@ivanka1011 co tak smutno...este si bruska uzijete az az ;)
@lussy211 to je pravda 🙂
Len sa z toho tak tesim ze uz to chcem aj vidiet 🙂
@pibza trosku..tiez vecer viac.Viete niektora asi aky rezim ma v brusku v tejto dobe 11-14tt..ako často spi,ako dlho,kedy je aktívnejšie..?

@kubkovamama vies nema nam kto pomôcť, mame novy byt, 4 izbak treba nam to porobit...a ma len 3 dni dovolenku....no dúfam, ze je vsetko ok...