icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

macaobuchova
24. jún 2011

@monitas84 40týždni som,zajtra termin,a stale nič,chalani su lenivy🙂mas super fotku🙂

monitas84
24. jún 2011

@zufzufmeister Ahoj, aká si šikovná, že si už aj mesto pobehala. ja už veľmi peši do mesta nechodím, nevládzem, vždy ma začne pichať zo spodu a opuchnú mi aj nohy. Keď sa smiem spýtať čo si drahému pekné kúpila k meninkám?
No to jej môžme v dobrom závidieť, mala ideálny vysnívaný pôrod. To bola bleskovka. Super. 🙂 😉 Aj my čo sme tu a čakáme kedy to príde by sme mohli mať podobný!!! 🙂 😉

lucia1981
24. jún 2011

@zufzufmeister tak taký pôrod by som brala aj ja, inak aj moja suseda tak porodila pred 3 rokmi, keď prišli do nemocnice tak rovno na sál ju brali ani klystír jej nestihli dať a malý bol na svete... 🙂 ja tiež inak čakám, že druhý pôrod bude rýchlejší a menej bolestivý tak som zvedavá.... 😉

monitas84
24. jún 2011

@macaobuchova Ahoj, ďakujem za pochaľu. 🙂 Pekne, že 40 t.t. No som zvedavá ako dlho budeme potom prenášať. Mne jedna známa povedala, že jej synovia sa narodili o týždeň skôr. No na nás to asi nejako neplatí.
Včera som bola v jednej kľúčovej službe a tam mi predavač hovoril, už Vám veľa času nedávam za týždeň max dva bude Vaše dieťa vonku. 🙂 Uvidíme. 😀

zufzufmeister
24. jún 2011

@monitas84 ahoj, ja som mala objednanú na pošte fotoknihu, neviem či si to už videla niekedy, proste normálna kniha so spoločnými fotkami a komentármi, tak dnes to došlo, je to pekné, tak sa teším a ešte samozrejme dezert a niečo na pitie 🙂 aj keď má smolu, lebo musí byť triezvy, keby to na mňa prišlo 🙂)) a ešte náramok som mu kúpila z chirurgickej ocele, viem, že sa mu to páči, tak som dačo vybrala.... no a ešte najväčší dar čaká v bruchu, tak uvidíme či sa mu uráči dnes :D

monitas84
24. jún 2011

@zufzufmeister Presne tak najväčší darček pre neho nosíš v brušku. 🙂 😉 Poznám fotoknihu, my máme jednu tiež so svadobnými fotkami, je to krásne niečo. 🙂 Určite bude mať veľkú radosť Tvoj drahý. 🙂

ajjkas
24. jún 2011

No tak pozerám,aké ste dnes akčné všetky,každá má niečo rozbehané,ja som sa akurát donútila íst do lekárne,síce som poprezliekala periny,samozrejme už ide ide tretia práčka,ale to už ako nejakú činnost nepočítam,ale tiež mi treba utierat prach a pozmývat dlážky, ☹ no,ale za PC toho asi vela neporobím 😀 😀
ten kolotoč nad postielku je fakt super vec,ale mne bude tiež treba nový,náš sme požičali,ale akosi sa zabudol vrátit funkčný,ale nevadí,ved potom sa aj tak každý bude pýtat,že čo má kúpit pre malé 🙂 😉

monitas84
24. jún 2011

@ajjkas Tak dnes budeme spolu utierať prach a umývať podlahy. 🙂 Aspoň budeme mať čistúčko, všetko pripravené na príchod našich detičiek. 🙂 😉 Stále dokola len upratujeme. 😀
No veru, keď tu budeme sedieť, čítať a písať, tak toho veľa dnes nespravíme. 🙂 Ja sa už tiež musím prinútiť vstať z postele.
Ináč niekedy to tak žiaľ býva požičiame, buď na to zabudnú alebo to vrátia pokazené. 😠
Tak, keď sa Ťa budú pýtať čo majú kúpiť pre malé, pekne si urob zoznam. 😀 nech nekupujú zbytočnosti. 😀
Idem do toho hračkárstva pozrieť čo stojí ten hrací kolotoč a chcem tam pozireť aj tie rozprávkové lepky na stenu k postieľke pre nášho maličkého. 🙂 Neskôr nakuknem. 🙂 😉

