icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

monitas84
22. jún 2011

@mipolka Ahoj, ďakujem za milé slová. 🙂 Som rada, že sa máte dobre. 🙂 🙂 Nejako to dúfam zvládnem aj ja. Teším sa, keď uvidím nášho maličkého, som zvedavá aký bude. 😉 Prajem všetko dobré,nech Ti maličká rastie do krásy a hlavne nech ste zdravé. 🙂 Občas keď stíhaš a môžeš napíš. 🙂

monitas84
22. jún 2011

@ajjkas Bola som veru u tej kozmetičky, už som pripravená ísť rodiť čo sa týka zovňajška ale čo psychiky tak veru nie. Nechám to na maličkého, aj tak on rozhodne kedy chce ísť už von. 🙂

silviadaisy30
22. jún 2011

Ahojte,no konecne som sa dostala k PC,a mam cas aj nieco napisat 🙂 no v pondelok na kontrole s malou,vsetko ok pekne pribera,a pytala som na to budenie kazde 3 hodiny a sestricka ze samozrejme ze musim 😒 este par tyzdov urcite....ale davam na vase rady a nebudim ju,ved papa dobre,akurat ze cez den spi vela a poslednu noc kazde 2 hodiny hore,trosku pocuckat,no v noci je to na h...o,lebo som hotova a aj mne furt pada hlava,normalne sa bojim ze zaspim po sediacky. A este ju mam na monitore,kvoli dychaniu a za kazdym to musim poodpajat ked ju chcem kojit alebo prebalit,no robota naviac ale este dobre ze je to len na tyzden...a si predstavte ze sa v noci spustil alarm jak som sa zlakla,nastastie nic nebolo 🙂 su tie pristroje vsetky na prd len nahanaju strach,su potrebne ale nie 100% 😠

ajjkas
23. jún 2011

Dobré ránko,tak ja sa hlásim ešte stále vo dvojici,dúfam,že tu ešte niekto tehu ostal 🙂 Noc v pohode,normálne som sa zobudila a vobec nič ma nebolelo,lebo mna strašne bolí chrbát a ked vstávam,tak aj brucho,no a dnes vobec nič,akoby som ani nebola tehotná,,zaujmavé 🙂 🙂

ajjkas
23. jún 2011

@silviadaisy30 tak to je super,že sa vám darí,s tým zaspávaním pri kojení,to niesi sama,vela krát som zaspala s malou na rukách,no ale nič príjemné to nie je je to ozaj nebezpečné,páči sa mi,že ju nebudíš,nech si pekne pospinká 🙂 tie monitory,to poznám,ale vraj také malé detičky zaspia tak tvrdo,že zabudnú dýchat,tak to sa ti ten alarm určite ešte spustí,lebo vraj niektoré dýchajú dost nepravidelne 😉 🙂 Tak vám držím palce,nech sa vám darí 🙂

lucia1981
23. jún 2011

ahojte! no konečne ide MK od rána som sa sem nevedela dostať, že technická údržba... 😠 ja som tiež ešte 2v1 a už sa neviem dočkať poradne ale mám ísť až po dvanástej, ja som túto noc konečne celkom dobre spala, bola som hore asi len 2-krát.... mňa od rána trošku pobolieva brucho a samozrejme spodok, čo má tlačí ale na pôrod to nevidím.... 😉

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas ahoj! no ja som zvedavá, že dokedy tu mi dve budeme takto 2v1 a pozerám, že od rána si tu bola len ty, tak teraz neviem čo si mám myslieť, žeby sme tu ozaj ostali len dve??????? 😀 😀 😀 alebo to bolo tým výpadkom stránky.... 😕

koc1nka
23. jún 2011

@ajjkas aj tebe dobre ranko,potesim ta som este cela.Dala som si vecer sprchu a rozohnalo to.Bolesti ako klasika stale,len uz tie intervaly chybaju.Ty ako,okrem brucha a chrbta mas aj piyhanie tam dolu?

zufzufmeister
23. jún 2011

aj ja som celá a veru to ani nevyzerá, že by sa to malo zmeniť 🙂 čo už, už to snáď dlho nepotrvá 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@zufzufmeister ahoj! ja si už z toho nič nerobím, ale mám pocit, že s bruškom chodím už celú večnosť a keby som nemala tie bolesti a všetko okolo toho, tak sa ani neponáhľam do pôrodnice.... 😉

zufzufmeister
23. jún 2011

@lucia1981 ty nejdeš náhodou rodiť do štiavnice?

lucia1981
23. jún 2011

@zufzufmeister bola som sa tam v máji pozrieť a aj som bola na 100% rozhodnutá, že idem rodiť tam ale potom sa stalo niečo, prečo som svoje rozhodnutie zmenila, nechcem to sem vypisovať, lebo sa to do tejto témy vôbec nehodí a veľmi ma mrzí, že zase idem rodiť niekde, kde je ten prístup sestričiek a všetko okolo toho nie ktovie-aký... 😒

zufzufmeister
23. jún 2011

@lucia1981 ale nemyslíš niečo s pôrodnicou ako takou, nejaké zlé skúsenosti alebo tak? A neboj nič, tie štyri dni vydržíš, ale škoda mohli sme si poležať spolu 🙂

hamonny
23. jún 2011

Ahojte, tak 8. 6. sa nam narodil Matej, 3650 g, 50 cm. Sme zdravi, doma, zvykame si na zivot vo 4-ici 🙂.

