icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

kkaciatko
10. jún 2016

@lenula57 No to hej...pokiaľ bude po tatovy tak sa mám na čo tešiť 😀

lenula57
11. jún 2016

@kkaciatko ja si to vravim taktiez ale prvy je po mne cize to je este horsie 😀...a uz sa tesim za 17 dni budem vediet co cakame 🙂

kkaciatko
11. jún 2016

@lenula57 No ja idem V pondelok tak snáď mi aspoň naznaci približne že čo to môže byť. Aj keď od začiatku mám také cítenie že je to chlapček... 🙂

gabccia
11. jún 2016

@bonboniera15 aj ja to mavam..preto potom musim pokrcit nohy alebo si lahnut na bok...ale zase ked lezim na chrbte tak vtedy citim najviac pohyby...a taktiez som nasla aj toto: Spanie na chrbte v pokročilejšom tehotenstve žene nevyhovuje tým, že maternica tlačí na dolnú dutú žilu a tým sa porušuje krvný obeh ženy. Prejaví sa to tak, že žene príde zle, až na omdletie. Prípadne maternica tlačí smerom nahor, na žalúdok, čo vyvoláva nepríjemné pálenie záhy. Ženy v pokročilejšom štádiu tehotenstva ani nevydržia dlhší čas na chrbte a musia ležať iba na boku.

bonboniera15
11. jún 2016

@gabccia no lebo ked si lahnem na bok to prejde, a presne ako pises ja tiež len na chrbte citim pohyby ale len obcas a jemne som zvedavá co mi povie dr v utorok, aspon si ma ukludnila ze je to normalne 😋

kacka1804
11. jún 2016

@bonboniera15 aj ja vecsinou pohyby cítim len na chrbáte keď ležím na boku len jemne kopanie ale spavam len na boku teda dúfam😃 neviem čo robím v spánku 😃

lenula57
11. jún 2016

@kkaciatko ja ze to bude dievcatko lebo vyzeram strasne a byvalo mi strasne zle :-/

kkaciatko
11. jún 2016

@lenula57 No ja zasa mi bývalo spatne ale nevracala som aj som schudla 2 kg lebo som malo jedlá. Tak uvidíme čo to bude nakoniec...🙂

pusy6
12. jún 2016

@kkaciatko ja mam zas takého tusaka ze to bude dievča
Ale všetci okolo mna tvrdia ze to bude chlapec
Tak uvidíme koho tušenie vyhra a kedy budeš vedieť čo čakáte

bonboniera15
12. jún 2016

@kacka1804 ja zaspavam na boku ale moj vravi ze v noci som na chrbte...no ja len trosicku citim a len občas

kkaciatko
12. jún 2016

@pusy6 No teraz v pondelok idem na poradňu a uvidíme či bude vedieť aspoň približne čo to je...

pusy6
12. jún 2016

@kkaciatko tak potom čakám info či babo bolo správne otocene
Ja idem v piatok tak uvidím aj ja

kkaciatko
12. jún 2016

@pusy6 Jasne dám vedieť no som strašne zvedavá... 🙂

lenula57
12. jún 2016

@kkaciatko na kazdu je to inak..ale.ked som cakala chlapca som bola velmi pekna a nebolo mo vobec zle 🙂..ale na kazdu to inak vplyva 🙂

kkaciatko
13. jún 2016

@lenula57 No tak dráhy mi zatiaľ nepovedal že vyzerám ako strašidlo tak uvidíme 😀

kacka1804
13. jún 2016

Mamičky poraďte mi ak máte skúsenosti.. dcéra majú v škole kiahne a som v 20tt ona ich zatiaľ nemá ale bola som v kontakte s jej spolužiakmi ktorý už majú a či som ich ja mala v detstve nik netuší v karte záznam nie je o tom mama si nepamätá keďže nás je vriacej súrodencov a ja tiež nemám šajnu bože sa bojím je to nebezpečné v tehotenstve pre dieťa😞

kkaciatko
13. jún 2016

@pusy6 No tak nevedela mi doktorka povedať že čo to je nechcelo sa ukázať...ale nám zasa zakyval...A výsledky mám všetky V poriadku. Bol aj dráhy pozrieť a zostal bez slov. :-*

pibza
13. jún 2016

ahojte 🙂 som sa vratila z dovolenky tak som tu zas a musim sa s vami podeliť o novinku...včera ma prvýkrát koplo. úplne silno a rovno do mojej ruky.... prekrásny pocit 🙂

pusy6
13. jún 2016

@kkaciatko škoda ale tak už vydrzis na morfo tak to bude hádam jasne
A super ze máš všetky výsledky v poriadku to je najdôležitejšie a kam sa chystáš rodiť

bonboniera15
13. jún 2016

@pibza vitaj 🙂 ako bolo na dofci? ....to je super, ja cítim len tak slabe bublinky, zajtra idem na utz tak som zvedava 🙂

kkaciatko
13. jún 2016

@pusy6 Ja buď Bardejov keďže sa tam máme sťahovať V auguste alebo ešte mapujeme Košice. :D

teress
13. jún 2016

@bonboniera15 ja ako druhorodička v 20tt cítim len také slabné kopnutia, ako taká bublina ked pukne v brušku, aj to možno 2-3x za den:-/ aj to sa musím veeelmi sustredit

bonboniera15
13. jún 2016

@teress ja mam to isté, hadam je všetko ok zajtra uvidime co mi povie...akurat som si vsimla ze sa mi pupok s vnutra popukal no nie popukal ale take žilky sa mi narobily v nutri

zuzuzuzka
autor
13. jún 2016

@bonboniera15 mne sa pupok zacal nejak lesknut a scervenel 🙂

bonboniera15
13. jún 2016

@zuzuzuzka mna bolel asi 3 dni a potom pozerám a urobili sa mi tie zilky? Pocuj myslis ze môžem male cítiť aj na boku brucha ked lezim?

zuzuzuzka
autor
13. jún 2016

@bonboniera15 tak ja citim, ale slabsie 🙂 najviac citim, ked lezim na chrbte ako ste si pisali vyssie. Az mi brusko skace 🙂
A ten pupok mne v prvom tehu uplne popraskal, mala som ho samu chrastu a okolo bol cely cerveny. Ale bolest pupka som citila asi pred tyzdnom, ale len chvilku. Potom uz nie. Myslim, ze to je normalne 🙂 neboj nic. Aj ja idem zajtra na kontrolu, tak sa tesim na nove videjka ;)

bonboniera15
13. jún 2016

@zuzuzuzka ja väčšinou na pravej strane len aj ked dam ruku mam pocit ze tam mam hrcu pod kožou, no dame ai zajtra info 🙂

zuzuzuzka
autor
13. jún 2016

@bonboniera15 aj ja na pravej strane dole 🙂 alebo v strede. A uz vies, co to bude?

bonboniera15
13. jún 2016

@zuzuzuzka ja mam tak isto, a mi pride že tu hrcu tam mam skoro stale na tej istej strane, ako keby sa ani nepohla...neviem 🙂 hadam mi zajtra dr uz povie 😊 a hadam je všetko v poriadku bo male uvidim po 2 mesiacoch

pibza
14. jún 2016

@bonboniera15 ja malinké uvidím aaaaž 1.7. a to aj manžel... čiže po 3 mesiacoch...včera som mala kontrolu ale len ma prehmatal a že všetko je v poriadku...tak to už vydržim do toho 1.7.