icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

rica1
20. jún 2016

@slavciatko ja som si teply kupel davala max tak tyzden pred terminom a den pred terminom vecer o 21hod a o polnoci mi odtiekla voda 😀

rica1
20. jún 2016

@pibza ano sukromny bazen je ok ale tie verejne ee

michaelarabincakova92
20. jún 2016

Ja mam termin 20 november 🙂 ženy cítite uz pohyby ja som teraz 18 týžden a zatial nic čakám kedy sa to začne 🙂 uz sa tesim

slavciatko
21. jún 2016

@michaelarabincakova92 ja dnes zacinam 22tt a este necitim

elliottka
21. jún 2016

@michaelarabincakova92 Ja som v 18.tt a tiez necitim, len niektore dni take steklenie, ale nejake vyraznejsie nieco zatial nie.

pusy6
21. jún 2016

@michaelarabincakova92 Ja mám termín 9.11. a pohyby cítim od 18tt najskôr bolo len také štekleníčko a teraz keď sa uvoľním cítim ako si robí disko 🙂 🙂 🙂

gabccia
21. jún 2016

@pusy6 aj ja tak napodobne..citim pohyby od 18tt a teraz uz aj riadne kopance 🙂 🙂

pusy6
21. jún 2016

@gabccia je to taký super pocit však? A už aj viete čo čakáte?

pibza
21. jún 2016

@michaelarabincakova92 ja som v 21. prve pohyby som citila zrhuba v tom 18, ale nevedela som, že to je ono...zrazu akoby bublinka mi praskla pod kozou...no a potom v 20. tyzdni ma zrazu seriozne vazne koplo. A od toho dna uplne kazdy den sa kopeme :D aj teraz sedim v praci a mimi sa hraje v bruchu :D

simba
21. jún 2016

Ahojte budúce mamičky 😀 predpokladám, ze uz pomaly chystáte výbavu a k nej patrí aj kociarik. Dovolila by som si Vám ponúknuť úžasný ľahký kociarik s množstvom príslušenstva zn Jane Rider strata v top stave. Viac foto nájdete v mojom bazariku. Na cene sa vieme dohodnúť.

gabccia
21. jún 2016

@pusy6 ano, super pocit 🙂 velmi sa z toho tesime.. a este neviem co cakam :-/ ale o tyzden idem na 3D sono tak snad sa ukaze, lebo ja sa uz tak neviem dockat 🙂 a vy viete co to bude?

pusy6
21. jún 2016

@gabccia aj ja idem až o týždeň na mofro, ale teraz v piatok som mala poradňu a doktor už videl že to je chlapec, aj keď ja som stále cítila, že to bude dievča. Ale včera večer bol futbal a bábo sa tak mihalo v brušku, že to mám potvrdené :D 😲 A už aj výbavu riešite?

gabccia
21. jún 2016

@pusy6 aj ja morfo spolu s 3D, idem do KE.. tak gratulujem 🙂 ja som zo zaciatku asi tak 4 mesiace citila, ze to bude dievcatko a teraz zas, ze chlapec.. tak som strasne zvedava 😀 vybavicku este neriesime, lebo neviem akej farby kupovat 😀 aj ked nejake ponozky a ciapocku bielu a body uz mam, ked bola akcia tak som neodolala.. ale aj prave preto sa neviem dockat pohlavia, lebo to bude nabeh do obchodov 😀 aj ked by mi troska aj pomohol nejaky zoznam, co kupit do porodnice a na zaciatok ozaj potrebne.. keby si sa k niecomu takemu dostala tak mi mozes preposlat 😉

pusy6
21. jún 2016

@gabccia ja som presne čakala na to isté, aby som vedela v akej farbe budem nakupovať, aj keď čakám ešte na to morfo, aby sme to mali 99,9% potvrdené 🙂 a potom sa teším na tie nákupy, lebo ja som ešte ani nezačala. čo sa týka toho zoznamu, tak som ho niekde čítala a bol celkom dobrý, tak skúsim doma prehrabať a pošlem ti ho potom.

janka7177
21. jún 2016

Caute, akurat cestujem z BA kde som bola na morfolog. ultrazvuku u Mudr.Holáňa.Bolo ta super! 🙂 Všetko je v poriadku,tak sa veľmi teším. 😀 Každej odporúčam.