ajjkas
24. jún 2011

@monitas84 ved to,že to treba robit stále dookola,ale najhoršie je začat,už ked sa rozbehnem,tak mi ide všetko od ruky,už naozaj stačí len vstat a začat 😀 😀 tak dúfam,že sa ti podarí nájst niečo pekné 🙂 🙂

zufzufmeister
24. jún 2011

kolotoč som akurát aj ja objednala s mimibazaru... a na stenu mrknite, čo som objavila 🙂 sa mi to strašne páči...:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11390181&tab=9

ajjkas
24. jún 2011

@zufzufmeister krásne,ale ja by som to na stenu nemohla dat,vlastne nechcela,lebo každé to písmenko sa lepí zvlášt a ja pri mojom častom prekladaní nábytku,by som s tým velmi nepochodila,ale na magnetku,to je zaujmavé. 😉 🙂

zufzufmeister
24. jún 2011

@ajjkas a čo tak často sťahuješ 🙂 no my máme momentálne spláľňu tak poriešenú, že žiadna iná šanca na premiestnenie nábytku tak skoro nebude, všetko na chlp sa pomestilo 🙂

monitas84
24. jún 2011

@zufzufmeister Je to nádherné, práve som si to pozerala. Super. 🙂 A to celé stojí naozaj len 1 €??? Nechcem veriť, nejako veľmi lacné. Koľko tam stojí ten kolotoč do postieľky??? Ozaj a muísm sa tam zaregistrovať keby mám záujem? Ja som práve došla z mesta a kolotoč mali za 30 €,taký čo hrá, točí sa a má aj svetlo.

monitas84
24. jún 2011

@zufzufmeister My sme na tom s tou spálňou úplne rovnako, je malá, inak ju nevieme uložiť. 🙂
Zabudla som Ti napísať v meste som našla aj Macka Pu s kamarátmi, dáme to potom na stenu k postieľke, nelepí sa to, je to na klinček. Ale teraz som sa totálne zbláznila do tochto mena na stenu, chcem aj ja. ☹ ☹ ☹ Veľmi pekné si si vybrala. 🙂 😉

shawn7
24. jún 2011

@monitas84
@ajjkas
ahojte dievčatá, detský kolotoč nad postieľku je skvelý, mm sa nad nimi rozplýval v obchode až nás jedna pani schladila, že nemáme kupovať kolotoč s plyšovými hračkami, že najlepšie sú plastové, lebo tie sa ľahko umývajú. mm bol z toho veľmi rozčarovaný, a tak keď sme išli ďalšíkrát do obchodu, tak som mu povedala, nech vyberie aký chce a že ho jednoducho kúpime. Bol happy ako malé dieťa.
dnes som sa bola pomotať v jednom obchoďáku..... majú výpredaje.....a celkom pekné veci. škoda že sa do ničoho nevleziem. inak snažím sa robiť čokoľvek aby mi dni plynuli rýchlejšie, len sa akosi neviem dokopať k baleniu tašky do pôrodnice...... mám urobenú hromádku vecí, ktoré si neskôr zbalím, len k aktu kontroly a balenia sa neviem dokopať

zufzufmeister
24. jún 2011

@monitas84 noo, to som si aj ja myslela, že euro, ale prd 🙂 jedno písmenko euro a tie somarinky pod tým ešte viac, dokopy aj s poštovným to vyšlo 15 eur 🙂 takže tak... ako ktoré kolotoče, sú aj úplne že drahé, aj normálne, treba popozerať... nemusíš sa registrovať, iba ak budeš chcieť aj objednávať... Inak je tam strašne veľa vecí pre detičky, tak sa oplatí tam občas kuknúť, keď niečo zháňaš...

zufzufmeister
24. jún 2011

@monitas84 a vy chcete aké meno? či tajné?

