Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@gitkaaa my sme nemali sex od februára a zvládame 😀
@slavciatko ja by som sa zblaznila :D ...mas problem nejaky?? Ci nechces riskovat?
@zuzuzuzka hrozil mi potrat od 9tt tak sme nemohli, stále som na rizikovom, už by sme možno aj mohli ale stále ma bolí brucho buď z maternice alebo nafukovania a nie som nejako vysporiadaná s tým všetkým čo je vo mne,všetko ma tlačí z každej strany 😀 tak nič navyše mi tam netreba 😀 ale drahý nemá problém vobec, len sa smeje že na vianoce pod stromčekom si to užijeme 😀
@slavciatko ja neviem na nete aj na mk baby vraveli ze sa to stáva, a ze netreba robiť paniku....tak to uz neriesim....akurat dnes si užívam prve poriadne vlnenia bruska 🙂 dokonca aj moj videß 🙂
@slavciatko tak to ticho zavidim takeho chlapa 🙂
@bonboniera15 tak ja paniku nerobim zatiaľ kvoli ničomu 😀 mne je jedno ci sa narodí prvého alebo 10teho keď už vydržím do konca októbra 😀
@zuzuzuzka a čo narobí? 😀 chcel bábo? chcel, tak aj on nech si odnesie svoj podiel obety 😀
Baby ja mám od včera strašné kŕče v lýtkách v noci. Prečooo??
@pibza ja som to tiez mala mne magnezko pomohlo
@slavciatko ved to, aja vravím kolko deti sa narodilo aj predcasne a su zdravé, ja som len chcela vedieť ci ste sa daktora s tym nestretli...keďže moja dr je taka ze my aj povysvetluje aj povie, ale nie všetko a ja potom neviem...
Caute,ja som uz davno nepisala. Dnes som absolvovala morf. ultrazvuk, všetko je o.k. Bude to dievčatko.🙂 Zatial váži 372 g,čo zodpoveda týždňu.Absolvovala som aj trisomy test,lebo som mala zvýšené hodnoty na Downov syndrom, ale všetko je negatívne,tak mipadol kameň zo srdca.🙂 V utorok idem do BA k Dr. Holanovi na morfo ultrazvuk.
@slavciatko fuuha...🙂 ale,ked sa neda...tak co uz.Hlavne,nech je babo v poriadku...
@kkaciatko mne ten moj tiez nie ale jemu sa lubim stale a za.to som aj rada ale ked som nemo spokojna ja tak kto ma byt 🙂..zena sa musi citit krasna inak to neni ono..ale ja to hovorim ze neni vsetko len o krase a zase to beriem pozitivne ze co mi moje male zobre ze ono bude este krajsie ako ma byt 🙂
Do kolkeho mesiaca sa smie brať magnézium v tabletkách? Som sa zabudla doktora opýtať píšu že posledné mesiace už neužívat ale konkrétne ktoré nepíšu
Po dohovárani mojej maminy a pre pokoj na duši som po 3 dňoch čo som pociťovala tlaky v podbrusku,zavítala ku gynekologicke.predsa strach po minulom MA tam bol.Výsledok:krcok je makksi ako by mal byť v 18tt (lekárka uviedla,že môže to byť aj kvôli kyretu z októbra 2015),hrozba nemocnice až nakoniec počkáme ako sa to prejaví o 2 tt,keď mám ísť na morfologicky utz a tiež dodržiavať kludovy režim a užívať Duphaston a Magnerot....ak sa zhorší musím do nemocnice:( pozitivne je, že drobec je v poriadku aj srdiečko bije🙂držte palce
To je tak, ked su tu tri skupiny novembroviek....
A tak každá chodí kam chce, ja napr len tu...lebo sme tu tie isté a uz vieme o sebe čosi
@bonboniera15 zistila som, že kŕče v lýtkach spôsobujú dve veci. Buď nedostatok horčíka a ten mi musí predpísať doktor, alebo zatiaľ nezistená vec a teda neliečiteľná :D no paráaada :D
jaj zienky.. byva vam este nevolno? ja som uz potesila, ze konecne od 19tt mi je dobre, citila som sa plna energie ale tak uz druhy den mi je zas zle a dnes som dokonca zvracala... dokopy z 20. tyzdnov som si uzivala tehu mozno tak 3 tyzdne.. ten stres okolo odberov a cakania na vysledkov, nevolnosti a vsetko okolo, no poviem vam, ze ako sa hovori: ze tehotenstvo je to najrajsie obdobie v zivote zeny mi nepride.. okrem kopancekov v brusku, to je jedine je uzasne 🙂 ja by som bola najradsej kebyze mam uz vsetko za sebou 😀
Bola alebo je niekora z vas chora? Ja od vcera kaslem a mam plny nos,pobolievaju ma dutiny a krcny lekar mi zatial nepredpisal nic,ze mam len kloklat solenu vodu. Beriem celaskon a probiotika,brala niekora z vas aj ine lieky?

Po pondelkovej kontrole je vsetko ok.Len babo mam ulozene nizsie,takze uplny zakaz SEXU!!!! A teraz,ked som si to uzivala.... 🙂)) ale,co neurobime pre nasho krtka....