Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980
áno bývam blízko, cca 15-20 min. chôdze. Poznám aj Králiky 🙂 môj muž je z Tajova, do Králik sme chodili často.
@lucia1981 my máme MC Donald pod nosom, ale ak sa tam zastavíme 1x do roka, tak to je veľa. Nie sme na to zvyknutí a nechcem ani deti na to učiť. Ale včera som neoddolala.
@9lea neboj, ešte ho využiješ 🙂) Ja tam rada chodím, lebo tam vybavím všetko čo potrebujem, aj Simča sa tam prebaví... hlavne v zime, keď niet kam ísť 🙂)
ináč nemôžem spať... zaspala som o 22.00 a o jednej som sa zobudila, lebo malá na mňa kričala, že maminka, chcem ísť k tebe (ocko bude nadšený z tohoto zvyku) a už sa mi nepodarilo zaspať. Tak som si zapla TV a aj PC, aby sa mi unavili oči. Dúfam, že Simča nebude už o pol šiestej vyspatá 🙂
Dobré ránko Vám prajem. Vidím, že som tu dnes ako prvá. 🙂 Asi sa Vám dobre spinká. To som rada, vyspinkajte sa aj za mňa. 🙂 Ja som zle spala v noci, stále som sa budila,behala cikať, bola som smädná, pálila ma záha, išla som si dať mlieko a zistila som, že tam mám len pól šálky. ☹
Dnes ideme oberať tie čerešne, to bude. 😒 Viac budem asi sedieť ako robiť, bolia ma nohy. Potom popoludní veľmi dúfam, že sfinišujeme spáleň už konečne! 🙂
Rozmýšľam, že by som mala zavolať svojej kaderníčke, nejaký termín na budúci týždeň. Už to mám vyrastené, potrebujem úpravu aj farbu. Len neviem, či som sa nezobudila neskoro, či bude mať pre mňa termín. ☹ Dobré by bolo, lebo potom sa k nej už asi tak skoro nedostanem.
@9lea Ahoj, ja sa k Tebe pridávam, tiež som mala 63 kíl a teraz je na mne už 20 kíl navyše. ☹ Nejako sa cez to prenesieme, veď ako píšeš najdôležitejší sú naši anjelikovia brušku. 🙂 Potom sa dáme do formy, keď bude čas. Ešte v zime sme s drahým kúpili orbitrek,len neviem či budem mať silu a energiu ešte aj cvičiť. 🙂 😉
@benice Ahoj, krupicovú kašu ľúbim aj ja a veľmi. 🙂 Ale ja ju jem s grankom. 😉
Súhlasím s Tebou ani u mňa nehrozí chudnutie, ale skôr priberám, už by mi mohla váha naozaj postáť! 😠 Bojím sa aj postaviť na váhu. Včera mi manžel povedal, aj keď si tučná, aj tak si zlatá a pekná. 🙂 No mala som dosť, že tučná???!!! 😕 Tak to musí byť so mnou veľmi zlé. 😀
Kde ste všetky??? Budíček už!!! Slnko Vám svieti na bruško. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@benice neboj,ja tiež priberám 😉 .Mňam krupicová kaša.Jakub ju miluje ale som mu ju stopla a teraz ju jedáva len keď sme u mojej mamy.Každý boží deň na raňajky.Minulý rok tam bol 2 týždne na prázdninách a každé ráno musela mama variť jeho ,kašičku,.Prišiel mi potom nejaký otučnelý odtiaľ 😀
bože,treba mi ísť do obchodu.Normálne sa bojím ísť a ťahať sa s taškami,lebo ako na just mi treba kupovať ťažké veci.Včera mi písala kamoška,čo mi ešte v živote nepísala,že či som ešte celá,toto je už na zbláznenie 😠 .Ale aj ona čaká druhé mimi,len ona už vie,že 27ho ide na sekciu na Kramáre.Kua,však ona ma ešte predbehne a to mala termín v júli 😕
@monitas84 dobré ránko! tak som tu už aj ja, no dnes som si trošku pospala ale asi aj preto, že spať som išla až po polnoci a inak sa mi v noci celkom dobre spalo, bola som len raz na WC, dnes som zase vstala bez bolestí, nič mi nie je, s dobrou náladou takže žiadny pôrod ani nič podobné sa u nás nekoná.... 😀 ku kaderníčke idem aj ja mám termín 22.6. čo si robila srandu, že už prídem bez bruška, tak ale ja som jej hovorila že určite budem ešte 2v1 a mala som pravdu... 😉 veľmi sa na tých čerešniach neunav a nenaťahuj nie že porodíš skôr ako ja.... 😎
Ahojte,tak aj ja som dnes vstala nejako skoro,nerozumiem prečo stále vstávam o pol šiestej,tak by som si už chcela pospat 😠 ☹ Ináč aj ja už vstávam nervozna a ked si predstavím,že mám celý den pred sebou... 😒 chúda moja dcéra 😖 Na nákup musím íst aj ja,ale idem radšej pešo,nech mám aspon nejakú prechádzku. 🙂
Ahojte, tak nie som sama čo dáva čajík, ja si niekedy pripadám ako zlá matka. Dr. vraví to a ja robím to. Ale zdalo sa mi, že je smädný a keď som mu dala ten čajík tak tak ho hltal 😀 😀 😀 😀 . Chudiatko. Ale myslím si, že mu tým neublížim.
@nenullienka Ahoj, je krásny!!! Taký na zjedenie. 🙂 Aký je malý? Prespí Ti v noci a ako cez deň? Stíhaš aj domáce práce, či máš výpomoc??? 🙂 Máš čas aj na seba? 😉

@9lea veru radšej teraz v kľude ako potom ak Ti náhodu odtečie voda, lebo to budeš mať riadne stresy 😀