icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
24. jún 2011

@sissika ta prva ockovacia vakcina neviem ci to nieje proti tiberkuloze,ale niesom si ista

kukujka
24. jún 2011

moja princezna ma dnes tri tyzdne a ja som si konecne prvy krat od porodu sadla sice len na chvilu,ale uz to islo

macaobuchova
24. jún 2011

@benice gratulujem,nech ste zdravucky,aký bol porod?

janina7911
24. jún 2011

@kukujka Hej, tá prvá vakcína je proti TBC. My sme boli na očkovanie tento utorok, chvalabohu sme to zvládli v pohode, pokričali sme si akurát počas očkovania, potom už bolo dobre. 🙂

kukujka
24. jún 2011

@janina7911 dufam,ze aj moja to tak dobre zvladne len nech uz pride ta vakcina

lucia1981
24. jún 2011

@benice blahoželám a prajem veľa zdravíčka a šťastíčka drobčekovi... 🙂

lucia1981
24. jún 2011

@shawn7 ja to poznám, my tiež keď sme čakali prvého drobčeka tak sme chceli aby mal všetko čo sme mu len mohli dať, tak sme všetko kupovali a teraz som dokúpila pár nových vecí na oblečenie, lebo to som neodolala a aj kočík, ale postieľku a prebaľovací pult bude mať po bračekovi... 🙂

lucia1981
24. jún 2011

no baby tak ja som sa taká prejedla u svokry, že dúfam, že dnes rodiť nepôjdem lebo sa nevládzem ani pohnúť.... 😝 😝 😝

monitas84
24. jún 2011

@lucia1981 To je dobré, že teraz máte aspoň menej výdavkov, nemusíte toľko investovať a kupovať, použijete po prvom dieťati, veď je všetko také drahé. Už aj my sme toľko minuli, ale stále dochádzame na to, že čo všetko nám ešte chýba. Pomaly dokúpime. 🙂 😉
Takže si sa dobre najedla u svokry. Čo dobrého si mala? Urob nám tu chúťky. 🙂
Ja už konečne ležím, ešte som pekne ostrihala strojčekom drahého, nech príde za nami do nemocnice pekne ostrihaný, fešák. 🙂 😀

ajjkas
24. jún 2011

@lucia1981 no tak si oddýchni,ked si sa tak dobre napapala a zajtra ideme 😉 ja sa idem nasáčkovat do vane,tak a ráno sa tu hlásim,dúfam,že nie sama 😀 😀

ajjkas
24. jún 2011

@monitas84 a kedy máš teraz poradnu?

monitas84
24. jún 2011

@ajjkas Poradňu mám vždy v utorok a vo štvrtok CTG a prietoky v nemocnici.

ajjkas
24. jún 2011

@monitas84 ja len tak,že či nevieš niečo nové,ty máš viac term,aj tehot preukaze? alebo to sa vedie len ten podla menštr. ,

lucia1981
24. jún 2011

@monitas84 tak to máš pravdu, všetko je drahé a hlavne tie detské vecičky, už niekedy nevedia, čo majú pýtať... 😒 takže svokra urobila zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou s opekanými zemiakmi a ryžou a k tomu môj obľúbený koláč so šľahačkou a malinami.... 😉

lucia1981
24. jún 2011

@ajjkas dúfam, že ráno sa ozvem aj ja, lebo mňa teraz tak začalo pichať od spodu, že až mi slzy vyhrkli a mm hneď v pohotovosti, že už ideme....normálne som ho musela zavolať aby prišiel k malého, lebo bol vo vani čo som sa nevedela pohnúť....no dúfam, že to prejde keď sme sa už na ten zajtrajšok dohodli... 🙂

lucia963
24. jún 2011

tak sme konečne doma, 20.6. o 13:00 sa nam narodila Lilianka s mierami 3500g a 51 cm. Som ešte ubolená ale stálo to za to 🙂

mimca20
24. jún 2011

@lucia963 Gratulujem hlavne ze uz ste domka a v poriadku. Tesim sa.

mimca20
24. jún 2011

@lucia963 Ako som citala v tvojom profile, tak si poriadne tahala po termine. My tiez tahame 22.6. sme mali mat termin a nic, a dnes to tiez vyzera ze nic. tak dufam, ze nas dlho nenechaju trapit sa.

monitas84
24. jún 2011

@lucia963 Gratulujem, pekné miery, prajem veľa zdravíčka a mliečka. 🙂 Aký si mala pôrod?

monitas84
24. jún 2011

@ajjkas Nie termín tam mám len jeden podľa posledného menzesu a to 3 júla, ale doktor mi tvrdil, že to bude určite skôr buď 20 alebo 26 júna, takže sama neviem. ☹ Musím len čakať kedy to príde. 🙂

janina7911
24. jún 2011

@kukujka Ináč toto je sila s tou vakcínou. Nám bolo v pôrodnici povedané, že by toto očkovanie malo byť čo najskôr, preto si nás naň objednali na tretí deň po prepustení.

monitas84
24. jún 2011

@mimca20 Ahoj, som zvedavá dokedy budeš ešte prenášať. Nejako sa tým našim deťom nechce von. 🙂

mimca20
24. jún 2011

@monitas84 No vrav mi nieco 🙂 im je v nasich bruskach tak vyborne a mäkucko 🙂. No na to prenasanie som zvedava aj ja. A uz ma chyta taka smutna nalada (to je asi aj tym pocasim uz druhy den prsi v KE), ako tu citam, kopec bab uz domka s malickymi babami a my este nic a nic.... Az ma chyta panika, aby vsetko dopadlo OK: Ale po tej panike prichadza pokoj. Ta uvidime zajtra nas caka monitor a kontrola doobeda.

monitas84
24. jún 2011

@mimca20 Potom daj vedieť čo Ti povedali, že ako to s Vami vyzerá. 🙂 Dúfam, že prídeš s dobrými správami.

mimca20
24. jún 2011

@monitas84 OK to je jasne ze dame vediet o sebe. Ty mas kedy termin???

bubu84
24. jún 2011

@monitas84 dakujem velmi pekne a drzim ti palce, nech ti vsetko len dobre dopadne..
mliecko mam, dufam, ze malickemu staci, ale hadam hej, bo by stale plakal a v porodnici som nechala 12 kil, tak ze este plus 8 😉

bubu84
24. jún 2011

@lucia963 gratulujeme k malickej a prajeme vela zdravicka.. na tu bolest clovek po narodeni babatka aj zabudne,stoji to vsetko za to 😉

bubu84
24. jún 2011

@benice gratulujeme k malickemu a prajeme vela zdravicka.. 😉

bubu84
24. jún 2011

@janina7911 dakujeme velmi pekne.. 😉

monitas84
24. jún 2011

@mimca20 Už ani sama neviem, podľa posledného menzesu to má byť 3.júla, ale doktor tvrdil, že to bude skôr buď 20 alebo 26 júna, tak si môžem asi vyberať. 🙂 😉 Nakoniec budem ešte prenášať. ☹