Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
moja princezna ma dnes tri tyzdne a ja som si konecne prvy krat od porodu sadla sice len na chvilu,ale uz to islo
@benice gratulujem,nech ste zdravucky,aký bol porod?
@kukujka Hej, tá prvá vakcína je proti TBC. My sme boli na očkovanie tento utorok, chvalabohu sme to zvládli v pohode, pokričali sme si akurát počas očkovania, potom už bolo dobre. 🙂
@janina7911 dufam,ze aj moja to tak dobre zvladne len nech uz pride ta vakcina
@shawn7 ja to poznám, my tiež keď sme čakali prvého drobčeka tak sme chceli aby mal všetko čo sme mu len mohli dať, tak sme všetko kupovali a teraz som dokúpila pár nových vecí na oblečenie, lebo to som neodolala a aj kočík, ale postieľku a prebaľovací pult bude mať po bračekovi... 🙂
no baby tak ja som sa taká prejedla u svokry, že dúfam, že dnes rodiť nepôjdem lebo sa nevládzem ani pohnúť.... 😝 😝 😝
@lucia1981 To je dobré, že teraz máte aspoň menej výdavkov, nemusíte toľko investovať a kupovať, použijete po prvom dieťati, veď je všetko také drahé. Už aj my sme toľko minuli, ale stále dochádzame na to, že čo všetko nám ešte chýba. Pomaly dokúpime. 🙂 😉
Takže si sa dobre najedla u svokry. Čo dobrého si mala? Urob nám tu chúťky. 🙂
Ja už konečne ležím, ešte som pekne ostrihala strojčekom drahého, nech príde za nami do nemocnice pekne ostrihaný, fešák. 🙂 😀
@ajjkas dúfam, že ráno sa ozvem aj ja, lebo mňa teraz tak začalo pichať od spodu, že až mi slzy vyhrkli a mm hneď v pohotovosti, že už ideme....normálne som ho musela zavolať aby prišiel k malého, lebo bol vo vani čo som sa nevedela pohnúť....no dúfam, že to prejde keď sme sa už na ten zajtrajšok dohodli... 🙂
tak sme konečne doma, 20.6. o 13:00 sa nam narodila Lilianka s mierami 3500g a 51 cm. Som ešte ubolená ale stálo to za to 🙂
@kukujka Ináč toto je sila s tou vakcínou. Nám bolo v pôrodnici povedané, že by toto očkovanie malo byť čo najskôr, preto si nás naň objednali na tretí deň po prepustení.
@monitas84 No vrav mi nieco 🙂 im je v nasich bruskach tak vyborne a mäkucko 🙂. No na to prenasanie som zvedava aj ja. A uz ma chyta taka smutna nalada (to je asi aj tym pocasim uz druhy den prsi v KE), ako tu citam, kopec bab uz domka s malickymi babami a my este nic a nic.... Az ma chyta panika, aby vsetko dopadlo OK: Ale po tej panike prichadza pokoj. Ta uvidime zajtra nas caka monitor a kontrola doobeda.
@janina7911 dakujeme velmi pekne.. 😉

@sissika ta prva ockovacia vakcina neviem ci to nieje proti tiberkuloze,ale niesom si ista