Termín pôrodu október 2017
Ahojte som tu nova a zaujimalo by ma kolko nas tu je co mame termin v oktobri 2017
@bea0802 ahoj no ja som dnes bola na sono. Gestacny vacok mal 12mm ale plod malinky. Vraj 5-6tt a to som vraj bola aj minuly ttzden. Kontrola o 3tyzdne. Obavam sa ci je vsetko ok. Ty si z Ke? Koho mas gynekologa?
@veseleocko ahoj ...a srdiečko uz potvrdil ? Mne inak tiež povedal že babo je o tyzden menšie ale dufam že bude všetko oki na zle ani nemyslím aj na foto sona mi píše že odchýlka +- 1 týždeň ...ale lekár sa tváril ok povedal že plod je vitálny a objednal ma na prvú poradňu 5.4. .....ano som z ke chodím ku Linkeschovi do vojenskej ...a ty ? Hlavne sa neboj ver že bude všetko ok zle si nepripustaj .
@bea0802 ja to iste. Bola som vcera povedal ze plod vitalby ale bol malilinky. A na kontrolu 30.3 a tiez chodim k nemu 🙂
Žienky, ja som mala na sone takú mladú ženu, ani fotku mi nevedala dať ale že všetko ok. Veľkosť GS 14mm a CRL 13mm, presne na deň sme mali velkosť 7+4..Ale strašne dlho ma pozerala 😒
@veseleocko ano ? Super 🙂 neboj bude vše ok joj super že ideš uz o 3 týždne mňa dal až o 5 týždňov od poslednej kontroly ale snažím sa nemyslieť nato že mimi bolo menšie .
@evina57 ja som mala velkost 12mm gest.vacok a hovoril ze 5-6tyzden.
@bea0802 dufam v to ze to bude ok. Beriem aj progesteron tak uvidime. M
@veseleocko ja taktiež duphaston 3x1 + kys.listovu 2x1 + picham clexane ....určite bude dobre neboj musí byť 😉
@veseleocko Tá doktorka na sone bola nová, pri meraní bábätka aj povedala, že GS má byť väčšie (zle zmerala) ale už to nechala tak.. Nevedela s tým prístrojom robiť poriadne. Ale hlavne, že srdiečko bije a aj sa hýbe 🙂 👶
helou pridavam sa do klubu 😉 😘
Ahojte dlho som tu nebola, ale sa nas tu zislo 😊 co mate nove? Nam srdiecko bije ako hrom aj pohyby su v norme, 27ho ideme na krvne testy tak som velmi nedockava 🤗
Baby a nie je to škoda, že sú až 3 skupiny októbroviek???? Nespojíme to do jednej??? Ja som myslela, že existuje len tá, do ktorej MK zaradí podľa tt. A pozrimeže, sú ďalšie dve... pred časom som skoro aj ja založila ďalšiu, ale admin mi napísal, ako to funguje... akurát sa nezmienil, že je forum a skupina a čojaviemčoešte...
Baby tak aj ja sa k Vam pridavam dnes som 10+5 v utorok mam druhu poradnu takze vsetkym nam tu prajem prijemne 🤰a krasne zdrave pokladiky🙂
🤰
Caute, tiez sa sem pridavam. Termin porodu 10.10.17
Baby mate niektora uz dost velke bricho a stale hlad?? Ja asi budem vagon aj ked co som citala viac roznych diskusii ked to nie je 1 ale ako i mna 3 dieta je to skor vidiet ale toto co mam ja panecky ako aj som vracala no nikdy nie vsetko a stale hlad takze sa to pekne uklada no ja sa uz o chvilu budem gulat😨
@vanda12345 he he aj ja uz mam pocit,ze ho mam velke,...ale ostatny hovoria,ze som dobre napapana...a dokonca mam taku bublinku na pravej strane tak ho mam take krive 🙂 tak asi na tej strane je ulozeny vak 😉 a som taka zduta...aj zaludkovo predychujem,zle mi je,ale nevraciam...strasne ma bolia prsia 🙂 a bude to moje tretie tak som zvedava 🙂
@tiffanytheo tak mame to podobne len ja som aj vracala vcera ani dnes ee len ma napinalo nozbo to uz prestalo ake to ze som stale hladna u mna aj s tym rozdiel dovtedy som malo jedla a tak teraz sa to neda o to viac adi aj priberam no co sim zvedava co mi povie lekar ci sestricka v utorok🙂
Ahojte tiez sa pridavam 😊
@vanda12345 mne je od začiatku tehu dosť zle,schudla som 2-3kg ale brucho mám už asi tehu,nie som pevná,takže asi sa už niečo risuje a hladna práveže nie som. Občas mám chute na niečo ale pred tehu som jedla viac 😀

Ahojte tak ja som bola dnes ba gynde síce to je uz moje tretie sono (min. týždeň som spinila preto som bola uz 3x) no až dnes oficiálne.. všetko je uz oki a ❤ bije ako zvon ...som neskutočne šťastná a dufam že uz bude všetko ok až do konca ...prebieha mi 8 týždeň...nevoľnosti mam vecer a v noci no nezvraciam zatiaľ len žalúdok na vode ale to mi nevadi🙂