Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte,no konecne som sa dostala k PC,a mam cas aj nieco napisat 🙂 no v pondelok na kontrole s malou,vsetko ok pekne pribera,a pytala som na to budenie kazde 3 hodiny a sestricka ze samozrejme ze musim 😒 este par tyzdov urcite....ale davam na vase rady a nebudim ju,ved papa dobre,akurat ze cez den spi vela a poslednu noc kazde 2 hodiny hore,trosku pocuckat,no v noci je to na h...o,lebo som hotova a aj mne furt pada hlava,normalne sa bojim ze zaspim po sediacky. A este ju mam na monitore,kvoli dychaniu a za kazdym to musim poodpajat ked ju chcem kojit alebo prebalit,no robota naviac ale este dobre ze je to len na tyzden...a si predstavte ze sa v noci spustil alarm jak som sa zlakla,nastastie nic nebolo 🙂 su tie pristroje vsetky na prd len nahanaju strach,su potrebne ale nie 100% 😠
Dobré ránko,tak ja sa hlásim ešte stále vo dvojici,dúfam,že tu ešte niekto tehu ostal 🙂 Noc v pohode,normálne som sa zobudila a vobec nič ma nebolelo,lebo mna strašne bolí chrbát a ked vstávam,tak aj brucho,no a dnes vobec nič,akoby som ani nebola tehotná,,zaujmavé 🙂 🙂
@silviadaisy30 tak to je super,že sa vám darí,s tým zaspávaním pri kojení,to niesi sama,vela krát som zaspala s malou na rukách,no ale nič príjemné to nie je je to ozaj nebezpečné,páči sa mi,že ju nebudíš,nech si pekne pospinká 🙂 tie monitory,to poznám,ale vraj také malé detičky zaspia tak tvrdo,že zabudnú dýchat,tak to sa ti ten alarm určite ešte spustí,lebo vraj niektoré dýchajú dost nepravidelne 😉 🙂 Tak vám držím palce,nech sa vám darí 🙂
ahojte! no konečne ide MK od rána som sa sem nevedela dostať, že technická údržba... 😠 ja som tiež ešte 2v1 a už sa neviem dočkať poradne ale mám ísť až po dvanástej, ja som túto noc konečne celkom dobre spala, bola som hore asi len 2-krát.... mňa od rána trošku pobolieva brucho a samozrejme spodok, čo má tlačí ale na pôrod to nevidím.... 😉
aj ja som celá a veru to ani nevyzerá, že by sa to malo zmeniť 🙂 čo už, už to snáď dlho nepotrvá 🙂
@zufzufmeister ahoj! ja si už z toho nič nerobím, ale mám pocit, že s bruškom chodím už celú večnosť a keby som nemala tie bolesti a všetko okolo toho, tak sa ani neponáhľam do pôrodnice.... 😉
@lucia1981 ty nejdeš náhodou rodiť do štiavnice?
@zufzufmeister bola som sa tam v máji pozrieť a aj som bola na 100% rozhodnutá, že idem rodiť tam ale potom sa stalo niečo, prečo som svoje rozhodnutie zmenila, nechcem to sem vypisovať, lebo sa to do tejto témy vôbec nehodí a veľmi ma mrzí, že zase idem rodiť niekde, kde je ten prístup sestričiek a všetko okolo toho nie ktovie-aký... 😒
@lucia1981 ale nemyslíš niečo s pôrodnicou ako takou, nejaké zlé skúsenosti alebo tak? A neboj nič, tie štyri dni vydržíš, ale škoda mohli sme si poležať spolu 🙂
Ahojte, tak 8. 6. sa nam narodil Matej, 3650 g, 50 cm. Sme zdravi, doma, zvykame si na zivot vo 4-ici 🙂.
Ahojte, tak 8. 6. sa nam narodil Matej, 3650 g, 50 cm. Sme zdravi, doma, zvykame si na zivot vo 4-ici 🙂.
