icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

zufzufmeister
16. jún 2011

@ivusik33 hmmmm 🙂 a ja 20 kilo, tak mi ani nehovor o tom 🙂 už nevládzem ani chodiť.... ja len dúfam, že aspoň 10 kilo je voda v tele... Hahahahahaha

nela00
16. jún 2011

ozaj vaši chlapi idú všetci k pôrodu? môj ešte nepovedal nie ale vidím to na ňom. no tlačiť ho do toho nechcem 😕

lucia1981
16. jún 2011

...môj manžel bol somnou aj pri prvom pôrode a neviem si predstaviť, že by tam somnou nešiel aj teraz a on to tiež berie ako hotovú vec, hovorí, že musí byť pri mne, lebo čo ak by doktor zlyhal.... 😀 a je to aj lepší pocit, keď viem, že tam nie som sama a bol mi veľkou oporou... 🙂

benice
16. jún 2011

@lucia1981 V dobrom ti závidím, že tam budeš mať manžela ... Ten môj ani pomyslieť, ale minule dávali v telke niečo o cisárskych rezoch a vraveli tam aj o epidurálke a vraví mi, že mi to zaplatí, že nerodím každý týždeň ... A ja mu na to - za 100 eur si kúpime lehátko, kolotoč nad postieľku aj baldachýn ...

benice
16. jún 2011

@nela00 Tlačiť ho do toho, aby šiel ku pôrodu nie je dobrý nápad, plne s tebou súhlasím ...

kaara1980
16. jún 2011

@zufzufmeister 😀 tí chlapi sú taký vtipný .tak to ktovie,či ten môj vôbec vie o 3tej dobe pôrodnej.Ale radšej mu nič nepoviem,lebo zatiaľ je akože rozhodnutý,že ide k pôrodu 😉

lucia1981
16. jún 2011

@benice ja som chcela epidurálku pri prvom pôrode, vtedy stála 4500 Sk absolvovala som potrebné školenie predtým a vraj nie je problém hocikedy či cez deň alebo v noci aby ju pichli no a pri mojom šťastí ako ináč ráno o štvrtej nebolo doktora čo by mi ju bol dal, no ale po pôrode som si povedala, že sa to dá zvládnuť aj bez nej a môj pôrodník hneď povedal manželovi, že aby mi išiel kúpiť niečo pekné za tie peniaze čo sme ušetrili... 🙂 a tiež sme ich minuli na drobčeka.... 🙂

kaara1980
16. jún 2011

@leni831 tak radšej neskúšam...ono to asi pomôže len keď sú pôrodné cesty už zrelé,tak to len doťukne.Ale keď som zaštopľovaná a ešte nenachystaná na pôrod,tak to asi ozaj nespustí len tak pôrod

kaara1980
16. jún 2011

@mirkafrost a nič?nepomohlo?

lucia1981
16. jún 2011

@kaara1980 ahoj! ani na Teba ten spln nezabral....???? 😀

kala
16. jún 2011

ahojte kočky, tak my sme tiež ešte 2v1, mám už 6 dní po termíne, teraz každé 2 dni sa musím hlásiť na rizikovom v nemocnici, robia mi prietoky, utzv, a vnútorné vyšetrenie , malý má už 3700 g, zatial sa nič nedeje ale dnes mi odišla tá hlien. zátka tak uvidím či to dačo rozbehne, inak sa cítim super, nič ma nebolí, dobre spím, a ešte stíham aj dcérku, domácnosť a prácu 😀 😎

nela00
16. jún 2011

@kaara1980 aj pri prvom pôrode bol?
pre epi sa môžem rozhodnúť až pri pôrode?

mirkafrost
16. jún 2011

@kukujka no to je parádka, lebo ja tiež bývam pri nemocke, asi trošku ďalej ako ty. Ja bývam pri zimnom štadióne. Každý deň chodím von so psom, tak ak by si išla ešte dnes kočíkovať tak sa dohodnime a môžeme sa stretnúť ak ti teda nevadí pes na prechádzke so mmnou 😀

lucia1981
16. jún 2011

@kala ty si teda riadna šikulka, ja tiež "stíham " všetko len potom sa neviem večer ani pohnúť... 😀 no ale ak Ti odišla hlienová zátka tak to by si už dlho doma byť nemala.... 😉

mirkafrost
16. jún 2011

@kukujka a čakáme chlapčeka asi zato tak dlho, lebo mu musia ešte dorásť tie chlapské časti... 😵

kala
16. jún 2011

no aj ja už dúfam manžel sa už nevie dočkať a to o malej ani nehovorím, stále vravia nech už ste doma aj s Robinkom malinkým, a inak môj tiež ide k pôrodu, bol aj pri prvom a ide aj teraz, iank ja som psychicky tak na to pripravená že keby mi začal aj teraz tak nenamietam 😎

