icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

9lea
31. máj 2011

@nenullienka gratulujem a prajem veľa veľa zdravia.

leni831
31. máj 2011

inak priznam sa ze ked mam tu maternicu taku citlivu a ubolenu tak stale premyslam ake budu porodne bolesti,ci budem mat velke bolesti alebo nie lebo toto je dost bolestive a neprijemne..

barca25
31. máj 2011

@leni831 tak gratulujem..aj mne sa vzdy pacilo a aj muza mam Adriana,vcera mal25rokov a preto by som mu chcela dat majovciatko🙂..uvidime...bolesti som mala do tretej v noci silne a teraz take slabsie..ale ako vravim ze do polnoci este casu 🙂))

macaobuchova
31. máj 2011

@kukujka mňa holí poslednom čase manžel,vyživa sa v tom,zo zaciatku mi to bolo blbe,ale prečo nie,ked nechce aby ma tam britvou zoskrabali ako svinu 😉

benice
31. máj 2011

@nenullienka Blahoželám Ti k narodeniu krásneho synčeka, je nádherný ... Prajem mu hlavne veľa zdravíčka a šťastíčka a nech vám krásne rastie do krásy 🙂

leni831
31. máj 2011

@barca25 presne tak do hodiny sa to moze obratit a pocestujes.Moj ma tiez 25 rokov a ja by som chcela zase meninoveho synceka cize v sobotu na moje meniny..

barca25
31. máj 2011

@leni831 a ty mas 28 ako ja :DDDDDD

janina7911
31. máj 2011

@nenullienka Gratulujem k malinkému, je krásny. 🙂 Obom hlavne veľa zdravia, rýchle zotavenie a už len samú radosť. 🙂

silviadaisy30
31. máj 2011

@nenullienka ahoj je naozaj nadherny,prajem vam obom vsetko najlepsie,hlavne nech ste zdravi 😀 😀 a ty nech sa rychlo zahojis,,, 🙂

leni831
31. máj 2011

@barca25 hej presne tak 😀

leni831
31. máj 2011

idem si ja dat tie moje milovane dukatove buchticky...mnam mnam..

sissika
31. máj 2011

@ivusik33 ďakujem pekne, ja som myslela, že za lekárom stačí ísť, keď som už porodila, či nás zoberie ...

kukujka
31. máj 2011

@nenullienka gratulujem drobcek je uzasny a nebol ani daky velky ako ta strasili

sissika
31. máj 2011

@andysok už som tu niekde o tom čítala, neviem, či to boli obličky, alebo pečeň ...

sissika
31. máj 2011

@bubu84 ako si dopadla???

sissika
31. máj 2011

@kaara1980 ja som sa na ten gél môjho lekára pýtala, povedal, že to stojí veľa peňazí, ale nejak zmysel v tom nevidí a už sa mu aj stalo, že sa od toho potom malý na hlave vyhádzal, takže mi povedal "nedoporučujem"

svetluska4
31. máj 2011

@kaara1980 moja asi som na tom ako ty, podvozok v celku v pohode, ale stary nastrih, resp. jazvu si citim. Niekedy mam pocit na WC ze sa mi to snad otvara 😀 Tiez mam take divne krce v podbrusku na pravej strane, Dnes som bola na poradni tak som sa dr, pekne popytala a postazovala 🙂 Ze vraj to byva, ale ze kazda zena to citi inak. To je vraj tym ze sa kosti uz otvorili a to tahanie na pravej strane robi nejaky ten organik na maternici ktory sa tiahne od hora az po spodok ku pystekom po pravej strane. Termin mam vyratany az na 22. ale doky dnes kuk a ze krcok zmenseny a makky takze uvidime do tyzdna co porobi ci sa otvori.

