icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

gitkaaa
15. jún 2016

Po pondelkovej kontrole je vsetko ok.Len babo mam ulozene nizsie,takze uplny zakaz SEXU!!!! A teraz,ked som si to uzivala.... 🙂)) ale,co neurobime pre nasho krtka....

zuzuzuzka
autor
15. jún 2016

@gitkaaa mala si aj nejake problemy pri sexe, kedze je babo nizsie?? Vidis...ja tiez nemozem, lebo mykoza...tak sa mame teda :/

slavciatko
15. jún 2016

@gitkaaa my sme nemali sex od februára a zvládame 😀

zuzuzuzka
autor
15. jún 2016

@slavciatko ja by som sa zblaznila :D ...mas problem nejaky?? Ci nechces riskovat?

slavciatko
15. jún 2016

@zuzuzuzka hrozil mi potrat od 9tt tak sme nemohli, stále som na rizikovom, už by sme možno aj mohli ale stále ma bolí brucho buď z maternice alebo nafukovania a nie som nejako vysporiadaná s tým všetkým čo je vo mne,všetko ma tlačí z každej strany 😀 tak nič navyše mi tam netreba 😀 ale drahý nemá problém vobec, len sa smeje že na vianoce pod stromčekom si to užijeme 😀

bonboniera15
15. jún 2016

@slavciatko ja neviem na nete aj na mk baby vraveli ze sa to stáva, a ze netreba robiť paniku....tak to uz neriesim....akurat dnes si užívam prve poriadne vlnenia bruska 🙂 dokonca aj moj videß 🙂

zuzuzuzka
autor
15. jún 2016

@slavciatko tak to ticho zavidim takeho chlapa 🙂

pusy6
15. jún 2016

@gitkaaa a kde je uložené ak je nízko? Ja mám poradňu až v piatok tak uvidíme čo mne povedia.

slavciatko
15. jún 2016

@bonboniera15 tak ja paniku nerobim zatiaľ kvoli ničomu 😀 mne je jedno ci sa narodí prvého alebo 10teho keď už vydržím do konca októbra 😀

slavciatko
15. jún 2016

@zuzuzuzka a čo narobí? 😀 chcel bábo? chcel, tak aj on nech si odnesie svoj podiel obety 😀

pibza
15. jún 2016

@zuzuzuzka morfologický znamená, že pozerajú stavbu tela...morfológiu...nerobí sa iba pri zlých výsledkoch..robí sa normálne, aby sa uistili, že je všetko ako má byť a práve na tomto ultrazvuku už vedia pozrieť aj pohlavné organy a určiť tak pohlavie. 🙂

pibza
15. jún 2016

Baby ja mám od včera strašné kŕče v lýtkách v noci. Prečooo??

bonboniera15
15. jún 2016

@pibza ja som to tiez mala mne magnezko pomohlo

bonboniera15
15. jún 2016

@slavciatko ved to, aja vravím kolko deti sa narodilo aj predcasne a su zdravé, ja som len chcela vedieť ci ste sa daktora s tym nestretli...keďže moja dr je taka ze my aj povysvetluje aj povie, ale nie všetko a ja potom neviem...

janka7177
15. jún 2016

Caute,ja som uz davno nepisala. Dnes som absolvovala morf. ultrazvuk, všetko je o.k. Bude to dievčatko.🙂 Zatial váži 372 g,čo zodpoveda týždňu.Absolvovala som aj trisomy test,lebo som mala zvýšené hodnoty na Downov syndrom, ale všetko je negatívne,tak mipadol kameň zo srdca.🙂 V utorok idem do BA k Dr. Holanovi na morfo ultrazvuk.

zuzuzuzka
autor
15. jún 2016

@pibza mne pomohlo viac pohybu 🙂) bez magnezia, ale je pravda, ze si davam uz aj pozor, ked sa natahujem :D

gitkaaa
15. jún 2016

@zuzuzuzka praveze vobec nie....nic ma nebolelo....vraj mam "postielku"nizsie.

