icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

katinka71
26. jún 2011

@benice mojmu sa cka po kazdom jedle,ked zacne ckat znovu ho prilozim na prsnik aby sa napil a potom prestane

katinka71
26. jún 2011

@leni831 @zuveru gratulujem k babätkam,prajem vela zdravicka a stastia

ajjkas
26. jún 2011

@macaobuchova
@lucia1981 ahojte,tak baby trochu ste ma ukludnili,ja už neviem či si namýšlam,ale za celé doobedie sa malé akurát pár krát vystrelo,ale neviem mne sa to zdá nejaké slabé,s tým,že v 38tt je babo vyvinuté to viem,preto sa hnevám na dr.,že prečo to natahuje po termíne ☹

ajjkas
26. jún 2011

@benice ahoj,tak može sa mu čkat aj preto,lebo mu je zima,niekedy stačí dat rukavičky,neviem,možno sa jej len zle odgrgne a už je to tam... 🙂

ajjkas
26. jún 2011

@benice jooj,ale som tomu dala,z martinka som ti spravila martinku(preklep) prepáč 🙂

mimca20
26. jún 2011

@ajjkas Neboj ajjkas aj mna to hneva, ze to natahuju a natahuju. Ja uz mam 4 den po termine a nic. Uz som od nasho terminu bola 2krat na monitore a kontrole, a len, ze mate kontrakcie, mate kontrakcie. A pozrie ma doktorka zo spodu a nic.... Ale zajtra dufam a verim, ze porodnik uz volaco vymysli (mam predtuchu ze nam da vyvolavacku) a hotovo.

ajjkas
26. jún 2011

@mimca20 kiež by,ja už na to vobec totiž nemám náladu,no ja som bola po termíne len raz a to hned na druhý den a ty? ked píšeš,že dvakrát,aspon ta pozreli častejšie,no ale ked budem mat tolko odhodlania aj zajtra kolko mám dne,tak nech sa na mna ten dr. zajra teší ked ma len objedná na další den 😖 😠

mimca20
26. jún 2011

@ajjkas Ja som bola po termine - teraz vo stvrtok a vcera (sobotu) na monitor a kontrolu zo spodu. No pozeraju uz castejsie, aj lekari na prijme vravia, ze uz kazdy druhy den na kontrolu je potrebne chodit.

ajjkas
26. jún 2011

@mimca20 no vidíš aký sú tý dr,ja som bola naposledy v stredu,aj sa mi to zdalo neskoro,že až na pondelok ma objednal,predsa by som sa lepšie cítila,keby ma aspon v piatok al. v sobotu pozrel 😢

cottoncandy
26. jún 2011

Ahojte,
ja som tiež ešte stále tu🙂 termín som mala v piatok, no stále sa nič nedeje...mňa na monitor objednali až na stredu (nekontrolujú ma ani po termíne častejšie) a ak dovtedy neporodím, v stredu mám aj poradňu, pôrodník mi už minule vravel, že by ma potom najneskôr vo štvrtok hospitalizujú, tak dúfam, že mi hneď aj vyvolajú pôrod, už je to fakt náročné...

ajjkas
26. jún 2011

@cottoncandy ahoj,tak teba som tu dávno nevidela,takže dalšia čakatelka 😉 takže si na tom ako ja,tiež ta obj. tak neskoro,ale ved do stredy to možno príde,ako sa cítiš? 🙂

janina7911
26. jún 2011

@macaobuchova Klobúčiky na kojenie kúpiš buď v nejakom obchode s detskými vecami, alebo aj v lekárni. Ja som konkrétne kupovala zn. Medela, veľkosť S, väčšie pri problémových bradavkách ani netreba podľa mňa. A tie medelácke sú fajn aj preto, lebo majú pre bábo výrez na noštek, aby cítilo maminu vôňu. 🙂

janina7911
26. jún 2011

@benice Naša čkala hodne už v brušku a teraz keď je na svete v tom úspešne pokračuje každý deň. 🙂 Neviem ako Tvoj malinký, ale naša zvykne buď pred papaním, alebo tesne po ňom, inokedy som si čkanie nevšimla. Dávame ju vtedy do vyvýšenej polohy, lebo sa zvykne aj zgrcnúť, tak aby sa jej to nevrátilo.

