icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

rica1
28. apr 2016

@kkaciatko na hrdlo je uplne najsamlepsie cmulacie tabletky septisan ale ze uplne super pomahaju ja som mala vzdy aj pri prvom aj teraz pri druhom tehu chorobu tak 4_5tt a hrdlo tak brutalne bolelo ze som plakala a septisan pomohol zajtra kup je to aj lacne okolo 2eura nieco a vela tekutin a pri teplote paralen

rica1
28. apr 2016

@kubkovamama na kasel mna nic ine nenapadlo len calcium a to mozu aj tehotne dokonca sa aj odporuca v tehotenstve a pri dojceni preventivne nie je to direkt na kasel ale mne to premastilo a bolo mi lepsie

kkaciatko
29. apr 2016

@rica1 No lebo ráno som sa zobudila a úplne opuchnuté je a ide mi hore teplota...tak Diky za tip..

rica1
29. apr 2016

@kkaciatko tak určite si daj ten septisan!! a aj paralen normalne 500ku, a vela lez a oddychuj..ja som sa neploty strasne bala ale s paralenom budeš ok, ja som si ho dala veru aj pri 37,5 , predtým som volala gynovi či mozem, no a ja som minuly tyzden mala dva dni neviem čo to bolo ale brutal krče zaludka a teplota nad 38 potom to prešlo

kkaciatko
29. apr 2016

@rica1 oki ďakujem...akurát som vyslala drahého...

rica1
29. apr 2016

@kkaciatko a to vyzerá ako tabletka paralenu ten septisan ale normalne cmulat az kym sa tonerozpusti , mne to dokonca pomohlo lepšie ako tie strepsilsy a neviem čo všetko aj ked som nebola tehotna, alebo objaviala som to až pri tehotenstve ked som hladala čo mozem lebo ako som písala ja som bola oba kraty strašne chorá na začiatku

kkaciatko
29. apr 2016

@rica1 No dráhy mi doniesol Septilen. Že to zmenilo názov. Ale mám to doma chvála bohu. A ako často si ho brala?

rica1
29. apr 2016

@kkaciatko áno zabudla som napisat ze to zmenilo nazov ale je to to isté, brala som ho podla letáku, ja tuším kazde 4 hodinky som si ho dávala, alebo každé tri zo začiatku, prečitaj

kkaciatko
29. apr 2016

@rica1 ok prečítam...idem asi spat...lebo sa mi zatvárajú oči... Dobrú 🙂

pibza
29. apr 2016

Joj baby mam za sebou ten NT ultrazvuk a dobre dopadol taka som rada.

mirkab79
29. apr 2016

Ahojte, aj my sme dnes absolvovali prvy geneticky ultrazvuk meranie NT atd. Drobci boli velmi zivi, stale sa hybali tak bol trosku problem ich pomerat 🙂 ale zatial vsetko ok, pekne rovnako rastu, parametre su v norme tak som stastna. Rozhodla som sa ist spat do prace, nakolko sa citim dobre tak dufam ze to tak vydrzi. Drzte sa nech vsetko ide ako ma 🙂

bonboniera15
29. apr 2016

Baby pocujte mozno divna otazka, ked ste daktore pocuvali babatko veu angelsound ako to pocut? Myslim ako viete ze je to bábätko a nie črevá

lussy211
29. apr 2016

Nás ten utz čaká 12 teho tak som zvedavá tiež.Teším sa s vami , že je to ok! 😉 AJ viete čo budete mať či ešte nie ?
@pibza
@mirkab79

mirkab79
29. apr 2016

@lussy211 tak drzim palce nech je vsetko ok, mne doktorka povedala ze este sa neda urcit pohlavie, je priskoro.

pibza
29. apr 2016

@lussy211 ešte je skoro. Ono je diferencovane už pohlavie ale tie orgány sú vlastne rovnaké u oboch pohlaví a veľmi dlho trvá kým sa vykľuje penis takze ešte si treba počkať. A napr my to ani nechceme vedieť. Je to prvé tak nám je to uuuplne jedno hlavne nech je zdravé. 🙂

lenkamarcisin
29. apr 2016

ahojte aj mi sme boli vcera na ultrazvuku a vsetko je ok tak sa tesim. stale som mala taky mali usmev ked som sa na babo pozerala 🙂

lenkamarcisin
29. apr 2016

baby mate aj vy take stavy ze ked sa malo hýbete tak je vam zle?

kkaciatko
29. apr 2016

@lenkamarcisin Na koľko som teraz chorá tak hej...ale keď som bola zdravá tak už nie...na začiatku tehu som to tak mala. Teraz už nie.

lenkamarcisin
29. apr 2016

@kkaciatko no ja prave ze na zaciatku nic len teraz ma nejako zlosti vcera dobedu nic bolo mi fajn a vecer som myslela ze umrem obrazne povedane

kubkovamama
29. apr 2016

@bonboniera15 si si ho zohnala?Minule sme tu s niekym o tom pisali..🙂ja mam pamat ako slon.🙂No a potom som o tom hladala na nete..ze často pocut tvoju hlavnu tepnu pri maternici,bije ovela silnejsie ako srdiecko a ked to prilozis nie priamo na mimino,tak pocuvas seba.Ze naj to zachyti,ked je otocene chrbatikom k brusku..Neviem,iba co som o tom citala.🙂

kkaciatko
29. apr 2016

@kubkovamama Tuším somnou si si písala 🙂

kubkovamama
29. apr 2016

@kkaciatko no veru.🙂aj to budete kupovat?

kkaciatko
29. apr 2016

@kubkovamama No ja by som chcela uvidíme či dráhy to bude chcieť...

bonboniera15
29. apr 2016

@kubkovamama nie mam doma fonendoskop a neviem ani kde to hľadať počúvam to podpupkom, ale okrem mojich čriev pocujem buchot a zblnkot

hell0303
29. apr 2016

Mne dnes prišiel angelsound a počula som krásne bit srdiečko nášho maličkého... Krásny pocit ♥

lussy211
29. apr 2016

@lenkamarcisin áno ja som na tom tak

bonboniera15
29. apr 2016

@lenkamarcisin ano teraz ako malujeme byt. A hybem sa každý den, je mi lepiske aj mi viac chuti a ked lezim viac dni ze sa neviem rozhýbať je mi na nic

kkaciatko
30. apr 2016

@rica1 Ahoj chcela som Sa ti poďakovať za ten septilen čo si mi poradila. Vážne zabral dnes má už nič neboli a som ok. Ešte raz ďakujem 🙂

lenkamarcisin
30. apr 2016

@bonboniera15 no to asi preto je nam tak e sme zvyknute sa hybat

rica1
30. apr 2016

@kkaciatko tak rychlo 😀 zas zazrak to neni ten septilen ale mna jeho ucinky tiez prekvapili a ked Ti uz nic nie je tak este bacha to vie byt zradne radsej este oddychovat