hamonny
23. jún 2011

Ahojte, tak 8. 6. sa nam narodil Matej, 3650 g, 50 cm. Sme zdravi, doma, zvykame si na zivot vo 4-ici 🙂.

lucia1981
23. jún 2011

@zufzufmeister nie neboj sa s pôrodnicou to nemá nič spoločné, veľmi sa nám tam páčilo a máš pravdu tie štyri dni nejako vydržím hocikde, ale chcela som aby bol somnou manžel aj starší syn aspoň 1-2 dni na apartmáne a v LC kde idem rodiť majú síce nadštandardnú izbu, no nemôže byť somnou na nej nikto.... ☹

zufzufmeister
23. jún 2011

@lucia1981 a neboj vydržíš... mne sa tam tiež páči tá rodinná atmosféra, je to také iné, tak hádam sa nesklamem...
@hamonny gratulujeme 🙂 krásne miery, riadny chlap, nech sa vám darí 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@hamonny blahoželám k drobčekovi a prajem mu veľa zdravíčka a šťastíčka.... 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@monitas84 ahoj! ty si už v pôrodnici??? 😀 😀 😀

kukujka
23. jún 2011

dnes o 12tej ideme pozriet k dr.klbiky som zvedava ako dopadneme.ach ja tak neznasam ked niekde musime byt presne na hodinu a takym malym babom je to tazke

lucia1981
23. jún 2011

@kukujka máš pravdu, to nemám rada ani ja, malé bábätká nie sú na baterky, že ich nastavíš ako si to niekto predstavuje.... 😠

kukujka
23. jún 2011

@silviadaisy30 u nas je to v noci tiez nanic stale je hore a s papanim zas vymysla nevydrzi byt prisata dlho may 5minut takze kym sa napapa tak to je niekedy aj hodina lebo musime na viac razy skusat uz ma s toho ide porazit neviem co s tym a popritom sa vie pekne prisat aj mlieka mam dost tak netusim co vymysla potaha si a zaspi a zobudiet sa tak lahko neda

kukujka
23. jún 2011

@lucia1981 ano uz vidim ako mi tam zacne plakat a nemozem tam vytiahnut prsnik von a nakojit ju niekedy zaberie ked je strcim flasu s cajom stichne,ale nie na dlho.malo by to byt tak,ze by sa s detmi chodilo tak ako to vyhovuje im a nie lekarom ved tym moze byt jednoci prideme o 12tej,alebo o jednej

mimca20
23. jún 2011

No baby, este aj my sme 2v1. Dnes nas caka monitor a kontrola o 13tej, vcera sme mali prvy termin a nic nic.
Tak uvidime dnes, male sa dajako uz pomenej pohybuje v brusku tak uvidime. Kamoska mi pred chvilou pisala, ze pozna jednu - tiez v noci, rano pomenej citila pohyby a nakoniec to preto, ze male bolo uz dost dole a ona otvorena na 6cm tak dufam, ze to nas pripad nebude alebo bude??? HIHIHI. Znova som veselo dnes naladena, ako keby som nemala ist ani rodit, sranda.Citim sa veselo, spokojne a paradne. Je to normalne?? Len aby som potom zvladla porod hihihi

ajjkas
23. jún 2011

@koc1nka nie nepichá,ale chrbát ma bolí len ráno,ale to je koli tej zátaži,ja mám stále problémy s chrbtom,aj ked si len obujem vysoké topánky,takže na porod to nebude 😖

@lucia1981 no tak to sme tu ešte 4 ktoré sme 2v1,ale ako tak pozerám,tak ja jediná mám po termíne 😖 😠

@monitas84 tá štvrtá si ty,tak dúfam,že nerodíš 😀 😀

lucia1981
23. jún 2011

@mimca20 ahoj! tak to je super, že máš dobrú náladičku... 😀 náš drobec sa cez deň skoro vôbec nehýbe ale ako náhle príde večer a ja ľahnem k telke tak začne riadne vystrájať, brucho sa mi vydúva na každej strane a cítim, že hlavičku má už dosť dole lebo aj tam sa mrví, tak tiež čakám čo bude dnes na poradni.... 😉

ajjkas
23. jún 2011

@mimca20 tak ako pozerám,tak ten moj predchádzajúci príspevok,nie je presný 😀 😀

bubu84
23. jún 2011

Ahojte,volám sa Jakubko , narodil som sa 18.06.2011 o 15:09 hod., meriam 51 cm a vážim 4060 g. Tatinko a maminka sa zo mňa veľmi tešia, že som ich malinký tučinko... 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas ..... no neviem, ale niekde som čítala, že dievčatkám sa vraj veľmi von ísť nechce, že väčšinou sa prenášajú baby...tak ale môj manžel tiež skonštatoval, že júnovčiatko mať asi nebudeme.... 😠

mimca20
23. jún 2011

@lucia1981 Nas drobec sa zas cez den hybe trosku a vecer viac. Ale vcera a dnes je uplne uplne lenivy ci co. Ja som tiez mala cca koncert v brusku pravidelne medzi 21:oo vecer do 22:oo ale vcera nic, len dvakrat koplo tak, aby sa nepovedalo a koniec. A dnes tiez len tak lenivo lenivo. A mozno ze uz je dole... Tak uvidime tiez dnes 🙂
A dufam, ze ta nalada mi aj vydrzi pocas porodu a potom tiez.

mimca20
23. jún 2011

@lucia1981 Sory za preklep chcela som napisat ze vecer menej uplne od vcerajska.