gitkaaa
15. jún 2016

@slavciatko fuuha...🙂 ale,ked sa neda...tak co uz.Hlavne,nech je babo v poriadku...

gitkaaa
15. jún 2016

@pusy6 neviem ti presne povedat kde nizko.Ale dr.mi povedala,ze "postielku"mam nizsie.Asi tam je ulozene babo.......este nesmiem nic dvihat.

lenula57
15. jún 2016

@kkaciatko mne ten moj tiez nie ale jemu sa lubim stale a za.to som aj rada ale ked som nemo spokojna ja tak kto ma byt 🙂..zena sa musi citit krasna inak to neni ono..ale ja to hovorim ze neni vsetko len o krase a zase to beriem pozitivne ze co mi moje male zobre ze ono bude este krajsie ako ma byt 🙂

kacka1804
15. jún 2016

Do kolkeho mesiaca sa smie brať magnézium v tabletkách? Som sa zabudla doktora opýtať píšu že posledné mesiace už neužívat ale konkrétne ktoré nepíšu

zuzkad85
15. jún 2016

Po dohovárani mojej maminy a pre pokoj na duši som po 3 dňoch čo som pociťovala tlaky v podbrusku,zavítala ku gynekologicke.predsa strach po minulom MA tam bol.Výsledok:krcok je makksi ako by mal byť v 18tt (lekárka uviedla,že môže to byť aj kvôli kyretu z októbra 2015),hrozba nemocnice až nakoniec počkáme ako sa to prejaví o 2 tt,keď mám ísť na morfologicky utz a tiež dodržiavať kludovy režim a užívať Duphaston a Magnerot....ak sa zhorší musím do nemocnice:( pozitivne je, že drobec je v poriadku aj srdiečko bije🙂držte palce

gitkaaa
15. jún 2016

@zuzkad85 Držím palce,nech je všetko OK.....a len ti chcem povedať,že tento príspevok čítam už tretí krát.Prepáč,ale nemusíš to dávať na každú jednu skupinu....príde mi to blbé.Nič v zlom a nehnevaj sa.

zuzkad85
15. jún 2016

@gitkaaa nič v zlom,ale v každej skupine môže byť niekto,kto nie je v inej a čo si z toho môže niečo zobrať...a ďakujem 🙂

zuzuzuzka
autor
15. jún 2016

To je tak, ked su tu tri skupiny novembroviek....

bonboniera15
15. jún 2016

A tak každá chodí kam chce, ja napr len tu...lebo sme tu tie isté a uz vieme o sebe čosi

pibza
16. jún 2016

@bonboniera15 zistila som, že kŕče v lýtkach spôsobujú dve veci. Buď nedostatok horčíka a ten mi musí predpísať doktor, alebo zatiaľ nezistená vec a teda neliečiteľná :D no paráaada :D

gabccia
16. jún 2016

jaj zienky.. byva vam este nevolno? ja som uz potesila, ze konecne od 19tt mi je dobre, citila som sa plna energie ale tak uz druhy den mi je zas zle a dnes som dokonca zvracala... dokopy z 20. tyzdnov som si uzivala tehu mozno tak 3 tyzdne.. ten stres okolo odberov a cakania na vysledkov, nevolnosti a vsetko okolo, no poviem vam, ze ako sa hovori: ze tehotenstvo je to najrajsie obdobie v zivote zeny mi nepride.. okrem kopancekov v brusku, to je jedine je uzasne 🙂 ja by som bola najradsej kebyze mam uz vsetko za sebou 😀

sonia33
16. jún 2016

Bola alebo je niekora z vas chora? Ja od vcera kaslem a mam plny nos,pobolievaju ma dutiny a krcny lekar mi zatial nepredpisal nic,ze mam len kloklat solenu vodu. Beriem celaskon a probiotika,brala niekora z vas aj ine lieky?

gitkaaa
16. jún 2016

@gabccia ja by som to tiez velmi rada mala za sebou 🙂 a ked si predstavim tie horucavy v lete......tak mozem rovno sediet doma pod stromom 🙂,ked do novembra je sakra daleko....