mimca20
26. jún 2011

@cottoncandy
@ajjkas No tak to baby ja mam narozdiel od vas pohodu a som rada, ze ma tak casto kontroluju. Kazdy kraj ma iny mrav ci jak sa to vravi. Mne hned este minuly tyzden v utorok (den pred terminom) lekarka na prijme vravela, ze od tej chvile nech sa nachystam, ze kazdy druhy den na monitor a kontrolu budeme chodit, az kym sa porod nespusti. Tak mame "zabezpecene hodiny klavira" hihihi. Drzkajte sa aj vy a nech to mame vsetky co najskor uspesne za sebou. Ja ked sa zajtra cez den neohlasim, tak sme ostali uz v porodnici....Ta uvidime.

silviadaisy30
26. jún 2011

@kukujka ved to je to ze ak ti nikto nic nepovie odkial to ma clovek vediet,inak aj ja sa tu vela veci ucim,este dobre ze ten MK existuje 🙂 moja malinka ma ako sledujem dost casto bolenie bruska,aj ked neviem z coho lebo ja sa snazim jest len normalne jedla co nenaduvaju, 😒 neviem rozmyslam ci jej nemam zacat davat cajik co je proti boleniu bruska, 😒 ale zas som citala aj hovorili sestricky v nemocke ze ked kojime tak im nic ine netreba davat,len je to hrozne sa pozerat na take male stvorenie ked ma krce ci bolesti a a nevediet mu pomoc

ajjkas
26. jún 2011

Halooo,kde ste,dnes tu je nejak prázdno 🙂 nikto nič nepíše,každý sa asi venuje nedelnému odpočinku 😉

monitas84
26. jún 2011

@ajjkas Ahoj, som tu, ale máš pravdu aj my oddychujeme, dokonca drahý tu vedľa mňa už krásne chrápe. 😀
Môj zlatý, len nech si oddýchne. 🙂
Som zvedavá, čo sa Ti podarí vybaviť u doktora, naozaj by už mohol niečo robiť, vyvolať pôrod napríklad, aby si už zbytočne dlho neprenášala. Už Ti je lepšie, cítiš pohyby?

ajjkas
26. jún 2011

@monitas84 ahoj,ja som myslela,že či už nerodíš,ked si tu dnes ani nebola 😀 no tak pohyby už cítim,aj ked je to také zvláštne,neviem,ale dnes je proste hrozný den ☹ nemožem sa už dočkat rána,som fakt zvedavá čo mi povie,len dúfam,že je všetko ok. a ty ako? strávila si dnes pekný den,ked ste s manželom tak málo spolu? Na teba by to malo tiež príst dnes,však? tiež by som ti to priala,nech už to máme všetky čím skor za sebou 😉

kaara1980
26. jún 2011

ahojte dievčatá.Dnes som si doniesla domov našu Luciu.Narodila sa 22.6 o 16:00.Vraj budem mať malé dieťatko,tak to malé dieťatko má 3850g a 50cm.Pôrod mi vyvolávali 😠 ,našťastie to bolo rýchle-7 hodín.Aj otecko bol nakoniec pri pôrode 😉 .Skoro nás nepustili domov,pretože sa malá narodila s ,modrou maskou, a tým,že sa modrina vstrebáva sa vytvorí žltačka.Takže nás pustili len na základe výsledku bilirubínu.

