icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

megi1989
18. jún 2011

Baby, môže mi už od rána po trošičkách odtekať plodová voda ? Kontrakcie necítim - teda vlastne tak približne raz za hodinku mi stvrdne bruško a slabo to zabolí, ale naozaj neviem . . . Môj prvý synček sa na rodil po vyvolávačke a vtedy to šlo veľmi rýchlo, tak teraz neviem - že pri prirodzenom spôsobe to má ako vyzerať . . .

ajjkas
18. jún 2011

@lucia963 😀 😀 😀 neboj sa určite porodíš,,navždy to babo v tebe neostane a ešte ti bude to bruško
aj chýbat 😉 Čo má povedat taká slonica?? tá musí nosit mladé 2 roky 😀 😀

ajjkas
18. jún 2011

@megi1989 Može.Kámoške tak odtekala,ale nie je to len výtok? Radšej zájdi k Dr. 😉

lencita
18. jún 2011

caute kocky 🙂 uz sme aj doma 🙂 13.6 sa nam narodil Leonard 🙂 ma krasne miery ( 3600/ 51), uz sme doma, sme zdravi a spokojny, mliecka mame na rozdavanie 🙂
drzte sa baby a nech vam to vsetko dobre dopadne 🙂 paa

ajjkas
18. jún 2011

@lencita Gratulujem,vela zdravia,štastia a všetkého čo potrebujete. Bol naozaj velký,krásne miery a aký bol porod? 🙂

lucia1981
18. jún 2011

@lencita blahoželám k drobčekovi a je super, že máte dosť mliečka..... 🙂

kukujka
18. jún 2011

@monitas84 monitor som kupila,ale asi by som bola aj bez neho zvykne sa zapnut lebo mala cestuje po postielke a vynde aj tam kde nieje ta podlozka uz sa viackrat zapol ale vzdy ked pipa tak mi napadne len to,ze ju to zobudi nie to,ze nedajboze nedycha

lucia1981
18. jún 2011

@kukujka ahoj! a akú máš značku?

kukujka
18. jún 2011

@lucia1981 ahoj nanny mame kupeny inac pekne blika podla toho ako mala dycha v noci hned vidim podla svetielka ked rychljsie blika,ze sa ide zlostit bol by super keby sa nezapinal ked zlezie s podlozky

kukujka
18. jún 2011

@megi1989 mne ked odtekala voda tak tiez len po troske ked som v noci chodila na wc tak boli stale mokre gatky ale som si to neuvedomovala az rano ked naraz odtieklo velke mnozstvo inak bolesti som tiez vobec nemala az v nemocnci ked mi dali taky cipok na rozbehnutie

lucia1981
18. jún 2011

@kukujka tak ten máme aj my, objednala som tu z MK ešte v záruku je do budúceho roka a tá baba spomínala, že s ním bola veľmi spokojná a nemali žiadny poplach....tak som zvedavá....

kukujka
18. jún 2011

@lucia1981 ja som na tom presne tiez rovnako tiez mame z bazaru v zaruke a zevraj nerobil poplach

lucia1981
18. jún 2011

@kukujka no super.... ale čo som aj čítala diskusie tak baby sú s touto značkou spokojné, veď uvidíme, ak sa bude zapínať stále tak ho asi vypneme... 😉 pri prvom som nič také nemala a stále som dávala na neho pozor či dýcha, spával medzi nami v manželskej posteli zo začiatku aby som ho mala vždy pod kontrolou.... 🙂

kukujka
18. jún 2011

@lucia1981 ved uvidis ako bude reagovat tvoj ja som kludnejsia ked sa v noci prebudim a vidim blikat zelene svetielko

nela00
18. jún 2011

aj ja mám nanny monitor 😉
@lencita gratulujem k leuškovi! super miery. a čo pôrod?

megi1989
18. jún 2011

@kukujka Dakujem 🙂 lebo vytok som sice mala pocas tehotenstva, ale toto je nieco ine - tak cakam ze co bude - lebo zatial ziadne vyrazne bolasti nenastali, tak este uvidime 🙂

penelope10
18. jún 2011

ahojte, tak už nie som kinderko 🙂
Maly sa narodil cisarskym 9.6. s mierami 3300g a 50 cm. Je zdravučky a kráásny.

kaara1980
18. jún 2011

@monitas84
@janka830
@monitas84 díky kočky,dúfam že sa v nej bude dobre variť 😉 .len zas si zvyknúť na plynový sporák 😠

kaara1980
18. jún 2011

@lucia963 ty čakáš na mňa 😉

kaara1980
18. jún 2011

@lencita gratulujem 😀 a želám vám veľa zdravia,šťastia,lásky. 😉

lencita
18. jún 2011

dakujem za gratulacie, miery mal ukazkove, hlavne ze mi ponukali stale cisarak ze bude mat vela cez 4kg, ze ma obvod bruska na 42 tt.. este ze som ho odmietla 😉 zbytocne by som mala rozrezane brucho..porod trval od prvej bolesti po narodenie maleho 34 hod, pomaly som sa otvarala, a maly mi hlavickou spravil taku zatku a nemohla mi poriadne vytiect voda, ale ked odtiekla tak to uz islo rychlo..mam par stehov, ale uplna pohodicka, partner bol cely cas pri mne a pomahal mi..inak my mame monitor dychu angel care, prvu noc sme ho vcera pouzili a som spokojna, hlavne sa mi lubi ze ukazuje teplotu v izbe a ze monitor aj vysielacka v 1 🙂

kaara1980
18. jún 2011

@penelope10 Gratulujem a aj vám želám všetko len to najlepšie.Hlavne to zdravia a šťastie. 😀

kaara1980
18. jún 2011

@lencita fúha,dlhý pôrod,ale hlavne že to už máš za sebou 😉

kaara1980
18. jún 2011

@megi1989 žeby si mala pôrod presne na termín? 😉 Supér,zajtra mám nádej 😀

kaara1980
18. jún 2011

kočky,ja idem urobiť bryndzové pagáče.V živote som to nerobila,ale dnes som na ne dostala takú chuť....a možno mi miesenie cesta pomôže 😀

ajjkas
18. jún 2011

@kaara1980 tak držím palce,nech sa ti podaria a hlavne nech splnia účel 😀 😀 😀

lucia1981
18. jún 2011

@penelope10 blahoželám k maličkému drobčekovi a prajem mu veľa zdravíčka a šťastíčka.... 🙂

megi1989
18. jún 2011

@kaara1980 no, pravdupovediac naozaj neviem. Brusko obcas poboli, a stale mi nejaka tekutina potroske odteka . . .. no naozaj neviem... ale V nasej rodine by to iste bola rarita, keby som rodila na termin - mam 4 sestry, a mamina nas vsetky prenasala - a aj dve sestry, ktore uz maju babo taktiez prenasali, tak uvidime, ci sa nieco dorana zmeni 🙂 A drzim palceky teda na zajtra 🙂

lucia1981
18. jún 2011

@kaara1980 ..inak ja mám teda tiež chute a stále musím niečo jesť, neviem čo mi je, lebo celé tehotenstvo som jedla normálne žiadne prejedanie a teraz???!!! normálne sa bojím postaviť na váhu.... 😅 😅 😅

lucia963
18. jún 2011

@kaara1980 no ale asi sa niečo začína diať... 🙂 pomaly začala odchádzať hlienová zátka a začínaju bolesti tak dufam že to bude ešte dnes nanajvýš zajtra, sa teším 😀