Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980 Čítam, že si náročný výlet zvládla 🙂 , tak ťa hádam teraz čaká už len oddych, oddych a oddych 😀
@adrika214 my kopeme či je miesto alebo nie. malý je opačne hlávkou hore, takže sa mi bruško vlní, ako rozbúrené more. a sem tam keď sa mu podarí trafiť nožičkou správny orgán, ako napríklad v sobotu, mi až slzy vyhrknú, potom mu MM dohovára, že čo týra mamku 😀 😀 😀
@cottoncandy Dnes kúpíl MM niečo také v Lídli. stál tuším 8 alebo 9€. Je bez-dotykový, s pamäťou, meria teplotu v miestnosti, vody aj potravín, tiež som odmietla dať 80€ za teplomer 😠
@sisi0211 Pridávam sa ku gratulantom. Ako sa máte? Dúfam, že všetko ok, Ste dravučký a poslušný 😵
Baby ja už mám cestovnú horúčku. Túto noc som spala 2 hodiny. myslela som si že plánovaný pôrod je jednoduchší z hľadiska psychiky a kľudu v rodine, ale prd. To čakanie na konkrétnu hodinu je hrúúúúúúúúúúúúúúza. Keby som aspoň mohla niečo robiť, aby mi čas rýchlejšie ubiehal. Lekár mi ale kázal ležať, muž mi chodí za zadkom ešte aj keď idem na WC a stopuje mi čas ..... či som náhodou neni na nohách dlhšie 😝 ....... . A nemôžem mu ani nič povedať, lebo okolo mňa skáče ako tatranský kamzík 🙂 .
Už len 15 hodín, ale toto bude asi tých najdlhších 15 hodín v mojom živote, príde mi to dlhšie ako tých celých 9 mesiacov 😕
@fleuerette uplne chapem pre mna je toto najdlhsi tyzden od stvrtka v zivote a to este nemam termin porodu len nastupu do nemocnice....mojim dvojickam sa moc nechce ale ja uz sa o ne bojim , drzim palce..........inak tiez z cakania mam uz pekne psycho lebo poznam svoj celodenny harmonogram viem o ktorej hodine co v tv prestukam, kedze tiez len lezim............... drz sa 😉
@andrea1977 Ďakujem moc. Vzhľadom nato, že už v 26.tt nám hrozil pôrod, tak to bolo neskutočné víťazstvo.Veď sme si to aj odležali v nemocnici vyše 2,5 mesiaca. Ale ďakujem, že to takto dopadlo.
@fleuerette Prajem veľa šťastíčka. Nech to máte v zdraví za sebou.
@andysok jój televízny program to je moje 😠 😠 😠 😠 , ešte aj MM som tromfla v časovaní, čo - kde - kedy 😢
@silviadaisy30 Ďakujem moc a nech už všetky máte svoje pokladíky o chvíľočku v náručiach.
zienky uz len posleny tyzden vo dvojici 🙂 vcera som si rozmyslela kedze to bola posledna nedela vo dvojici taku maskrtnu nedelu,kedze mam tuhu cukor,,,isli sme na zmrzlinovy pohar a potom este na pizzu,juuj jake to bolo super, 🙂 🙂 dlha asi 2 hodinova prechadzka --to uz ku koncu nebolo az take prijemne no ale s plnym zaludkom ostat lezat by tiez nebol ten najlepsi napad....isli sme na prechadzku s este jednou kamoskou ktora je v 33 tt takze viete si predstavit ako na nas ludia hladeli ale celkom prijemne sa usmievali,no dufam ze im ten usmev ostane ked budeme chodit s placucimi babätkami 😀 😀 😀
ahojte máte niektorá termin 25juna?ja ano a už sa neviem dočkat na toho anjelika🙂
@sissika
no, mala by si vedieť meno a kontakt na dr. lebo v nemocnici to od teba budú chcieť vedieť. A samozrejme, ja som bola pred pôrodom za doktorkou, aby som vedela, či ma zoberie. Sestrička chcela vedieť termín, lebo hneď na druhý deň, keď nás pustili z pôrodnice, tak som musela ísť k nim (ukázať pupček, prevážiť...). Niektoré sestričky chodia priamo domov, stačí sa dohodnúť a spýtať, aké majú zvyklosti...
Ja mám dnes nejaký blbý deň... Simča si v piatok natiahla sval na ruke a nechce s ňou vôbec hýbať, musím ju stále nútiť, aby pokývala prstami alebo zodvihla ruky, je taká umaznaná, nervózna a potom sa to prenáša aj mňa. Dnes v noci odchádza MM preč, tak ho musím zbaliť a vychystať (aj z toho som nervózna, že ide preč a príde až 18.6. -dúfam že sa nič nestane a príde aspoň tesne pred pôrodom).
Tiež sa ma všetci vypytujú, kedy to bude, čo to bude...
tak dnes sme absolvovali ďalšiu poradňu a ekg.Všetko ok,či sa otváram ani neviem,lebo doktora tesne predtým, ako som šla na rad odvolali ,takže keď sa vrátil,tak sa nejak ponáhľal a viem prd.A cestou som zbehla aj do lidlu kúpiť ten bezdotykový teplomer čo majú v akcii za 11e.Takže večer si poctivo všetci premeriame teplotu,či som zas nekúpila dáku hovadinu 😕
@kaara1980 tak otestuj ten teplomer, som zvedavá🙂 ...ak bude dobrý, kúpim ho aj ja (teda ak sa mi ho ešte podarí zohnať)
@janina7911 No pekne,... 😠 ja idem zase nanovo davat ziadost na matersku, nakolko sa lekar pomylil v datumoch a dnes mi prisla doporucene ziadost na opravu.. tak ze nanovo vsetko vybavovat, sa mi teda vobec nechce a hlavne zajra ked ma byt vonku zase 30 stupnov... 😠
mne sa tehotenstvom dako zmenili chute vyzdy som mala rada riadne stiplave veci a teraz len ked si dam trosku viac okorene jedlo,alebo stiplavu salamu tak sa idem zblaznit

@jankam76 gratulujem a prajem hlavne zdravia 🙂 keby si ho donosila do terminu, to by bol riadny chlap, aj cez 4 kg hadam 😲