kaara1980
26. jún 2011

gratulujem všetkým,čo sa im behom dní čo som tu nebola narodili miminká a želám im veľa zdravia,šťastia a lásky 😀

lucia1981
26. jún 2011

@kaara1980 ahoj! už som sa nevedela dočkať kedy sa ozveš, maličká má krásnu váhu a je nádherná, som na Teba myslela tak super, že pôrod bol rýchly a môžeš potvrdiť, že druhý je ľahší ako prvý? a čo hovoríš na vyvolávačku? neviem či aj mňa to nečaká, v utorok mám poradňu ak dovtedy nič, lebo maličký je už vraj pripravený a potom v stredu by som mala ísť do nemocnice, lebo môj doktor má službu tak sa aj bojím čo a ako..... 😒 a čo otecko, páčilo sa mu? 🙂 a ozaj ako Vás privítal Jakubko? 🙂

ajjkas
26. jún 2011

@kaara1980 Gratulujeeem,prajem vela,vela zdravia a nech sa vám darí....tak si sa dočkala,je naozaj krásna,super miery,tak nakoniec to bola tá obávaná vyvolávačka 🙂 pekne si to zvládla,držte sa 🙂

lucia1981
26. jún 2011

@ajjkas no konečne som sa sem dostala, nám o 10.30 vypli elektriku nejaká porucha v celej dedine a zapli až teraz, tak som rada, že sa Tvoja maličká hýbe, neboj sa určite je v poriadku a som fakt veľmi zvedavá, čo Ti zajtra povie doktor, už by s tým mohol niečo urobiť... 😒

ajjkas
26. jún 2011

@lucia1981 ahoj,tak to som zvedavá aj ja,podla mna s tým aj tak nič nebude chciet robit,no ved uvidím.tak to ste mali zaujmave bez elekt. celý den 🙂

lucia1981
26. jún 2011

@monitas84 ahoj! ja som mala tiež dnes taký oddychový deň aj som si poobede dobre pospala, keďže v noci sa mi poriadne nedá tak to musím dobiehať cez deň a zase keď príde drobček tak toho spánku bude ešte menej tak si musíme oddýchnuť kým sa dá.... 🙂

lucia1981
26. jún 2011

@ajjkas no to hej, malý bol nervózny lebo nešla telka a nedal si vysvetliť, že to nie je naša chyba a našťastie máme aj plynový sporák, lebo inak by sme boli bez obeda.... 😀

jankam76
26. jún 2011

@kaara1980 Blahožéme ti ku krásnej dcérke-nádherná princeznička. Prajeme veľa zdravíčka a šťastíčka a nech sú s Jakubkom skvelý súrodenci.Držkajte sa.Posielame Vám božteky 🙂

kaara1980
26. jún 2011

@lucia1981
@ajjkas ahojte.no neviem ako to bude u vás,ale tento druhý pôrod bol horší pre mňa.Ale hlavne že bol rýchly.Keď dr povedal,že ,no vidíte aké to je rýchle,už rodíte, som myslela,že sa zbláznim od radosti.Teraz našťastie vyvolávačka zabrala rýchlo,ale najhoršie pre mňa boli vyšetrenia čo mi priebežne dr robil a keď mi prepichol vodu a ešte sa vo mne hrabal....Síce ma nenastrihol,ale som sa aj potrhala.Ale to je už to najmenej.Dr stále tvrdil,že to bude malinké miminko a keď mi došla potom sestrička povedať malej miery,so si myslela že som zle počula 😀 .Na novorodeneckom sa jej smiali,že riadna bacuľka je...pretože je krátka,tak sa to zhustilo 😉 .Tatko to zvládal statočne,bol pri mne len poslednú hodinu,ale krvi by som sa mu nedorezala 😀 .Najlepší bolako mi spotenú tvár utieral pôrodníckou vložkou 😕 😀 ,pritom som mala na taške položený uterák.Ale malá je celá ako on

kaara1980
26. jún 2011

celý tata

lucia1981
26. jún 2011

@kaara1980 som sa teraz dobre zasmiala na tej vložke... 😀 😀 😀 no ale zase pre chlapov je to určite šok všetko okolo pôrodu a ešte keď vidia ako sa ich milovaná žena trápi a nevedia jej pomôcť, no hlavne, že to máš za sebou a že ste už doma, naozaj v dobrom Ti veľmi závidím, tak ale dúfam, že o týždeň najneskôr už sem aj ja budem môcť dať fotečky, ak by sme išli v stredu aj my.... a čo mliečko máš dosť? 🙂