icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
20. jún 2011

@monitas84 tak veru...Ale ja som toho názoru,že nič v živote sa nám nestane len tak.Vtedy mi proste nebolo súdené mať dieťa.Pán boh vždy vie,čo robí 😀

kaara1980
20. jún 2011

ja dnes kočky odmietam čokoľvek robiť...navarené máme,upratané tiež,teraz som vyvesila za práčku prádla,zbehnem do tej poradne a keď drahý donesie krpatého zo škôlky,tak pôjdeme na ihrisko.Nieje horúco,tak tam bude super.Dnes nám začínajú chlapi robiť kúpeľňu a wc,hurá.Do konca týždňa sa vraj môžeme sťahovať,len ako ak budem v nemocnici 😠

lucia1981
20. jún 2011

@kaara1980 tak to Vám super vyšlo, nakoniec pôjdeš rovno s maličkou už do nového... 🙂 tu dnes tiež nie je horúco, trošku sa schladilo tak sa dá konečne lepšie dýchať.... 🙂

janka830
20. jún 2011

@kaara1980 ak budeš v pôrodnici tak sa ti to aspoň vyhne 🙂 to bude krásne do nového s maličkou 🙂

kaara1980
20. jún 2011

@janka830 vyhne,ale kto mi to tam všetko poriadi?Nejak neverím nikomu len sebe ☹ .Svokra je taká lenivá,že tá keby tam mala upratať,tak to si ani neviem predstaviť...ta si kúpila taký ručný vysávač,aby sa nemusela zohýbať.Chlap neuprace tak ako žena.Ten môj je teda typický chlap-čo je mokré je čisté.Ale bolo by super ísť rovno do nového 😀
@lucia1981 však o 2 dni máme po ,ptákách,.Zas budú horúčavy až do nedele vraj

mimca20
20. jún 2011

@kaara1980 Ahojky. Tak ako pises, neveris v upratovani nikomu. To je tiez moj pripad. Mame termin teraz v nedelu a potom tiez sa stahujeme do domceka. Aspon to, ze mame uz spravene vsetko, len moja mamca pojde a pozmyva podlahu a umyje okna. Hotovo. A o tych horucavach som pocula, ze maju byt, ale to by sme sa uz mali "rozsypat" a mat nase baba pri sebe.

mimca20
20. jún 2011

@kaara1980 Preklep my mame termin teraz v stredu 🙂 22.6.

kaara1980
20. jún 2011

@mimca20 však aj moja mamka chcela prísť,že to tam dá aj všetko do pucu...Ale trepať sa sem 360km kým ja budem celý čas v nemocnici.No uvidím,kedy porodím 😉

nenullienka
20. jún 2011

Ahojte babenky. Ja mám problém s plienkami Pamperskami. Malý býva v noci celý mokrý dupačky, košieľka a aj deka a plachta pod ním. Dávam mu 1-tky od 2-5 kg. Nemáte aj vy takú skúsenosť. Nič iné nerobím len ho prezliekam a perem a žehlím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Cez deň sa mi to ešte nestalo.

lucia1981
20. jún 2011

...tak neviem, neviem, ale asi nám pomaly odchádza hlienová zátka, od rána hnedý výtok, nie síce silný ale uvidíme .... 😉

andrea1977
20. jún 2011

MATEJKO

lucia1981
20. jún 2011

...júúúj či je krásnučký... 🙂 🙂 🙂

ivusik33
20. jún 2011

@nela00
áno, mám plánovaný cisársky a tie robia od ukončeného 38tt. Ja už budem mať ukončený 39tt, ale dohodli sme sa kôli tomu, že mm bol odcestovaný... keďže tam bude so mnou.

ajjkas
20. jún 2011

@nenullienka ahoj,aj mne sa to stavalo pri malej,bola som totiž presvedčená,že najlepšie su pampersky,značka predáva. Oni sa mi zdali tenke,ale myslela som,že je to dobre,ale potom prislo to co píses ty,,všetko mala mokre aj chrbatik lebo si na tom lezkala no vsetko,ako aj vy. Potom som presla na tesko,tie fialove,ja som ich velmi nechcela kupovat,neviem preco nejake mi prisli lacne a nekvalitne,ale nakoniec sme ich používali az do roka,teraz mam tiez kupene pampersky,uvidíme kolko bude trvat kým ich hodím za psom 😉 🙂 takze skus vymenit znacku.