zufzufmeister
24. jún 2011

@shawn7 ja som zbalená bola už mesiac a zbytočne 🙂 aj tak mi určite bude kopa vecí chýbať... Na príprave nás sestra aj tak schladila, že nech to nepreháňame, lebo ženy chodia s kuframi ako na dovolenku a keď nedostane nadštandardnú izbu, tak všetko musíš zbaliť do stolíka pri posteli a nič iné mať nemôžeš, tak neviem načo dávajú potom tie zoznamy s milion vecami, čo treba.... 🙂

monitas84
24. jún 2011

@shawn7 Ahoj, vidím, že sme na tom rovnako v 39.t.t. Ja som už dlhšie pobalená, tak sa radšej pekne pobaľ už. Nech potom nestresuješ zbytočne na poslednú chvíľu. Aký ste vybrali napokon kolotoč? Svieti tiež a čo Vás vyšiel? 🙂 😉

monitas84
24. jún 2011

@zufzufmeister To je v pohode 15 €, stojí to za to, mne sa to strašne páči, ďakujem Ti veľmi pekne za nápad. 🙂
Dá sa to teda dať aj na stenu? My sme sa rozhodovali medzi menami Adriánko a Dávidko, ale napokon sme sa zhodli, že sa bude volať Dávidko. Čo na to hovoríš? 🙂 😉

zufzufmeister
24. jún 2011

@monitas84 krááásne meno 🙂 super ste vybrali... 🙂

janina7911
24. jún 2011

@katinka71 @kukujka @ajjkas
Dík baby za odpoveď, tak asi fakt prezistím u pediatra, že ako baliť. Len ordinuje až od pondelka, tak dovtedy možno budem aspoň na tú jednu plienku. Máme aj ortopeďáky, ale tie majú z jednej strany igelit a na to je teraz dosť teplo.

lucia1181
24. jún 2011

@kukujka no moj maly tiez nie je zaockovany,tiez som volala do nemocnici a nemaju stale.moja detska lekarka hovorila,ze od 1.1.2012 sa to ockovanie rusi

ajjkas
24. jún 2011

no ani ja nemam ako prekladat spalnu,ale postielka tam tiež nebude večne,chcem ju dat do detskej,ked bude trosku samostatnejsie,no a mame skrabane omietky,takze nalepky na stenu nahrozia,teraz mam nad preb. pultom take penove,ale tie ledva držia 🙂
a ten kolotoč,je pravda,že na to sada prach.ale utriet sa to da,ved aj na baldachýne sa drží prach. 🙂

janina7911
24. jún 2011

Baby, sa statočne činíte v písaní. 🙂 Škoda len, že moc nestíham čítať, že čo je tu nové. Tak dodatočne gratulujem k všetkým pribudnutým drobcom a "čakateľkám" prajem, nech sa to rozbehne, šťastne dopadne a nech majú čo najskôr drobcov na svete. 😉

kukujka
24. jún 2011

@lucia1181 ja by som skor bola pokojnejsia keby zaockovana bola

ajjkas
24. jún 2011

@janina7911 dakujem,ako sa to tu pekne mení,tie čo už máte detičky,už nemáte čas sa tu ukázat a stále len my čakatelky píšeme 😀 😀 ale tak to má byt,len sa pekne venujte,snad aj my tu už onedlho nebudeme,každú chvílu vypisovat 🙂

lucia1181
24. jún 2011

@kukujka tak to aj ja,ale co uz,ked nemaju vakciny,s tym uz my nic neurobime,musime len cakat ci ich dostanu

shawn7
24. jún 2011

@monitas84 každý deň si hovorím že sa pustím do balenia, no akosi každý deň z toho zíde..... ale už fakt musím..... síce som bola včera u doktora a povedal, že nevyzerá že by som išla rodiť pred termínom,no včera večer som mala taký zvlaštný pocit, akoby poslíčkovia klopali ....
náš kolotoč svieti, hrá alebo sa len krúti, všetkosa dá kombinovať...... no a čo nás vyšiel? to fakt neviem. platil ho mm a okrem toho pokúpili sme toľko veci, že už sa mi to začína pliesť.