icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
23. jún 2011

@megi1989 gratulujem a uz ste aj doma?

silviadaisy30
23. jún 2011

@kukujka no ved to je take na nervy mliecka vela a mala si trocha pocucka a spi ale ked jej chcem zobrat prsnik prec no uz je hore,este to asi chvilku potrva pokial sa zohrame 🙂 alebo sa to bude stale menit,neviem ale bolo by dobre aby sme mali nejaky rezim

silviadaisy30
23. jún 2011

@ajjkas tak o tom som tiez nevedela ze babätka mavaju nepravidelne dychanie, 😒 az teraz ked som bola v nemocnici z pondelka na utorok mala bola zakablovana od hlavy po päty,bozinku bol to hrozny pohlad.,a monitorovali ju 6 hodin vkuse,a povedali ze hej ze ma vypadky dychania a ze je to normalne ale dovtedy som o tom nikdy nic nepocula...
@hamonny gratulujem k syncekovi a zelam vela zdravicka
@bubu84 gratulujem Jakubkovi aj tebe vela zdravia a nech sa rychlo zahojis, 🙂
@megi1989blahozelam vela zdravia a sil 🙂

kukujka
23. jún 2011

@silviadaisy30 ani my este nemame rezim a nedari sa nam nan nabehnut.my tiez to iste trosku pocucka a spi som strasne zvedava na pondelkove vazenie zatial sme za prvy tyzden pribrali 250g a za druhy 100g
dufam,zebudeme v priberani pokracovat aj ked papka tak malicko

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 jeej super,tak to ti prajem,aby to bolo čím skor,aspon niekto má dobré správy.aj moja malá ked sa narodila,tak vážila 3300g,ale toto teraz ani netuším,váhu mi nepovedali ešte ani raz a včera som sa už ani nepýtala 😖 😉 🙂

@megi1989 blahoželám,nech ste zdravý a nech sa vám darí...krásne nám to tu pribúda,super 🙂

koc1nka
23. jún 2011

@lucia1981 ahoj,no super vaha,uz aj mozes hockedy ist,spominala si mu tu hlienovu zatku?Ja idem zajtra som zvedava.Super do utorka este drobec priberie.

katinka71
23. jún 2011

Gratulujem novym mamickam k babatkam,prajem vela zdravia a stastia

lucia1981
23. jún 2011

@koc1nka pýtala som sa ho na to a povedal, že to bol výtok z toho, že sa skracuje krčok maternice a že je to normálne.. tak som zvedavá, čo Tebe povie zajtra.... 😉

bubu84
23. jún 2011

@silviadaisy30 dakujeme velmi pekne... 🙂

lucia1981
23. jún 2011

@ajjkas tak váha si myslím tiež že je dobrá, Lukáško mal 3170 g a 49 cm keď sa narodil a bol taký akurát a ani som sa vtedy veľmi nedotrhala a mala som len pár štichov tak uvidíme, čo to bude teraz ..... 😉

lucia1981
23. jún 2011

..inak baby dnes nás je tu fakt akosi málo, alebo sa mi to len zdá..... 😕 😕 😕

ajjkas
23. jún 2011

@lucia1981 myslím,že máš pravdu,bud sa dnes babám nechce písat,alebo majú dnes krajší program. 🙂
ale vieš čo je super,žiadna z nás tu nepíše,že nechce íst rodit,že sa bojí,alebo aj baby po porode,ako tu o tých porodoch pekne píšu,sa mi to páči 😀 🙂 ale kedže je to téma jún 2011,tak asi preto,lebo už nás tu je tehu strašne málo 😉

monitas84
23. jún 2011

Ahojte baby. Už som tu. Prečítala som si čo ste dobrého popísali. Dnes som si dobre pospala až do 10 hod. Celý deň som mala behačky, tak preto som tu nebola. Bola som na tých prietokoch a CTG,načakala som sa tam dosť, bolo tam strašne veľa tehotných dnes, s čím som vôbec nerátala, keďže obvykle tam sedím sama so sebou v čakárni. 🙂
Malý sa mi nehýbal na CTG, tak prišla sestrička a poriadne mi postláčala bruško, aby ho prebrala, zľakla som sa, lebo dnes celý deň sa mi nejako málo hýbe. Už teraz ako ležím sa mi vytláča a vystrája. 🙂 Mám radosť. 🙂
Potom som čakala ešte na môjho doktora ako aj ostatné, spravil prietoky a povedal, že super, všetko je v najväčšom poriadku. Spýtala som sa či to vyzerá na pôrod, ale povedal zase len to isté ako minule, že do pôrodu ešte vydržíme. Len keby som vedela čo to chce znamenať. 😒 Potom som bola ešte na nákupoch, varila som, vysávala a konečne ležím a oddychujem. 🙂

monitas84
23. jún 2011

@bubu84 Gratulujem, prajem veľa zdravíčka pre Vás oboch. 🙂 Nepotešila si ma, že si sa dotrhala a že to bolelo, je mi to ľúto. ☹ Máš poriadne veľkého synčeka. 🙂 Keďže tiež mám mať veľké bábo, môžem sa tiež tešiť na poriadne bolesti a že sa dotrhám. ☹ Ale ako píšeš bude to stáť za to. 🙂 😉 Prajem Ti skoré uzdravenie a nech sa rýchlo zahojíš.

