Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@kubkovamama na kasel mna nic ine nenapadlo len calcium a to mozu aj tehotne dokonca sa aj odporuca v tehotenstve a pri dojceni preventivne nie je to direkt na kasel ale mne to premastilo a bolo mi lepsie
@kkaciatko tak určite si daj ten septisan!! a aj paralen normalne 500ku, a vela lez a oddychuj..ja som sa neploty strasne bala ale s paralenom budeš ok, ja som si ho dala veru aj pri 37,5 , predtým som volala gynovi či mozem, no a ja som minuly tyzden mala dva dni neviem čo to bolo ale brutal krče zaludka a teplota nad 38 potom to prešlo
@kkaciatko a to vyzerá ako tabletka paralenu ten septisan ale normalne cmulat az kym sa tonerozpusti , mne to dokonca pomohlo lepšie ako tie strepsilsy a neviem čo všetko aj ked som nebola tehotna, alebo objaviala som to až pri tehotenstve ked som hladala čo mozem lebo ako som písala ja som bola oba kraty strašne chorá na začiatku
Joj baby mam za sebou ten NT ultrazvuk a dobre dopadol taka som rada.
Ahojte, aj my sme dnes absolvovali prvy geneticky ultrazvuk meranie NT atd. Drobci boli velmi zivi, stale sa hybali tak bol trosku problem ich pomerat 🙂 ale zatial vsetko ok, pekne rovnako rastu, parametre su v norme tak som stastna. Rozhodla som sa ist spat do prace, nakolko sa citim dobre tak dufam ze to tak vydrzi. Drzte sa nech vsetko ide ako ma 🙂
Baby pocujte mozno divna otazka, ked ste daktore pocuvali babatko veu angelsound ako to pocut? Myslim ako viete ze je to bábätko a nie črevá
ahojte aj mi sme boli vcera na ultrazvuku a vsetko je ok tak sa tesim. stale som mala taky mali usmev ked som sa na babo pozerala 🙂
baby mate aj vy take stavy ze ked sa malo hýbete tak je vam zle?
@lenkamarcisin Na koľko som teraz chorá tak hej...ale keď som bola zdravá tak už nie...na začiatku tehu som to tak mala. Teraz už nie.
@kkaciatko no ja prave ze na zaciatku nic len teraz ma nejako zlosti vcera dobedu nic bolo mi fajn a vecer som myslela ze umrem obrazne povedane
@bonboniera15 si si ho zohnala?Minule sme tu s niekym o tom pisali..🙂ja mam pamat ako slon.🙂No a potom som o tom hladala na nete..ze často pocut tvoju hlavnu tepnu pri maternici,bije ovela silnejsie ako srdiecko a ked to prilozis nie priamo na mimino,tak pocuvas seba.Ze naj to zachyti,ked je otocene chrbatikom k brusku..Neviem,iba co som o tom citala.🙂
@kubkovamama Tuším somnou si si písala 🙂
@kkaciatko no veru.🙂aj to budete kupovat?
@kubkovamama No ja by som chcela uvidíme či dráhy to bude chcieť...
@kubkovamama nie mam doma fonendoskop a neviem ani kde to hľadať počúvam to podpupkom, ale okrem mojich čriev pocujem buchot a zblnkot
Mne dnes prišiel angelsound a počula som krásne bit srdiečko nášho maličkého... Krásny pocit ♥
@lenkamarcisin áno ja som na tom tak
@lenkamarcisin ano teraz ako malujeme byt. A hybem sa každý den, je mi lepiske aj mi viac chuti a ked lezim viac dni ze sa neviem rozhýbať je mi na nic
@bonboniera15 no to asi preto je nam tak e sme zvyknute sa hybat

@kkaciatko na hrdlo je uplne najsamlepsie cmulacie tabletky septisan ale ze uplne super pomahaju ja som mala vzdy aj pri prvom aj teraz pri druhom tehu chorobu tak 4_5tt a hrdlo tak brutalne bolelo ze som plakala a septisan pomohol zajtra kup je to aj lacne okolo 2eura nieco a vela tekutin a pri teplote paralen