Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Dobre ranko a prajem vsetkym junovkam krasny slnecny den. Dnes sme sa dajako skoro zobudili, ale co uz.
Mam uz ako tak veci do porodnice - priblizne toto: poporodne vlozky, drogeria, papuce, spodne pradlo, pyzamo, caj pre dojciace maminy, vlozky do podprsienky, zupan. A netusim, ci mi tam volaco nechyba... A spravila som si radost, objednavam si este taketo tehotenske tricko 🙂 a pre malicke neskor body. Na buducu stredu idem si po tricko uz sa tesim.
@monitas84 ahoj,tak mne o tom spreji nebolo nič povedané...ale už sme ho mali doma,a nie je to zlá vec,mal by fakt zlepšovať hojenie rán..len aj trošku páchne...ale dá sa to vydržať..je dosť maličký a rýchlo sa minie,doma sme potom museli dokupovať ešte 2...ale tak záleží aká je veľká rana...
@ajjkas tak dvor je veľká výhoda.Ale na prechádzky sa teším aj ja.Pri Jakubovi som chodila denne minimálne na 4 hodiny von a keď sme sa s kamoškami zakecali,tak aj 6.Ale to som chodila ráno a aj poobede.Teraz si to už nebudem môcť dovoliť a hlavne budem kočíkovať sama,keďže tu nikoho nepoznám.
Ahojte babenky. Prosím poraďte mi. Priateľovi včera zomrela starká, tak dnes išli vybavovať pohreb. Má byť v pondelok. Neviem či mám ísť. Moja mama mi vravela, že aby som nešla. Priateľ povedal, že jemu nebude vadiť ak nepôjdem. Mám 8 dní do termínu. Neviem 😖 ☹ 😠 😒 A ešte sa bojím aby to na mňa neprišlo v pondelok 😢 😖 ☹ Čo by ste spravili????????
@nenullienka ahoj tak ja som toto riešila minulý týždeň, zomrel mi strýko, ja som bola iba chvílu na pohrebe a na omšu a kar som nešla, ale záleží ako sa cítiš ty a ako sa sama rozhodneš a ak nepojdeš určite sa nik neurazí
@nenullienka myslim, ze by si nemala ist. aj ked to na teba este vobec nemusi prist, ale ani po psychickej ani po fyzickej stranke to nepotrebujes. Mne aspon niekde stat a este k tomu na slnku robi velke problemy. Kazdy to urcite pochopi, ked nepojdes.
@nenullienka ja by šla asi len na obrad,ale záležalo by to od toho ,ako by som sa cítila.Ale v podstate,keď nepôjdeš,nemôže ti nikto nič vyčítať
@kaara1980 aj ja si myslim,ze by bolo horsie keby bilo pomaly
@nenullienka zalezi podla toho ako sa citis,ale ja by som radsej nesla radsej doma odychuj kym sa da ved ochvilu bude drobec vonku
@andrejecka
@andrea1977
@kaara1980
@kukujka ďakujem za rady, ja sa hlavne bojím toho tepla a dlhého státia. Ale radšej asi nepôjdem.
@nenullienka tiez by som neisla na ten pohreb,kazdy to pochopi.Setri sa,zachvilku to pride,tak nech si fit.
Ja som bola dnes na poradni a bambula ma 2900 g vraj a krcek je uzavrety,tak som rada 😉
žienky normálne som sa narobila, akokeby som okopávala 😝 . Som si povedala, že sa dám trochu dokopy, keby to náhodou prišlo, nech ma nepošlú do ZOO 😀 . Depilácia nôh, strihanie nechtov, holenie, ... no katastrofa a riadna fuška. 1,5 hod. v kúpelni! A teraz som bola na WC a gaťky krvavé 😒 no nechcela by som sa vidieť odspodu, ako som sa dokatovala 😕
@andrea1977 ja sa chystám budúci týždeň.V utorok sa dám ostrihať a melír.Ešte si musím obočie zafarbiť dáko.Nohy si depilujem tiež dáko budúci týždeň,keby to tak nebolelo,tak aj hneď 😕 ...A holiť sa,tak to je nadľudský výkon.So zrkadielkom a po pamäti,len vždy čakám,či niečo aj neodfiknem
@kaara1980 tak isto to prebiehalo aj u mňa, po pamäti a so zrkadielkom 😀 ale mám tam všetko 🙂 A obočie a farbenie vlasov mám už tiež za sebou, ale to bola paráda, keď som si len sadla a starajte sa o mňa 😉
Ahojte, k tomu holeniu a všetkému, veru súhlasím je to riadna makačka, ale zase nechcem, aby mi zarástli nechty, dá sa to zvládnuť. A to holenie, tiež to aj u mňa prebieha pred zrkadlom. Radšej sa holím sama. Keď som bola v BA na laparoskopii tam ma holili, no katastrofa, žiadny cit tá sestrička nemala!!! 😠
Takže sa budem pekne sama, holenie nôh to je v pohode. Obočie, mihalnice a ostatné to mám šťastie, moja sestra je vyučená kozmetička, tak mi to porobí, dobré a príjemné rozmaznávanie to je pre mňa. 🙂 😉
Dnes tu máme riadne horúco, rozmýšľam čo robiť, asi vyperiem návlečky s celým baldachýnom pre malého a aj deku. Potom vyžehlím pekne. 🙂
Ozaj aj u Vás sú také zvyky, že si kamarátky pomáhate a podávate si vecičky po deťoch??? 🙂
Ja som od jednej dostala krásne veci na nášho malého, sú ako nové tak mi to spravili veľkú radosť. 🙂
@monitas84 ahoj,no aj u nas su take zvyky ze si podavame vecicky po detoch, 🙂 ja som vlastne skoro vsetko dostala kupila som akurat kociar 3 v 1,a par malickosti,ale tesim sa,ved takto clovek aj usetri,a pokial niesi taka ze chces mat uplne nove a niekde nejaky fliacik nevadi tak je to fajn 🙂 mozno by som sama ja take pekne ani nenakupila ako som podostavala,hi hi.ale samozrejme ze sa kamoskam a sestre nejako odvdacim este presne neviem ako ale nieco co ich potesi 😀

@sisi0211 no mne kleslo a nepopraskalo..teda zatial, ja mam strie skoro odzaciatku len na prsiach a to mi skoro vobec nenarastli 😠 😀 mne sa zacalo zdat ze ho mam nejako nizsie ale nebola som si ista,a potom dokladnym pozorovanim a skumanim som zistila ze je nizsie 😀