Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ja dnes kočky odmietam čokoľvek robiť...navarené máme,upratané tiež,teraz som vyvesila za práčku prádla,zbehnem do tej poradne a keď drahý donesie krpatého zo škôlky,tak pôjdeme na ihrisko.Nieje horúco,tak tam bude super.Dnes nám začínajú chlapi robiť kúpeľňu a wc,hurá.Do konca týždňa sa vraj môžeme sťahovať,len ako ak budem v nemocnici 😠
@janka830 vyhne,ale kto mi to tam všetko poriadi?Nejak neverím nikomu len sebe ☹ .Svokra je taká lenivá,že tá keby tam mala upratať,tak to si ani neviem predstaviť...ta si kúpila taký ručný vysávač,aby sa nemusela zohýbať.Chlap neuprace tak ako žena.Ten môj je teda typický chlap-čo je mokré je čisté.Ale bolo by super ísť rovno do nového 😀
@lucia1981 však o 2 dni máme po ,ptákách,.Zas budú horúčavy až do nedele vraj
@kaara1980 Ahojky. Tak ako pises, neveris v upratovani nikomu. To je tiez moj pripad. Mame termin teraz v nedelu a potom tiez sa stahujeme do domceka. Aspon to, ze mame uz spravene vsetko, len moja mamca pojde a pozmyva podlahu a umyje okna. Hotovo. A o tych horucavach som pocula, ze maju byt, ale to by sme sa uz mali "rozsypat" a mat nase baba pri sebe.
Ahojte babenky. Ja mám problém s plienkami Pamperskami. Malý býva v noci celý mokrý dupačky, košieľka a aj deka a plachta pod ním. Dávam mu 1-tky od 2-5 kg. Nemáte aj vy takú skúsenosť. Nič iné nerobím len ho prezliekam a perem a žehlím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Cez deň sa mi to ešte nestalo.
...tak neviem, neviem, ale asi nám pomaly odchádza hlienová zátka, od rána hnedý výtok, nie síce silný ale uvidíme .... 😉
...júúúj či je krásnučký... 🙂 🙂 🙂
@nenullienka ahoj,aj mne sa to stavalo pri malej,bola som totiž presvedčená,že najlepšie su pampersky,značka predáva. Oni sa mi zdali tenke,ale myslela som,že je to dobre,ale potom prislo to co píses ty,,všetko mala mokre aj chrbatik lebo si na tom lezkala no vsetko,ako aj vy. Potom som presla na tesko,tie fialove,ja som ich velmi nechcela kupovat,neviem preco nejake mi prisli lacne a nekvalitne,ale nakoniec sme ich používali az do roka,teraz mam tiez kupene pampersky,uvidíme kolko bude trvat kým ich hodím za psom 😉 🙂 takze skus vymenit znacku.
@andrea1977 krásny je,ešte raz gratulujem 🙂 🙂
@lucia1981 tak držím palce,aspon nejaká zmena,spomínala si,že pri prvom si šla do niekolkých hodín od hlien, zátky 🙂
@andrea1977
tak gratulujem, prajem veľa zdravia, mliečka a domácej pohodičky 🙂)
@andrea1977 Vitaj Matejko, aký je nádherný, gratulujem a nech je zdravučký 🙂 🙂 🙂
@nenullienka
skús kúpiť tie väčšie od 3 kg, oni sú dlhšie, alebo skús vymeniť značku ako radí ajjkas. Ja som bola veľmi spokojná s huggies. Zo začiatku som používala pampers, ale potom som kúpila tie oranžové a z tých sa Simča vyhádzala, tak som prešla na hugg. a boli sme im verní až do konca.

@monitas84 tak veru...Ale ja som toho názoru,že nič v živote sa nám nestane len tak.Vtedy mi proste nebolo súdené mať dieťa.Pán boh vždy vie,čo robí 😀