Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@janina7911 gratulujem k malinkej a veľa zdravíčka prajem.
no ja som pri malej nemala žiadnych poslíč. ani nič také,takže neviem či toto už začínajú normálne kontrakcie,albo čo,uvidím teraz je to dost nepravidelne,takže si z toho nič nerobím 🙂
Ďakujeme baby za všetky blahoželania. 🙂
@nela00 Áno, mala som plánovaný cisársky kvôli veľkosti bábätka. A robil sa na spinál.
@nela00 ďakujem za informácie, aspoň o tom budem vedieť viacej ...🙂
@janina7911 Gratulujem nádherná je 🙂
@janka830 neviem ci to je presne to iste,ale ja som mala bolesti,len som nebola uplne otvorena,tak viem,ze mi dali nejaku infuzku,dodnes som na tom,že to bola vyvolavacka,potom mi aj tak museli prep. plodovu vodu,lebo mi neodtiekla,ale svagrina rodila pred týždnom a dali jej jednu vyvol. rano,ta jej nezabrala druhu jej dali o 13 a o 14tej už mala aj po porode,takze bolesti aj porod hodina 🙂 takze je to individuálne, 😉 ja som este nepocula,že by to bolo s vyvol. horsie
@mirkafrost ..ja som bola otvorena asi na 2 prsty, pretoze este tyzden predtym som bola na 1,5 cm otvorena a ked som prisla vo stvrtok na prijem, tak po vysetreni lekar povedal, ze nalez je uz taky, ze staci nakopnut a pojde to.. po tomto vys.som zaroven zacala krvacat a krvacala som do polnoci..na salu ma zobrali rano o 6.00, urobili ctg, klystir, po kt.som opat zacala krvacat, pichli infuziu-atb kvoli strept. a potom pichli vyvolavacku a zacala som aj hopsat na lopte..kontrakcie pomaly zacali prichadzat, postupne sa zrychlovali a zosilnovali, ale kedze som chcela epi, museli sme cakat, kedy sa otvorim na 4 prsty a to uz kontrakcie boli dost silne (aspon pre mna) a prichadzali kazde 3 min. potom po epi sa mi ulavilo, az sa mi chcelo spat, ale musela som stale hopsat na lopte..porodila som az o 16.50..
..vyvolavacka by mala porod urychlit, ale niekomu to nepomoze, tak ako mne..ale moja sestra rodila tiez s vyvolavackou a porodila do 4-5 hod..je to asi individualne..
@janina7911 ..blahozelam, je zlatucka..ake je to nadherne, ze? drzat a pozerat sa na takyto zazrak 🙂
@kukujka je krásna... aj ja už chcem mať domka taký malý zázrak. Zajtra idem na tú poradňu a som poriadne zvedavá čo bude aj keď som tajne dúfala, že to stihnem a nikam už nebudem musieť chodiť.
@janina7911 gratulujem a želám vám všetko len to najlepšie 😉 .Myslela som na vás.A vidíš,mala nebola až tak strašne veľká ako strašili
no kočky,mňa už druhý deň bolí podbruško ako na menzes.Dnes v tej ikey som myslela,že to aj na mňa ide čo som mala zo dve väčšie kontrakcie a nič...prešlo to.len ma nejak kríže bolia 😠
@kaara1980 ahoj, pozerám, že si po termíne tiež nič, už máš niečo dohodnuté s dr, že keď nič tak či idete robiť?
@mirkafrost nič veru.Zajtra idem teda opäť do poradne.Minule mi vravel,že bežné tehotenstvo sa ráta až do toho 42tt,takže tým chcel asi povedať,že budeme čakať.uvidím,čo povie zajtra 😠
Ahojte tak mne tie včerajšie kontrakcie nejako prešli,ale zajtra ráno už nastupujem do pôrodnice aj tak tak dúfam že ma tam nenechaju len tak na pozorovaní a niečo už so mnou urobia kedže už budem začínať 42tt..

@janina7911 gratulujem a prajem všetko dobré 🙂