icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lencita
19. máj 2011

@sisi0211 no mne kleslo a nepopraskalo..teda zatial, ja mam strie skoro odzaciatku len na prsiach a to mi skoro vobec nenarastli 😠 😀 mne sa zacalo zdat ze ho mam nejako nizsie ale nebola som si ista,a potom dokladnym pozorovanim a skumanim som zistila ze je nizsie 😀

9lea
19. máj 2011

@monitas84 ahoj, no veru pribrala som poriadne. momentálne v 35 tt.

mimca20
20. máj 2011

Dobre ranko a prajem vsetkym junovkam krasny slnecny den. Dnes sme sa dajako skoro zobudili, ale co uz.
Mam uz ako tak veci do porodnice - priblizne toto: poporodne vlozky, drogeria, papuce, spodne pradlo, pyzamo, caj pre dojciace maminy, vlozky do podprsienky, zupan. A netusim, ci mi tam volaco nechyba... A spravila som si radost, objednavam si este taketo tehotenske tricko 🙂 a pre malicke neskor body. Na buducu stredu idem si po tricko uz sa tesim.

marcela99
20. máj 2011

@fatimuska ahoj,super,ďakujem za info🙂

marcela99
20. máj 2011

@mimiss ahoj jasné,že hej🙂...Ja mám o deň neskôr...ale že vraj to bude skôr🙂

marcela99
20. máj 2011

@monitas84 Ahoj,aj mne sa zmenil tvar bruška odkedy sa drobec otočil🙂...Ale však termín môže byť vypočítaný dobre,len dieťatko sa pýta von o niečo skôr🙂

marcela99
20. máj 2011

@monitas84 ahoj,tak mne o tom spreji nebolo nič povedané...ale už sme ho mali doma,a nie je to zlá vec,mal by fakt zlepšovať hojenie rán..len aj trošku páchne...ale dá sa to vydržať..je dosť maličký a rýchlo sa minie,doma sme potom museli dokupovať ešte 2...ale tak záleží aká je veľká rana...

marcela99
20. máj 2011

@mimca20 Ahoj tie tričká sa mi tiež páčia,škoda,že som ich objavila až tento týždeň..

ajjkas
20. máj 2011

@mimca20 dobre ranko,no dnes naozaj bude asi pekny den,musime si uzit este tie volne chvile,lebo sa nam to krati a zacne sa kolotoc 🙂 to tricko je super,pozeram,ze do porodnice mas vsetko,tak uz to na teba moze prist 🙂

kaara1980
20. máj 2011

@ajjkas ale snáď to zvládneme 😉
@kukujka no pekne,nik nemá čas a ty potom môžeš rozmýšľať či je všetko ok.Ale však podľa mňa je horšie,keď bije pomalšie,alebo tam počuť dačo,čo tam nemá byť.Tak dúfam,že je to ok

ajjkas
20. máj 2011

@kaara1980 😒 aj sa tesim aj sa bojim,no nech uz to mam hlavne za sebov,tie posledne tt som aj v prvom tehu
zvladala akosi tažšie 🙂

kaara1980
20. máj 2011

@ajjkas no však to aj ja...a toto teplo ma ešte zabíja.Poobede musím aj s malým von vybehnúť na ihrisko a to ma tam vždy už mrákoty chytajú.nuž,ale musí sa ísť vyvenčiť,takže musím vydržať.

ajjkas
20. máj 2011

@kaara1980 no to chapem,esteze bývame v dome,mala sa vyvenci 🙂 aj sama,ale potom to bude trochu lepsie kocik a pekna zdravotna prechadzka s oboma detmi 😉

kaara1980
20. máj 2011

@ajjkas tak dvor je veľká výhoda.Ale na prechádzky sa teším aj ja.Pri Jakubovi som chodila denne minimálne na 4 hodiny von a keď sme sa s kamoškami zakecali,tak aj 6.Ale to som chodila ráno a aj poobede.Teraz si to už nebudem môcť dovoliť a hlavne budem kočíkovať sama,keďže tu nikoho nepoznám.

nenullienka
20. máj 2011

Ahojte babenky. Prosím poraďte mi. Priateľovi včera zomrela starká, tak dnes išli vybavovať pohreb. Má byť v pondelok. Neviem či mám ísť. Moja mama mi vravela, že aby som nešla. Priateľ povedal, že jemu nebude vadiť ak nepôjdem. Mám 8 dní do termínu. Neviem 😖 ☹ 😠 😒 A ešte sa bojím aby to na mňa neprišlo v pondelok 😢 😖 ☹ Čo by ste spravili????????

andrejecka
20. máj 2011

@nenullienka ahoj tak ja som toto riešila minulý týždeň, zomrel mi strýko, ja som bola iba chvílu na pohrebe a na omšu a kar som nešla, ale záleží ako sa cítiš ty a ako sa sama rozhodneš a ak nepojdeš určite sa nik neurazí

andrea1977
20. máj 2011

@nenullienka myslim, ze by si nemala ist. aj ked to na teba este vobec nemusi prist, ale ani po psychickej ani po fyzickej stranke to nepotrebujes. Mne aspon niekde stat a este k tomu na slnku robi velke problemy. Kazdy to urcite pochopi, ked nepojdes.

