icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

jankam76
30. máj 2011

@ivusik33 ďakujem moc, a hlavne to mliečko by som naozaj potrebovala.Všetkým držím palčeky aby sme mali svojich drobčekov šťastných a zdravučkých.

jankam76
30. máj 2011

@bubu84 ďakujem. Práve keď sme odchádzali v sobotu z pôrodnice som sa usmiala, ako sme pred týždňom išli z nemocnice z monitoru a povedala som manželovi: "už aby sme takto odtiaľko išli aj z drobčekom domkov". A ani som sa nenazdala a do 24hodín bol pokladík na svete. Tak nech ti to tiež dobre a v poriadku dopadne.

bubu84
30. máj 2011

@mausy21 ahoj, da sa, az na to teplo, ma hrozne niciii 😒 to niesu uz nahodou priznaky, ze sa uz maly pyta na svet..?

bubu84
30. máj 2011

@jankam76 dakujem ti .. 🙂 uz nech to mame za sebou..

monitas84
30. máj 2011

@bubu84 Ahoj, tiež som zvedavá kedy to už príde, hoci sa bojím. Ako vidím medzi nami je len týždeň rozdiel. 🙂
Hovorí sa, že chlapci zvyknú preťahovať, no tento náš maličký by nemusel. Chcela by som to mať čím skôr už za sebou, len sa ešte musím zbaliť, stále to odkladám, hovorím si, však ešte mám čas. 🙂
Zajtra idem do poradne na odbery a stery, tak som zvedavá ako to dopadne.

monitas84
30. máj 2011

@bubu84 Ozaj kedy máš presne ten termín?

mausy21
30. máj 2011

@bubu84 asi si dám dnes teplu vanu, a uvidim čo sa bude diat...už chcem ist rodit nech to mame za sebou....bruško mi tvrdne stale častejšie a častejšie..ale nepravidelne...poradna nedohladne...až vo štvrtok..

bubu84
30. máj 2011

@monitas84 presne to nikto ani len netusi.. 😉 stale mi hovoria inak, zajtra idem na sono, tak uvidime ako to vyzera s tym terminom... drzim aj tebe palce, nech vsetko dobre dopadne..

bubu84
30. máj 2011

@mausy21 a ta tepla voda nemoze nejak uskodit? aj mne velmi tvrdne brusko, tak neviem, vsak uvidime zajtra ci sa nieco nezmenilo..

mausy21
30. máj 2011

neodporučaju to,ale može to vyvolat kontrakcie..tak vyskušam pri malej mi strašne zaberala horuca sprcha....a tak ty maš ešte čas, by som neriskovala...

bubu84
30. máj 2011

@mausy21 ja by som sa bala asi kebyze som aj vo vyssom stadiu tehotenstva, ale v horucej sprche sa zvyknem sprchovat vzdy..

monitas84
30. máj 2011

@bubu84 Ďakujem si zlatá, zajtra napíšem ako som dopadla. Takže s tým termínom to máme rovnako, tiež by som bola rada keby to už konečne upresnili a nie stále iný termín.

kaara1980
30. máj 2011

kočky,tak ten teplomer je dobrý.kontrolovala som ho klasickým ortuťovým.Krpatému som odmerala v ľavom,pravom uchu,na čele aj na sebe som otestovala a bol tam rozdiel tak +- 0,1 stupňa.Takže som rada,že som ho kúpila 😉 ,ale dúfam,že ho tak skoro potrebovať nebudeme

kaara1980
30. máj 2011

baby,vy čo ste už rodili,nebolí vás hrádza?ten starý nástrih?Ja mávam dni,kedy ma to strašne bolí ☹

bubu84
30. máj 2011

@kaara1980 😉 diky, tak to si ma potesila, zajtra ho manzel teda kupi, ked ho ovsem este budu mat