monitas84
23. jún 2011

@bubu84 Ozaj máš mliečko a koľko kíl si nechala v pôrodnici?

monitas84
23. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, super teším sa, že máš dobré správy. Tie miery sú teraz tak akurát. Boli sme včera u manželovej sesternici na návšteve, porodila pred mesiacom, jej malá sa narodila s mierami 3200 g a je strasne drobnučká a milučká, chcela mi ju dať, ale bála som sa a odmietla som. Naučím sa na svojom malom čo a ako. 🙂
Takže o chvíľku nám porodíš už. Som zvedavá kedy to bude,mne tiež ešte ako dávno povedal doktor, že je krčok skrátený už a stále sa nič nedeje. Možno u Teba to bude iné. 🙂

monitas84
23. jún 2011

@megi1989 Ahoj gratulujem k malinkej. 🙂 Prajem veľa zdravia a mliečka. Veľké bábo máš aj Ty. 🙂 Aký si mala pôrod? Bol ťažký, keďže bola maličká veľká?

lucia1981
23. jún 2011

@monitas84 ahoj! a my sme už mysleli, že si išla rodiť... 😀 no uvidím, že kedy pôjdem ale minulý týždeň hovoril že hlavička ešte vysoko a krčok sa neskracuje, takže u mňa sa to za ten týždeň riadne pohlo a dnes hovoril a povedal, že drobec je pripravený ísť von hoci aj hneď... 🙂 🙂 🙂 a zase na doktorov sa nie vždy dá spoľahnúť, keď rodila moja sestrenica tak jeden deň jej doktor povedal, že to tak skoro nebude a na druhý deň na obed už bola malá na svete.... 😀

ajjkas
23. jún 2011

@monitas84 no a ja som sa o teba už bála,myslela som,že si šla rodit 😀 😀

monitas84
23. jún 2011

@lucia1981 Len nech už ideme pekne všetky rodiť. 🙂 Aj tak nás to neminie, tak nech už máme naše detičky doma pekne. 🙂 😉

macaobuchova
23. jún 2011

@megi1989 gratulujem vela zdravicka,bola velka tiež🙂

monitas84
23. jún 2011

@ajjkas Ahooooooojjjjjjjjjj. Neboj, veď máš všelijako prednosť, pôjdeš skôr než ja a Lucia tiež. 🙂 Ja som až po Vás. 🙂 🙂 V nedeľu začínam 40 t.t Tak dúfam, že ma v utorok v poradni už doktor vyšetrí a povie ako to s nami vyzerá. 🙂

macaobuchova
23. jún 2011

@monitas84 joj ozaj nech to mame zasebou,termin mam 25 ale stale nic,žiadne bolesti,nic,malemu sa paci v brusku🙂cez den spinka a v noci kope odusu🙂

ajjkas
23. jún 2011

@monitas84 no to sa mi velmi nechce verit,ale bolo by tiež super,keby nám to vyšlo v jeden den. 🙂

zufzufmeister
23. jún 2011

no ja mám pocit, že ostanem posledná 🙂 Susedia sa pýtajú, že kedy to už vypukne 🙂 ach no keby som vedela... kurnik... ale ja by som zajtra prijala, priateľ má meniny, tak nech má pekný darček :D

ajjkas
23. jún 2011

@zufzufmeister no tak do termínu,máš ešte dva dni ako tak pozerám,kedy máš poradnu? budem ti držat palce aby ti to zajtra vyšlo. 🙂

monitas84
23. jún 2011

@macaobuchova Ahoj, asi aj môjmu je tam dobre. 🙂 V ktorom si v týždni tehotenstva? Nevidím to tu. 🙂
25. júna sa už blíži. Som zvedavá či pôjdeš rodiť na termín. 🙂 Takže o dva dni ideš. 😀 😀 😀

monitas84
23. jún 2011

@ajjkas Všetky v jeden deň, no to by bol zázrak. 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀

monitas84
23. jún 2011

@zufzufmeister Ahoj, to by mal krásny darček, prajem Ti, aby Ti to tak aj vyšlo. 🙂
My teraz nemáme ani meniny ani narodeniny, nič, akurát len 9.augusta máme trojročné výročie svadby, ale dovtedy asi nevydržíme. 😀 Už nech je tu s nami, manžel je nekľudný, stále ho volá von a malému sa nechce, nepočúva tatinka. 🙂

ajjkas
23. jún 2011

@monitas84 no to hej,akú máš peknú fotku,,,kočka 😉