vik_i
21. jún 2016

Ahojte mamičky, chcem sa opýtať, či niektorá nemáte spísaný zoznam potrebných vecí. ďakujem 🙂 😉

sonia33
21. jún 2016

Bude niektorá z vás novembroviek rodiť v Prešove ako ja?

gitkaaa
21. jún 2016

Baby mozno blba otazka?ten morfo ultrazvuk vam robi vas gynek.?alebo on vas tam poslal?ja som bola v poradni na 20tt a robila mi ultrazvuk-vsetko popozerala,ze je vestko ok....ale na ziadny morfo ma neposlala?

pusy6
21. jún 2016

@gitkaaa závisí to od doktora či má na to prístroj alebo nie. Ak nemá pošle ťa k inému

gitkaaa
21. jún 2016

@pusy6 aha,uz chapem.Vdaka

bonboniera15
21. jún 2016

Baby? Aj vy ked lezite strati sa vam brusko? Ako mam ho ale nie ke take ako ked stojim...aj dr povedala ze ho mam makke ked ležím, ale nič viac, tak som s toho jeleň ci je to normalne. LEBO ked stojím je tvrdé a dosť ho vidno...

elliottka
21. jún 2016

@bonboniera15 ja to mam tak isto

bonboniera15
21. jún 2016

@elliottka a myslis ze je to.normalne? Ked ja som prvorodicka tak neviem...ze ci je to ok...

elliottka
21. jún 2016

@bonboniera15 ja som tiez prvorodicka, ale nevidim v tom problem, podla mna v pohode

pibza
22. jún 2016

@elliottka @bonboniera15 ja som tiez prvorodička a nejak som toto neskúmala, ale z anatomického hlaďiska to bude tým, že gravitácia posunie bábo aj celú maternicu smerom k chrbátu a vtedy tlačí na dolnú dutú žilu a preto sa neodporúča ležať na chrbte, no a keď je teda padnuté akoby do chrbta tak tým pádom tá natiahnutá koža je viac uvoľnená a je mäkkšia a bruško sa stratí trochu lebo je viac do matracu ako von....a keď sa postavíš tak zas vykukne

bonboniera15
22. jún 2016

@pibza no veru pravdu mas...akp sa citis? Ja idem o 2 týždeň na 3d tak sa teším, male uz riadne blbne v brusku, včera si o 11 večer zmyslelo ze nebude spať, riadne vystrajalo 😂

blska125
22. jún 2016

@sonia33 ja bývam v Prešove, ale zvažujem Košice, Šacu. Na Prešov som toho veľa počula ale nie veľmi pozitívne.. Inakšie nám to vychádza narovnako, tak možno sa predsa niekde stretneme..🙂 kde bývaš?

sonia33
22. jún 2016

@blska125 ahoj,ja byvam v Zupcanoch hned pri Presove 🙂 Tiez som si studovala uz aj Kosice aj Krompachy kedze ako vravis o Presove nie je pocut nic dobre,ale planujem si zazmluvnit lekara takze asi nakoniec aj tak pojdem do monobloku,ked uz budem mat istotu ze sa o mna moj lekar postara. Kedy presne mas termin? Ja 15-ho 🙂

blska125
22. jún 2016

@gabccia aj mne dr povedala ze mám placentu vpredu nízko, tak že pohyby budem cítiť neskôr a menej intenzívne. No ja bublinky cítim uz od18 tt a teraz v 20 tt už cítim slabé kopančeky 🙂 a taktiež to už cíti aj manžel ked priloží ruku..🙂 tak sa tešime 🙂

blska125
22. jún 2016

@sonia33 termínov mám viac, posledný bol 11.11 ale veľmi sa na to nespolieham, zajtra idem do gynstaru na morfo tak uvidím čo mi povie najnovšie..🙂 k dr kam chodíš? Nie náhodou na Levočsku? Ked ja veľmi v po lekárov ani nepoznám tak ani neviem koho sa oplatí vybavovať..a župčany poznám, zháname niekde v okoli pozemok tak často navštevujeme maly Saris a okolie..🙂