Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
caute kocky 🙂 uz sme aj doma 🙂 13.6 sa nam narodil Leonard 🙂 ma krasne miery ( 3600/ 51), uz sme doma, sme zdravi a spokojny, mliecka mame na rozdavanie 🙂
drzte sa baby a nech vam to vsetko dobre dopadne 🙂 paa
@kukujka no super.... ale čo som aj čítala diskusie tak baby sú s touto značkou spokojné, veď uvidíme, ak sa bude zapínať stále tak ho asi vypneme... 😉 pri prvom som nič také nemala a stále som dávala na neho pozor či dýcha, spával medzi nami v manželskej posteli zo začiatku aby som ho mala vždy pod kontrolou.... 🙂
ahojte, tak už nie som kinderko 🙂
Maly sa narodil cisarskym 9.6. s mierami 3300g a 50 cm. Je zdravučky a kráásny.
dakujem za gratulacie, miery mal ukazkove, hlavne ze mi ponukali stale cisarak ze bude mat vela cez 4kg, ze ma obvod bruska na 42 tt.. este ze som ho odmietla 😉 zbytocne by som mala rozrezane brucho..porod trval od prvej bolesti po narodenie maleho 34 hod, pomaly som sa otvarala, a maly mi hlavickou spravil taku zatku a nemohla mi poriadne vytiect voda, ale ked odtiekla tak to uz islo rychlo..mam par stehov, ale uplna pohodicka, partner bol cely cas pri mne a pomahal mi..inak my mame monitor dychu angel care, prvu noc sme ho vcera pouzili a som spokojna, hlavne sa mi lubi ze ukazuje teplotu v izbe a ze monitor aj vysielacka v 1 🙂
@penelope10 Gratulujem a aj vám želám všetko len to najlepšie.Hlavne to zdravia a šťastie. 😀
kočky,ja idem urobiť bryndzové pagáče.V živote som to nerobila,ale dnes som na ne dostala takú chuť....a možno mi miesenie cesta pomôže 😀
@penelope10 blahoželám k maličkému drobčekovi a prajem mu veľa zdravíčka a šťastíčka.... 🙂
@kaara1980 no, pravdupovediac naozaj neviem. Brusko obcas poboli, a stale mi nejaka tekutina potroske odteka . . .. no naozaj neviem... ale V nasej rodine by to iste bola rarita, keby som rodila na termin - mam 4 sestry, a mamina nas vsetky prenasala - a aj dve sestry, ktore uz maju babo taktiez prenasali, tak uvidime, ci sa nieco dorana zmeni 🙂 A drzim palceky teda na zajtra 🙂

Baby, môže mi už od rána po trošičkách odtekať plodová voda ? Kontrakcie necítim - teda vlastne tak približne raz za hodinku mi stvrdne bruško a slabo to zabolí, ale naozaj neviem . . . Môj prvý synček sa na rodil po vyvolávačke a vtedy to šlo veľmi rýchlo, tak teraz neviem - že pri prirodzenom spôsobe to má ako vyzerať . . .