kukujka
30. máj 2011

@andrea1977 hi asi ano ved za tou slaninou im to asi ani nevidno 🙂

leni831
30. máj 2011

ahojte baby,dnes som bola na poradni teda zase pekne dlho.krcok mam skrateny na 2 cm a otvaram sa na 2 cm,doktor len pokrutil hlavou ze urcite to bude skor ako toho 17.juna.Ja si tiez myslim 😀 ale ze by som mohla vydrzat este tyzden...bola som aj na monitore(ja som si myslela ze mi ho urobia len raz) a na tej tabulke to vazera ako na horskej drahe.Povedal ze mam rozdrazdenu maternicu pretoze stale mam nejake kontrakcie.Tak som dostala cipky na bolest a este aj magnesium.Ved vcera vecer uz som bola v tom ze sa ide do nemocnice,Cely den mi tvrdlo brusko no vecer to nabralo na intezite a o pol noci som mala pravidelne kontrakcie kazdych 6 min a trvali 40 sekund.trvalo to asi hodinku a ja som mala strach ako to nabralo rychlost a ci mame ist a ci to vobec stihnem...no potom zacali byt nepravidelne a isli sme spat.moja polovicka je velmi nervozna ze kedy to pride a ci to spoznam a ako to teda spoznam...no to su otazky,povedala som ,ze budeme merat a uvidime. 😖

lencita
30. máj 2011

@leni831 juuj no pekne, tak takymto stylom sa v skalici nestretneme 😀 ja som zatvorena a nic sa nedeje a ja uz by som tak chcela 🙂 tak drzim palce 😉

andysok
30. máj 2011

@bubu84 aký je to teplomer baby? Ja tiež potrebujeeem dakujem
@kaara1980

janina7911
30. máj 2011

@andysok My sme ten teplomer dnes kúpili a vyzerá fajn. Aj vzhľadovo a hlavne funkcie sa zdajú byť ok. A ako sme sa dočítali v papieroch, je naňho dokonca 3 roky záruka. 🙂

mijam
30. máj 2011

ten teplomer sme si kupili aj my dnes a ozaj vyzerá super 🙂))
Inak baby ak sa vám páčia háčkované vecičky skúste nakuknúť na túto stránku 😉 http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky...
Prajem pekný večer

andysok
30. máj 2011

@janina7911 a kde ho predávajú? 😉

cottoncandy
30. máj 2011

@bubu84 Ahoj, ja som s dnes bola vybaviť aj vyplatiť epidurál aj prítomnosťť otca pri pôrode, tak už mi chýba len zazmluvnenie lekára a bude to kompletka...zajtra tiež vyšlem manžela kúpiť do lidla ten teplomer, keď baby píšu, že je ok...inak ako sa máš?

kukujka
30. máj 2011

@andysok ten teplomer v lidli baby kupovali ten co je aj v reklame teraz

andysok
30. máj 2011

@kukujka dakujeeeemm ;)

leni831
30. máj 2011

@lencita no veru asi nie,mam taky pocit ze to bude tento tyzden...v sobotu je Lenky tak by to bolo moc pekne ....

janina7911
30. máj 2011

@andysok Hej, v lidli. 🙂 A teraz tam majú aj zopár vecičiek zlacnených pre deťule - podložky na prebaľovanie jednorázové, tuším vlhčené utierky, nejakú kozmetiku (tú ale neviem, či by som tam kupovala).

sisi0211
30. máj 2011

@fleuerette
Ahoj, dakujem za gratulacie a tebe a babatku prajem taktiez vela zdravicka a trpezlivosti.
Dakujem, mame sa dobre. Od vcera sme doma, zvykame si 😉

sisi0211
30. máj 2011

@fleuerette
😀 Prepac, to som asi skoro gratulovala.
Takze radsej: DRZIM PRSTEKYYYY 😉

andysok
31. máj 2011

dievcata dnes v noci ma strasne svrebli ruky nohy, cele telo, nemali ste to niektora?