ajjkas
20. jún 2011

@andrea1977 krásny je,ešte raz gratulujem 🙂 🙂
@lucia1981 tak držím palce,aspon nejaká zmena,spomínala si,že pri prvom si šla do niekolkých hodín od hlien, zátky 🙂

lucia1981
20. jún 2011

@ajjkas no pri prvom áno, šesť hodín po zátke odišla voda, ale teraz sa mi zdá, že to tak nebude, stále mám výtok ale nie je silný, no radšej som si hodila sprchu, umyla vlasy, veď čo ak náhodou.... 😀 😀 😀 ale bolesti sú slabé takže ja to na pôrod dnes určite nevidím 😎

ajjkas
20. jún 2011

@lucia1981 no,len aby... 🙂 nakoniec ma ešte predbehneš.. Ja mám dnes na počítadle 1,tak už by to mohlo aj príst,lebo tu ostanem do konca júna,ale myslím,že od zajtra je už znamenie raka,tak by to bolo lepšie,keby sme boli 3 račice.. Aj ja a dcéra sme totiž v tomto znamení

ivusik33
20. jún 2011

@andrea1977
tak gratulujem, prajem veľa zdravia, mliečka a domácej pohodičky 🙂)

lucia1981
20. jún 2011

@ajjkas neboj sa nepredbehnem ja sa vôbec necítim na to, že by to už malo prísť a aj ten výtok ma teda prekvapil....ja mám ešte 9 dní do termínu ale ani to už nie je veľa, už sa neviem dočkať a môj malý ma zase ráno posielal nech už idem do nemocnice 🙂

nenullienka
20. jún 2011

@andrea1977 Vitaj Matejko, aký je nádherný, gratulujem a nech je zdravučký 🙂 🙂 🙂

ajjkas
20. jún 2011

@lucia1981 mna už mala neposiela,už mi neverí,teraz mi vraví,že ja vobec nemám babatko v brušku,že som si to vymyslela,že som sa vela napapala a preto mám také velké bruško,, tak neviem,kde na to prišla 🙂

lucia1981
20. jún 2011

@ajjkas tie deti, to sú riadne čísla aj náš malý má niekedy také reči že mi rozum zastáva, odkiaľ na to chodí, mňa sa včera vypytoval, že či ma to bude veľmi bolieť keď pôjde Lenny von a či ma to bolelo keď išiel z bruška von on.... 😕

ajjkas
20. jún 2011

@lucia1981 vraví sa,že s detmi sa ma hovorit otvorene,no ani mne nieje všetko jedno,ked sa ma opyta ako sa tam to babo dostalo,alebo ako pojde von 😀

lucia1981
20. jún 2011

@ajjkas to poznám, ja ho zvyknem poslať za ockom, nech sa pýta jeho a mm ten sa vždy nejako vynájde je to taký srandista a malý je celý po ňom.... 🙂

ajjkas
20. jún 2011

@lucia1981 šikovná 😀

monitas84
20. jún 2011

@ajjkas Ahoj, dám sem fotky, ked sa mi to podarí. 🙂 Konečne je spáleň hotová, tak sa z nej veľmi vytešujem. 🙂

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 Keď budeš v pôrodnici, tak Ťa doma bude čakať aspoň prekvapenie, drahý všetko porobí,presťahuje a s drobčekom prídete do nového. 🙂 To bude radosti. 😉

ajjkas
20. jún 2011

@monitas84 tak to som rada aj za teba,aj ja ked niečo prerábam tak sa z toho vytešujem,stále sa na to chodím pozerat a špekulujem čo by som ešte zmenila,alebo doplnila a tak,,

ivusik33
20. jún 2011

@nenullienka
skús kúpiť tie väčšie od 3 kg, oni sú dlhšie, alebo skús vymeniť značku ako radí ajjkas. Ja som bola veľmi spokojná s huggies. Zo začiatku som používala pampers, ale potom som kúpila tie oranžové a z tých sa Simča vyhádzala, tak som prešla na hugg. a boli sme im verní až do konca.

monitas84
20. jún 2011

@kaara1980 Možno si to všetko stihneš sama porobkať. 🙂 S tým úplne súhlasím, najlepšie je si to urobiť sama a hlavne podľa seba. Ja viem aká som, keby mi tú spáleň uprace iný, bola by som hotová, našla by som chyby, každá máme iné predstavy a každí si upratuje po svojom. 😉