lucia1981
16. jún 2011

@kala inak ja tiež, sa ma aj včera kamoška pýtala, či sa nebojím a ja jej hovorím, že vôbec nie, že to už chcem mať čím skôr za sebou

kala
16. jún 2011

@lucia1981 a čoho sa budeme báť no nie? raz to prísť musí, inak teraz som okná doumývala čo ti poviem

benice
16. jún 2011

@kala Naozaj si veľká šikuľka!!! Malý bude chlap ako hora, ale takí majú byť predsa chlapi 🙂

lucia1981
16. jún 2011

@kala 😀 ty už ozaj chceš ísť 😀 ja sa chystám do poradne ale až o dvanástej tam mám byť tak som zvedavá, ja som včera robila veľké upratovanie a mňa môj drobec už tiež posiela do nemocnice, aby som mu doniesla konečne domov bračeka..... 🙂

kaara1980
16. jún 2011

veru dievčatá,ja som ešte tu.celá a stále kinderko.Proste tej mojej kočke je vo mne asi dobre,keď sa jej nechce.Skúsila som včera všetko,okrem toho sexu 😕 ,som bola normálne rada,že drahý zaspal skôr než ja. 😅
A stále sa cítim rovnako,takže ani dnes to nebude 😠 .Každý deň,keď malý odchádza do škôlky ho riadne vystískam...však čo ak už poobede budem v nemocnici? 😕 a nič...

zufzufmeister
16. jún 2011

no akože môj sa tiež chystá ku pôrodu, ale netuším ako to dopadne... Myslím, že to asi celkom neustojí... Aj teraz sme boli na poradni a z pôrodnej sály vybehol otec, len postrhával to nemocničné oblečenie zo seba, ešte sestrička mu vraví, že ale to si nechajte, lebo sa nebudete môcť vrátiť a on nič, len jej to dal, vybehol z nemocnice a podľa mňa sa už nevrátil nikdy :D

lucia1981
16. jún 2011

@kaara1980 možno pôjdeš presne toho 19 a pozerám, že to je akurát deň otcov v kalendári tak by mal drahý aspoň pekný darček.... 🙂

nela00
16. jún 2011

kali a v pase máš termín 28. 6. to chybička? okná sa chystám aj ja umývať 😀

kaara1980
16. jún 2011

@mirkafrost preto má môj malý malého pinďúra,lebo 2 dni pred termínom sa narodil 😕 😅 ...ale nám dorastieeeee
@nela00 ten môj sa mi na začiatku vyjadril,že on k pôrodu nejde,tak som to neriešila,len som mu povedala,že je srab.A potom som už badala,že asi zmenil názor a predvčerom mi povedal,že ,však mám ísť k pôrodu,nie?,Ale normálne začínam pochybovať či ho tam chcem.Syna mám s bývalým a keďže sa na nás vykašľal ešte kým som bola tehu,tak som všetko absolvovala sama a zvládla som to. 😉

mirkafrost
16. jún 2011

@kaara1980 nie mne nič nepomohlo, preto aj radím asi nič neskúšať a čakať. Ja som už vyskúšala všetko, včera som sa tak zrobila v byte, že večer som myslela, že umriem od bolestí, tak ma všetko tlačilo a bolelo a do rána dom sa vyspala a teraz akoby som ani tehotná nebola..., najlepšie na tom, všetkom je že pred tromi týždňami keď som bola na tých pásoch tak mi dr. povedala aby som pekne doma sedela a vydržala s bábom v bruchu aspoň týždeň, lebo tie pásy jej ukázali vysoké kontrakcie a teraz som bola v pondelok a na grafe ani čiarky kontrakcií... na porazenie 😨

kaara1980
16. jún 2011

@zufzufmeister chudák,žeby to už nerozchodil? 😀 Tak každý to berie inak,ale nik nekáže chlapovy kukať žene medzi nohy.A pritom však to nieje žiadny krvák ani nič podobné 😉
@lucia1981 tak ja si tiež myslím,že pôjdem na termín,tvrdím to stále....ale no mohlo by to byť aj skôr 😀 ,nenahnevala by som sa

lucia1981
16. jún 2011

@kaara1980 veď chlap stojí aj tak za Tebou, aspoň v LC kde som rodila ja to tak bolo a nevidel nič z predu... 😀

@zufzufmeister to musel byť nejaký slaboško..... 😀

kaara1980
16. jún 2011

@mirkafrost však ja som tiež bola včera už na umretie a absolútne sa nič neposunulo ďalej.Brucho mám hore,malá si šantí ako aj predtým.Raz za čas ma chytí planá kontrakcia,ale stále sú to len poslíčkovia

kaara1980
16. jún 2011

@lucia1981 však práve,ale chlapi si aj tak myslia,že hľadia žene medzi nohy.Ja som to môjmu starému tiež vravela že tam nečumí.Zas niektorý sú fakt slabosi a stačí kvapka krvi a sú mrtvy