9lea
31. máj 2011

Ahojte, tak po dnešnom stretnutí s doktorkou ohľadom epidurálky, mám taký menší strach, ale tak dúfam, že všetko dobre dopadne a stihnú mi ju aj pichnúť. U nás je to troška lacnejšie, lebo niektoré ste tu písali, že ste platili okolo 150 eur a vopred. U nás sa platí až potom, keď ti ju naozaj dajú a platí sa okolo 60 eur, tak neviem od čoho to závisí. Tie bolesti v podbrušku sa u mňa objavujú tiež, hlavne keď veľa chodím, alebo niečo robím. Ale hlavne nech sa niečo rozbieha ako nič. 🙂

svetluska4
31. máj 2011

@sissika za pediatrom co bude mat na starosti babulo je najlepsie ist popredu, lebo pri prijme na porodnicu sa ta na to budu pytat ze kto bude detsky lekar. A v dnesnej dobe to tak chodi ze lekari si uz vyberaju takze radsej sa popytat dopredu ci vas vezme do agendy aby ste to mali iste.

andysok
31. máj 2011

@bubu84 snáď si ťa tam nenechali.....

monitas84
31. máj 2011

@leni831 Ahoj krásne meno si si vybrala pre chlapčeka. Aj my sme nad ním uvažovali, ale vyhralo iné. 🙂

monitas84
31. máj 2011

@nenullienka Ahoj gratulujem máš krásneho synčeka, prajem hlavne veľa zdravíčka. Vidíš už to máš za sebou, jaj ako Ti je dobre. 🙂

monitas84
31. máj 2011

Ahojte, tak dnešnú poradňu mám za sebou. Vzali stery a odbery. Doktor povedal, že mám skrátený krčok a mäkne. Vraj by bolo dobré vydržať ešte dva týždne, tak uvidíme. Posiela ma do rizokovej poradne, keďže mám rizikovú graviditu a vo štvrtok idem na prietoky a CTG.

Prosím Vás viete niektorá čo to je to CTG a tie prietoky?

monitas84
31. máj 2011

@kaara1980 Ahoj aj ja mávam pár dní také čudné bolesti a pichanie. Doktor mi dnes hovoril, že to malý tlačí na krčok maternice. Tak som mu hovorila, ponáhľa sa von za nami, manžel ho už volá, aby bol tu s nami. Doktor so sestričkou sa zasmiali a doktor povedal, to je ako, keď ja volám na srnca. CHI CHI CHI 🙂

Už si v 38 t.t. aj by to mohlo byť, nie? Nech už máš po. 🙂 Doktor hovoril v 38 t,t je to už v pohode.
Držím palce. 🙂

monitas84
31. máj 2011

@svetluska4 Ahoj, no veru za pediatrom som nebola ešte ani ja. Budem musieť zistiť, ktorý je dobrý a popýtať sa na to. Nech neostanem prekvapená. Predsa si chcem vybrať sama pediatra. 🙂

bubu84
31. máj 2011

ahojte babulky, tak ze dnes uz toho mam dost, 3 hodiny stravene v nemocnici, hore dolu, poradna, sono , monitor, poradna, to este rano na siedmu som bola u svojho gynekologa, nakolko sa pomylil vo vypisani ziadosti na matersku a po 3 hodinovom vybavovani v nemocnici este ma cakala dlha rada na socialke, no hruuuuza... 😠
...ale teda nenechali si nas este zatial tam.. 😒 malickemu sa teda este nechce ist na svet.. je mu v brusku dobre, ale teda bude z neho riadny valibuk, uz teraz ma skoro 3300 gramov, tak sa mam na co tesit... 😀 moje krasne malickeeee 😉

bubu84
31. máj 2011

@andysok teplomer z Lidla.. ale my sme ho dnes uz nikde nezohnali a to sme boli v troch... ☹ co uz smola...

bubu84
31. máj 2011

@cottoncandy Ahojky.. 🙂 ja som to tiez chcela dnes vybavit, ale uz som fakt nevladala sa znovu vracat do Ruzinova na 13hod. pojdem asi zajtra s manzelom, lebo uz dnes som toho mala dost.. inak vsetko v poriadku, malickemu sa este nechce na svet, este si pockame na toho naseho maleho velkeho muza... 😉 a ty ako? teplomer ste kupili? my sme ho tiez chceli , ale v troch Lidloch ho nemali... tak ho teda nebudeme mat...co uz smola... ☹

sissika
31. máj 2011

@monitas84 CTG je monitor, tam ti dajú na brucho take gulate vecicky, jedno meria kontrakcie, druhym krasne pocujes srdiecko babatka a prietoky, to ti skontroluju, ci niekde nahodou nie je upchaty pupocnik, ci ma babo dost papania

janka2504
31. máj 2011

@bubu84 ahoj wau tak malinky je velky asi ako nasa 🙂 to budu dvaja buckovia super ze je vsetko ok cize si pockas az na termin cooo🙂