Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@lucia1981 zisťovala som to,lebo sme sa rozprávali s babami v čakárni.Kubko je narodený 23,8 a ja neviem aké vlastne je znamenie,pretože v každom časopise je inak písaný.A zistila som,že to vlastne posúva priestupný rok,vtedy sa to všetko o deň posúva a časom je to preto,lebo slnko prechádza do toho druhého znamenia vždy v určitú hodinu.A tak som zas múdrejšia a zistila som,že Jakub je vlastne panna 😉 .A zrovna sme sa s drahým hádali,aké znamenie bude malá,tak ak sa narodí zajtra večer,tak sa tatko nepoteší,lebo bude ráčik 😀 .On je blíženec ,tak sa vytešuje že aj ona bude blíženec
@zufzufmeister ahoj, no my pomaly bojujeme, učíme sa. Striedajú sa úžasné chvíle s absolútnym zúfalstvom, predovšetkým keď malý zjape ako na lesy, a my už nevieme čo s tým 😒 . Hold asi údel prvého dieťaťa. Malý má problémy s bruškom, ja som chronicky nevyspatá, ale aj napriek tomu to celkom zvládame, aspoň si myslím.
Niekedy síce na mňa doľahne strašná depka, hlavne večer, keď už nevládzem a z ničoho nič sa rozrevem. To môj MM na mňa pozerá ako na zázrak a chudátko nevie čo so mnou 😒
A u vás ako? čo nového?
@kaara1980 no mňa tiež dnes vyšetrovala dr. odspodu nejak dlhšie. Predtým to bolo vždy len, akože aby sa nepovedalo, dnes ma nejak na dva razy posunula, aj sa mi potom spustil taký hustý vytok, ale normálnej bielej až priesvitnej farby, asi sa pokúšala o ten hmat, alebo čo. No a povedala, že pôrodné cesty sú pripravené, hlavička už úplne dole, preto ma tak tlačí, že sa už všetko pripravuje a v správe pre nemocku písala na pc, tak viem aj vyčítať, že čo. Krčok mám skrátený na 1,5 cm, čo je podľa mňa ešte dosť veľa mám taký pocit, ale neviem, a niečo je pre špičku, asi som tak otvorená, keby sa do toho človek vyznal, to by aj bolo. Ale asi je to nevažne, v stredu sa už bude niečo diať určite a to už budú račikovia. Ráčik je inak pekné znamenie, slnečné, tak teda zajtra večer to na nás môže prísť.
A inak som sa akurát dobalila, takže som to zvládla, ešte večer raz prejdem, či mám všetko, a môžem kľudne zaspávať.
dakujem vam kocky za gratulacie, drzte sa, myslim na vas.
...baby kde ste? dúfam, že nie všetky v pôrodnici..... 😀 😀 😀
luci ja nie som 😝 ozaj teba meria dr. malého? aký má odhad?
jaaaj moja mala je dnes hrozna len ziape stale teraz konecne zaspala idem sa ja konecne najest a tiez buvat
no to som myslela, či ho meriava a podľa toho ti hovorí váhu nie? nemyslím dlžku 🙂
mne môj dr. nechce povedať, že je to nepresné pol kg hore-dole 😠 poradňu máš vo štvrtok že? ak priberajú cca 200-250g týždenne tak by mohol mať okolo 3400 🙂
moni a tvoj mojko?
to áno, to je len všeobecné 😉 ale tak cca 3 aj niečo by mohol mať. to je pekná váha 😉
@nela00 Ja vôbec neviem koľko môže mať náš maličký. ☹ Sestrička to vysvetlila tak, že to nehovoria preto, aby sa rodičky zbytočne nestresovali, keď je príliž veľké je zle,sú stresy, keď je príliž malý zase len nervy. Vraj preto. Ale aj tak by som rada vedela, koľko mi váži teraz, veď je to moje bábätko!!! 😠

@nela00 A nič sa nedeje však??? 🙂 Ešte si počkáme. 🙂