Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
baby potrebujem si kúpit detské vysielačky,lebo pri malej som ich nemala a hrozne mi chýbali,lenže neviem aku znacku,mate nejaku skusenost??
ja tiež nebudím, aj ked mám jeden prsník zatvrdnutý uz a bojujem s tym od vcera..snad sa to uz zlepsi, ja si radsej odsajem a vylejem to, nez by som ho budila 🙂 on je take dobre babo, spinka aj 5 hodin 🙂
dakujem za rady dievcata 😉 hej v nemocnici som musela kazde 3 hodiny kojit,ved sa mi stalo ze som zaspala a dosla skoro o hodinu neskor a detska sestra ze akoze preco idem tak neskoro,vobec som si nemyslela ze to vobec sleduju,ze to musim dodrziavat...tak aj doma to tak robim,no ale v pondelok idem s malou na kontrolu tak sa na to popytam,ci to musim aj nadalej takto alebo nie 😠
@monitas84 Ahojky, no veru nebola som tu dlho...ked akosi nie je cas, stale beham okolo malej a ked spinka, tak len periem, zehlim, obcas varim a spim 🙂 Je to narocne zo zaciatku, aj ked mala mi place len ked je hladna alebo ju brusko boli. Moje mliecko uz pomaly nestaci a samotne kojenie ma strasne vycerpava, ked moja princezna pije z prsnika s prestavkami aj hodinu... ☹ a hlavne v noci je to narocne, kedze sa mi zda ze spi este menej ako cez den ☹ takze uz dokrmujem aj Nutrilonom. Ale malinka nam robi radost, na to ze sa narodila hypotroficka (s nizkou porodnou hmotnostou) ma veru poriadny apetit a straaaasne ju lubim 🙂 Pridavam aj foto 😉 A ty ako sa mas, ako zvladas posledne dni tehotenstva? 😉
@nenullienka Citam, ze riesite caj, tak mi to neda nezapojit sa... Pokial kojis, tak caj vobec netreba, ak sa ti zda ze dieta je smadne, staci mu dat prsnik. Su tam totiz 2 druhy mlieka, dieta najskor pije predne mlieko, ktore je na smad a cca po 10 minutach sa dostane k zadnemu mliecku a to je na nasytenie 🙂 Ja caj vobec nedavam... Inak pokial ma babo priesvitny nesfarbeny moc, tak je vsetko o.k. Ak by bol moc zlty tak dieta je pravdepodobne dehydrovane...
@kukujka - tak každých 10-15 minút bolesti - asi by som sa mala vybrať do pôrodnice. Len dúfam, že o pár dní sa tu už budem môcť pochváliť zdravou dcérkou - a že to celé nebol len planý poplach 🙂
A Vám prajem pevné nervy, veľa mliečka, zdravia a nech maličká rastie do sily a krásy 🙂
Dobré ránko všetkým, no dnes moja noc, to bol taký klasický štandart, pár krát na wc, ale od pol šiestej sa mi už nedá spaťva pritom vonku je počasie tak akurát len na spanie. Dnes máme mať veľký deň, ktorý ale podľa mňa nebude, no veď uvidíme do večera času dosť, ale tak mám pocit, že nie. Tak peknú nedeľu všetkým. 🙂
Dobre ranko,asi som tu prva.Sa vam dobre spi,pri takom pocasi.Ja som kazdu hodinu v noci sedela na wc,bolelo a tvrdlo mi brucho a nasa princezna si veselo brblala rucickami pri mojim mechure.Ako pomaly citam,zacina sa to tu rozbiehat.Inak tieto junovcatka si potrpia na cas 🙂 Ja mam termin 5.7.,ale som stale presvedcena uz od zaciatku tehu ze to bude tento tyzden,mm ma meniny,tak bude mat darcek.Len ako vidim,dnesnym detom sa paci v brusku,tak ci aj nakoniec nebudem prenasat ☹
Ahojte baby,tak aj ja sa pridávam k novým mamičkám 🙂
Drobec sa narodil 10.6.volá sa Maxim Eduard 🙂
Váha pri narodení bola 2520g a 49cm...Taký malý drobček🙂...
Všetkým prajem peknú nedeľu 😉
@mipolka Ahoj, máš krásnu dcérku. 🙂 Vlasatá krásavica. 🙂 😉
Tak to som rada, že stíhaš aj doma porobiť čo treba. To mi je ľúto, že musíš dokrmovať. Ale keď máš doma takú hladošku tak treba, len nech papká a rastie Ti do krásy a zdravíčka. 🙂
Znášam to ešte dosť dobre, len mi začali puchnúť nohy, je to dosť nepríjemné, už mi to ide aj do prstov. ☹ Ale už musím vydržať, veľmi sa to blíži. Bojím sa, ale musím to vydržať aj ja, veď toľké to zvládli. 😉
@9lea Dobré ránko, aj ja som mala podobnú noc ako Ty. V poslednom čase sa neviem poriadne vyspať. Len sa prehadzujem, hladám vhodnú polohu a behám cikať a potom som aj skoro ráno už hore. 😒
Takže dnes máš svoj veľký deň. 🙂 To by si mala super, keby Ti to vyšlo. 🙂 Nechaj to na drobčeka v brušku aj tak sa rozhodne on či ona. 😉
ahojte! tak ja som túto noc spala celkom dobre, u nás sa schladilo konečne tak sa aj lepšie spalo, ale večer to bolo hrozné kým som zaspala, také som mala opuchnuté nohy a začínajú mi už aj ruky neviem z čoho, ale mm sa už na mne smial že budem o chvíľu vyzerať ako taký nafúknutý balónik a nie len na brušku.... 😉
....baby inak dnes je deň otcov tak to by bol najkrajší darček pre našich manželov keby sme tak išli rodiť..... 🙂 🙂 🙂
dobré ránko,tak ja som mala celkom dobrú noc,chvalabohu cikat cez noc nechodím,ja mám asi nejaké malé bábo.Tak som včera uvažovala nad tým kolko dní tehotenstva už máme za sebou a teraz ked máme už len pár dní do termínu,tak sa to zdá ako večnost,ten posledný mesiac je s tých deviatich asi najdlhší,nie? 🙂
@kukujka ahoj, tak ja stále nič, tak som dúfala, že na tú pondelkajšiu poradňu už nebudem musieť ísť, ale asi to bude nutné. v pondelok začínam 42 týždeň. Akurát mi veľmi puchnú ruky aj nohy. Nevieš niečo na to?

@lucia963 nič?a ja že sa ti to ozaj rozbehlo.Však možno do rána...
@silviadaisy30 ja som tiež nebudila a to som sa občas zobudila na to,aké mám prsia tvrdé a plné a krpatý si veselo spal aj 6 hodín.Ja som ho nechala tak,priberal tak mu to asi stačilo 😉