kaara1980
20. máj 2011

@nenullienka ja by šla asi len na obrad,ale záležalo by to od toho ,ako by som sa cítila.Ale v podstate,keď nepôjdeš,nemôže ti nikto nič vyčítať

kukujka
20. máj 2011

@kaara1980 aj ja si myslim,ze by bolo horsie keby bilo pomaly
@nenullienka zalezi podla toho ako sa citis,ale ja by som radsej nesla radsej doma odychuj kym sa da ved ochvilu bude drobec vonku

nenullienka
20. máj 2011

@andrejecka
@andrea1977
@kaara1980
@kukujka ďakujem za rady, ja sa hlavne bojím toho tepla a dlhého státia. Ale radšej asi nepôjdem.

mariro
20. máj 2011

@nenullienka tiez by som neisla na ten pohreb,kazdy to pochopi.Setri sa,zachvilku to pride,tak nech si fit.
Ja som bola dnes na poradni a bambula ma 2900 g vraj a krcek je uzavrety,tak som rada 😉

andrea1977
20. máj 2011

žienky normálne som sa narobila, akokeby som okopávala 😝 . Som si povedala, že sa dám trochu dokopy, keby to náhodou prišlo, nech ma nepošlú do ZOO 😀 . Depilácia nôh, strihanie nechtov, holenie, ... no katastrofa a riadna fuška. 1,5 hod. v kúpelni! A teraz som bola na WC a gaťky krvavé 😒 no nechcela by som sa vidieť odspodu, ako som sa dokatovala 😕

kaara1980
20. máj 2011

@andrea1977 ja sa chystám budúci týždeň.V utorok sa dám ostrihať a melír.Ešte si musím obočie zafarbiť dáko.Nohy si depilujem tiež dáko budúci týždeň,keby to tak nebolelo,tak aj hneď 😕 ...A holiť sa,tak to je nadľudský výkon.So zrkadielkom a po pamäti,len vždy čakám,či niečo aj neodfiknem

andrea1977
20. máj 2011

@kaara1980 tak isto to prebiehalo aj u mňa, po pamäti a so zrkadielkom 😀 ale mám tam všetko 🙂 A obočie a farbenie vlasov mám už tiež za sebou, ale to bola paráda, keď som si len sadla a starajte sa o mňa 😉

monitas84
20. máj 2011

@mimca20 Ahoj, to máš krásne tričko. Vidím, že to máš z tej stránky minibazár.sk To tričko som si tam ani nevšimla, pôjdem si to zase pokukať. 🙂 😉 Ale nebude Ti úzke, vyzerá také dosť krátke a úzke???

monitas84
20. máj 2011

@marcela99 Ahoj, tak super, uvidíme ako to s nami dopadne. Ja som si všimla, že mi padlo bruško nižšie pred týždňom alebo dvoma. Tak si ten sprej určite zakúpim, len škoda, že sa rýchlo minie.

monitas84
20. máj 2011

Ahojte, k tomu holeniu a všetkému, veru súhlasím je to riadna makačka, ale zase nechcem, aby mi zarástli nechty, dá sa to zvládnuť. A to holenie, tiež to aj u mňa prebieha pred zrkadlom. Radšej sa holím sama. Keď som bola v BA na laparoskopii tam ma holili, no katastrofa, žiadny cit tá sestrička nemala!!! 😠
Takže sa budem pekne sama, holenie nôh to je v pohode. Obočie, mihalnice a ostatné to mám šťastie, moja sestra je vyučená kozmetička, tak mi to porobí, dobré a príjemné rozmaznávanie to je pre mňa. 🙂 😉

monitas84
20. máj 2011

@lencita Ahoj, takže to mám chápať tak, že keď mi už bruško kleslo a nepopraskalo, tak by už ani nemalo???
Bodaj by to tak chcelo byť. 🙂 😉

monitas84
20. máj 2011

Dnes tu máme riadne horúco, rozmýšľam čo robiť, asi vyperiem návlečky s celým baldachýnom pre malého a aj deku. Potom vyžehlím pekne. 🙂

Ozaj aj u Vás sú také zvyky, že si kamarátky pomáhate a podávate si vecičky po deťoch??? 🙂
Ja som od jednej dostala krásne veci na nášho malého, sú ako nové tak mi to spravili veľkú radosť. 🙂

silviadaisy30
20. máj 2011

@monitas84 ahoj,no aj u nas su take zvyky ze si podavame vecicky po detoch, 🙂 ja som vlastne skoro vsetko dostala kupila som akurat kociar 3 v 1,a par malickosti,ale tesim sa,ved takto clovek aj usetri,a pokial niesi taka ze chces mat uplne nove a niekde nejaky fliacik nevadi tak je to fajn 🙂 mozno by som sama ja take pekne ani nenakupila ako som podostavala,hi hi.ale samozrejme ze sa kamoskam a sestre nejako odvdacim este presne neviem ako ale nieco co ich potesi 😀