icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
19. jún 2011

@janina7911 gratulujem a prajem všetko dobré 🙂

lucia1981
19. jún 2011

@ajjkas mne sa tiež zdá a asi tu nejaký ten deň ešte pobudneme 2v1... 🙂

9lea
19. jún 2011

@janina7911 gratulujem k malinkej a veľa zdravíčka prajem.

ajjkas
19. jún 2011

@lucia1981 tebe už tie bolesti prešli?

lucia1981
19. jún 2011

@ajjkas teraz poslednú polhodinku nemám žiadne..... 😒

ajjkas
19. jún 2011

no ja som pri malej nemala žiadnych poslíč. ani nič také,takže neviem či toto už začínajú normálne kontrakcie,albo čo,uvidím teraz je to dost nepravidelne,takže si z toho nič nerobím 🙂

9lea
19. jún 2011

@nela00 dobrý článok, zase som o niečo múdrejšia.

kukujka
19. jún 2011

moje zlaticko po dvoch tyzdnoch co je s nami sa uz riadne zmenila

lucia1981
19. jún 2011

@kukujka ...taká je krásnučká.... 🙂

kukujka
19. jún 2011

@lucia1981 dakujem malinke deticky su vsetky take uzasne

janina7911
19. jún 2011

Ďakujeme baby za všetky blahoželania. 🙂

@nela00 Áno, mala som plánovaný cisársky kvôli veľkosti bábätka. A robil sa na spinál.

janka830
19. jún 2011

@ajjkas ahoj, mám z nej strach pretože kamarátke vyvolávali pôrod, a akosi jej to nezabralo nedala sa otvoriť...a hovorila mi že keď to porovná so spontánnym pôrodom tak to bolo 100 a 1...ty si mala vyvolávaný prvý pôrod? máš s tým nejaké skúsenosti?

janka830
19. jún 2011

@nela00 ďakujem za informácie, aspoň o tom budem vedieť viacej ...🙂

@janina7911 Gratulujem nádherná je 🙂

ajjkas
19. jún 2011

@janka830 neviem ci to je presne to iste,ale ja som mala bolesti,len som nebola uplne otvorena,tak viem,ze mi dali nejaku infuzku,dodnes som na tom,že to bola vyvolavacka,potom mi aj tak museli prep. plodovu vodu,lebo mi neodtiekla,ale svagrina rodila pred týždnom a dali jej jednu vyvol. rano,ta jej nezabrala druhu jej dali o 13 a o 14tej už mala aj po porode,takze bolesti aj porod hodina 🙂 takze je to individuálne, 😉 ja som este nepocula,že by to bolo s vyvol. horsie

ingemor
19. jún 2011

@mirkafrost ..ja som bola otvorena asi na 2 prsty, pretoze este tyzden predtym som bola na 1,5 cm otvorena a ked som prisla vo stvrtok na prijem, tak po vysetreni lekar povedal, ze nalez je uz taky, ze staci nakopnut a pojde to.. po tomto vys.som zaroven zacala krvacat a krvacala som do polnoci..na salu ma zobrali rano o 6.00, urobili ctg, klystir, po kt.som opat zacala krvacat, pichli infuziu-atb kvoli strept. a potom pichli vyvolavacku a zacala som aj hopsat na lopte..kontrakcie pomaly zacali prichadzat, postupne sa zrychlovali a zosilnovali, ale kedze som chcela epi, museli sme cakat, kedy sa otvorim na 4 prsty a to uz kontrakcie boli dost silne (aspon pre mna) a prichadzali kazde 3 min. potom po epi sa mi ulavilo, az sa mi chcelo spat, ale musela som stale hopsat na lopte..porodila som az o 16.50..
..vyvolavacka by mala porod urychlit, ale niekomu to nepomoze, tak ako mne..ale moja sestra rodila tiez s vyvolavackou a porodila do 4-5 hod..je to asi individualne..

ingemor
19. jún 2011

@ajjkas ..suhlasim s tebou..

ingemor
19. jún 2011

1. takto som hopsala na lopte.. 2. mala Mia je konecne na svete.. 3. prvy kontakt s Miuskou.. 4. konecne v izbe.. 5. velka sestricka s Miou.. 6. Mia.. 7. cesta domov.. 8. a takto doma spinkame..

ingemor
19. jún 2011

@janina7911 ..blahozelam, je zlatucka..ake je to nadherne, ze? drzat a pozerat sa na takyto zazrak 🙂

mirkafrost
19. jún 2011

@kukujka je krásna... aj ja už chcem mať domka taký malý zázrak. Zajtra idem na tú poradňu a som poriadne zvedavá čo bude aj keď som tajne dúfala, že to stihnem a nikam už nebudem musieť chodiť.

kaara1980
19. jún 2011

@janina7911 gratulujem a želám vám všetko len to najlepšie 😉 .Myslela som na vás.A vidíš,mala nebola až tak strašne veľká ako strašili

kaara1980
19. jún 2011

@kukujka tá je zlatá a aká veľká vyzerá byť na foto 😉

kaara1980
19. jún 2011

@janka830 s tvojou kamarátkou môžem len súhlasiť.Tiež som si to prežila,ale na každého tá vyvolávačka zaberá inak,ja som sa nešla otvoriť tiež 😠

kaara1980
19. jún 2011

no kočky,mňa už druhý deň bolí podbruško ako na menzes.Dnes v tej ikey som myslela,že to aj na mňa ide čo som mala zo dve väčšie kontrakcie a nič...prešlo to.len ma nejak kríže bolia 😠

kaara1980
19. jún 2011

@ingemor fíha,akú parádnu pôrodnú posteľ si mala 😉

mirkafrost
19. jún 2011

@kaara1980 ahoj, pozerám, že si po termíne tiež nič, už máš niečo dohodnuté s dr, že keď nič tak či idete robiť?

ingemor
19. jún 2011

@kukujka ..je nadherna.. ako vam to ide za tie dva tyzdne?

ingemor
19. jún 2011

@kaara1980 🙂 s mannzelom sme sa smiali, ze som bola na nadstand.porodnej sale, na kt.sa nerodi..nakoniec som rodila na normal.sale..

kaara1980
19. jún 2011

@mirkafrost nič veru.Zajtra idem teda opäť do poradne.Minule mi vravel,že bežné tehotenstvo sa ráta až do toho 42tt,takže tým chcel asi povedať,že budeme čakať.uvidím,čo povie zajtra 😠

kaara1980
19. jún 2011

@ingemor takže ťa tam nechali len hopsať na lopte a potom prehodili na iný box?Pomohla ti lopta?skúšala si aj iné finty pri kontrakciách?

lucia963
19. jún 2011

Ahojte tak mne tie včerajšie kontrakcie nejako prešli,ale zajtra ráno už nastupujem do pôrodnice aj tak tak dúfam že ma tam nenechaju len tak na pozorovaní a niečo už so mnou urobia kedže už budem začínať 42tt..