@zufzufmeister nie neboj sa s pôrodnicou to nemá nič spoločné, veľmi sa nám tam páčilo a máš pravdu tie štyri dni nejako vydržím hocikde, ale chcela som aby bol somnou manžel aj starší syn aspoň 1-2 dni na apartmáne a v LC kde idem rodiť majú síce nadštandardnú izbu, no nemôže byť somnou na nej nikto.... ☹
dnes o 12tej ideme pozriet k dr.klbiky som zvedava ako dopadneme.ach ja tak neznasam ked niekde musime byt presne na hodinu a takym malym babom je to tazke
@silviadaisy30 u nas je to v noci tiez nanic stale je hore a s papanim zas vymysla nevydrzi byt prisata dlho may 5minut takze kym sa napapa tak to je niekedy aj hodina lebo musime na viac razy skusat uz ma s toho ide porazit neviem co s tym a popritom sa vie pekne prisat aj mlieka mam dost tak netusim co vymysla potaha si a zaspi a zobudiet sa tak lahko neda
@lucia1981 ano uz vidim ako mi tam zacne plakat a nemozem tam vytiahnut prsnik von a nakojit ju niekedy zaberie ked je strcim flasu s cajom stichne,ale nie na dlho.malo by to byt tak,ze by sa s detmi chodilo tak ako to vyhovuje im a nie lekarom ved tym moze byt jednoci prideme o 12tej,alebo o jednej
No baby, este aj my sme 2v1. Dnes nas caka monitor a kontrola o 13tej, vcera sme mali prvy termin a nic nic.
Tak uvidime dnes, male sa dajako uz pomenej pohybuje v brusku tak uvidime. Kamoska mi pred chvilou pisala, ze pozna jednu - tiez v noci, rano pomenej citila pohyby a nakoniec to preto, ze male bolo uz dost dole a ona otvorena na 6cm tak dufam, ze to nas pripad nebude alebo bude??? HIHIHI. Znova som veselo dnes naladena, ako keby som nemala ist ani rodit, sranda.Citim sa veselo, spokojne a paradne. Je to normalne?? Len aby som potom zvladla porod hihihi
@koc1nka nie nepichá,ale chrbát ma bolí len ráno,ale to je koli tej zátaži,ja mám stále problémy s chrbtom,aj ked si len obujem vysoké topánky,takže na porod to nebude 😖
@lucia1981 no tak to sme tu ešte 4 ktoré sme 2v1,ale ako tak pozerám,tak ja jediná mám po termíne 😖 😠
@monitas84 tá štvrtá si ty,tak dúfam,že nerodíš 😀 😀
@mimca20 ahoj! tak to je super, že máš dobrú náladičku... 😀 náš drobec sa cez deň skoro vôbec nehýbe ale ako náhle príde večer a ja ľahnem k telke tak začne riadne vystrájať, brucho sa mi vydúva na každej strane a cítim, že hlavičku má už dosť dole lebo aj tam sa mrví, tak tiež čakám čo bude dnes na poradni.... 😉
Ahojte,volám sa Jakubko , narodil som sa 18.06.2011 o 15:09 hod., meriam 51 cm a vážim 4060 g. Tatinko a maminka sa zo mňa veľmi tešia, že som ich malinký tučinko... 🙂
@lucia1981 Nas drobec sa zas cez den hybe trosku a vecer viac. Ale vcera a dnes je uplne uplne lenivy ci co. Ja som tiez mala cca koncert v brusku pravidelne medzi 21:oo vecer do 22:oo ale vcera nic, len dvakrat koplo tak, aby sa nepovedalo a koniec. A dnes tiez len tak lenivo lenivo. A mozno ze uz je dole... Tak uvidime tiez dnes 🙂
A dufam, ze ta nalada mi aj vydrzi pocas porodu a potom tiez.

@mipolka Ahoj, ďakujem za milé slová. 🙂 Som rada, že sa máte dobre. 🙂 🙂 Nejako to dúfam zvládnem aj ja. Teším sa, keď uvidím nášho maličkého, som zvedavá aký bude. 😉 Prajem všetko dobré,nech Ti maličká rastie do krásy a hlavne nech ste zdravé. 🙂 Občas keď stíhaš a môžeš napíš. 🙂