icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
27. jún 2011

@9lea gratulujem a prajem vela zdravia a mliečka,má krásne miery 🙂

lucia1981
27. jún 2011

@ajjkas ahoj! no tak to som teraz riadne prekvapená z toho čo čítam a ja, že už prídeš s dobrými správami a že dnes pôjdeš rovno do pôrodnice...no ale veď uvidíš, či Ti niečo nespustil keď skúšal a možno už naozaj zajtra pôjdeš, tej Tvojej princezničke je v brušku asi naozaj veľmi dobre, keď sa jej vôbec nechce von, no ale zase už by bolo aj na čase však... 😉 ja som dnes v pohode, nič ma nebolí, behám po byte hore - dole takže som zvedavá čo bude zajtra v poradni či sa dohodneme na tú stredu, alebo ma ešte nechá tiež čakať 😒

ajjkas
27. jún 2011

@lucia1981 no asi sa jej tam páči,ale ukludnil ma,ked povedal,že babo je uplne v poriadku,aj prietoky aj placenta,tak mi to až tak nevadí,no ale ked povedal,že 1.7 😒 by ma prijal,no tak to sa mozem prihlasit k
julovkam 🙂 ale mozno by to bolo aj dobre ale to uz potom radsej druheho,lebo mala je potom 12teho a ja 22ho ale už tomu nechavam volny priebeh,naozaj hlavne,že male je ok 🙂
no tak tebe tiež prajem nech ta nenatahuje,ale aj by si ma mohla pockat,ved sme sa dohodli 🙂 😉

lucia1981
27. jún 2011

@ajjkas no veď počkaj čo mi zajtra doktor povie, možno to ani v stredu nebude a budeme tu spolu čakať na ďalší mesiac... ☹ mne sa zdá, akoby som bola tehotná už celú večnosť a hlavne tieto posledné týždne nemajú konca a ráno ma zase stará suseda potešila s tým jej.... " a ešte si celá?????" neviem či je slepá či čo, že nevidí, že ešte mám bruško... no na nervy je to všetko... 😒 tak ale hlavne, že drobčekovia v brušku sú o.k. a my musíme len vydržať

benice
27. jún 2011

@kaara1980 Blahoželám k narodeniu dcérky Lucky ... Je krásna, taká bambuľka malá, krásna 🙂 Prajem jej do života hlavne veľa zdravíčka a šťastíčka ... A mamičke veľa síl, trpezlivosti a mliečka 🙂

ajjkas
27. jún 2011

@lucia1981 ¨no ved,ja už na také otázky odpovedám opačne. Ešte si celá? nie! a tak,inak som rozmýšlala,prečo mi nenavrhol ten moj dr. cisársky,ved ked niesu porod. cesty pripravene,tak to mohol takto urýchlit,ale to asi preto,lebo prvý som mala normálny 😖

lucia1981
27. jún 2011

@ajjkas a rodiť budeš pri doktorovi čo chodíš k nemu do poradne? moju kamošku minulý rok takto vytrápili, ona prenášala už druhý týždeň bábo vyše 4 kg a stále len hovorili o normálnom pôrode, vôbec sa neotvárala, od rána do večera ju trápili s vyvolávačkou a nakoniec aj tak museli urobiť cisársky, no veď uvidíš v nemocnici čo Ti povedia

benice
27. jún 2011

@9lea Srdečne Ti blahoželám k narodeniu synčeka Mareka, je to riadny valibuk ... Prajem mu hlavne veľa zdravia a šťastia, mamičke veľa mliečka a trpezlivosti 🙂

benice
27. jún 2011

@kala Srdečne Ti blahoželám k narodeniu synčeka Robka ... Prajem mu hlavne veľa zdravia a šťastia, mamičke veľa mliečka a trpezlivosti 🙂

benice
27. jún 2011

Baby, prosím vás, keď kojíte svojich drobčekov, dávate im papať iba z jedného prsníka alebo z obidvoch???

ajjkas
27. jún 2011

@lucia1981 neviem,to je dr.,ktorý robí poradnu na porodnici,takže,ak bude mat smenu tak ma odrodí on,ale ja nemam zazmluv. dr..No určite sa ho na to opýtam,dnes ma to nenapadlo,ale on je skor zvedaví co sa zmeni za tieto dva dni,tak neviem,ale hned ked pozrel do papierov ked som prišla tak povedal,ze siesty den?? tak to stým musime nieco uz robit,.,., chúda ta kamoska.len dufam,ze ja sa nebudem trapit cele hodiny a potom ma aj tak otvoria.To mám zato ako som si chvalila prvý porod 😒

lucia1981
27. jún 2011

@ajjkas neboj sa ty určite porodíš rýchlo a bolesti bude len toľko čo je nevyhnutné... 🙂 mňa poslednú hodinu tak strašne tlačí od spodu, že ledva chodím ale inak nič len ten tlak ako keby chcel ten malý drobec odtiaľ už vypadnúť von....som aj chcela ísť autom do mesta na nákup ale normálne si na to prvý-krát netrúfam a volala som manželovi, že keď pôjde domov z roboty aby nakúpil on.... 😒

monitas84
27. jún 2011

Ahojte. 🙂 Dnes som aktívna, to bude asi tým,že som si pospala až do 10 hodiny, ešte by som aj spala dlhšie, keby ma nebudil budík, že si treba pichnúť ten môj Clexanne!!!
Potom som išla hneď von kosiť trávnik a popolievať, teraz už oddychujem. 🙂 Unavila som sa.

monitas84
27. jún 2011

@lucia1981
@ajjkas
Tiež začínam byť toho názoru, že budeme mať júlovčatá!!! 😀 Nič sa zatiaľ nedeje, všetko po starom.
Som zvedavá, čo bude zajtra v poradni. Či ma doktor tentokrát aspoň vyšetrí zo spodu!!! 😠

lucia1981
27. jún 2011

@monitas84 ahoj! sa mi aj zdalo, že sa nejako dlho nehlásiš...no ale ty si teda ozaj zase aktívna, ja som už v koncoch, ledva som utrela prach a mám dosť, už sa to asi naozaj blíži, lebo som fakt vyšťavená aj keď nič nerobím... 😒 no ale už teraz ozaj oddychuj.... 🙂 inak Ťa obdivujem, že vieš tak dlho spať, to by sa aj mne zišlo taký spánok... 😉

ajjkas
27. jún 2011

@lucia1981 dakujem,tak to dúfam.Žeby sa ti to rozbiehalo? 😉 Tak to máš super manžela,ty si ešte trochu oddýchni. Kým možeš 🙂

monitas84
27. jún 2011

@ajjkas Ahoj, tiež som prekvapená z toho Tvojho doktora. Dokedy to chce ešte naťahovať? Dúfam, že mu to výjde a tento týždeň pôjdeš pekne rodiť. Nech tu má už Andrejka svoju malú sestričku Lianku. To bude radosti. 🙂 Kedy to začínaš 42 t.t.???

ajjkas
27. jún 2011

@monitas84 No ty si šikovná,len si tiež pekne oddýchni,ale aj tak nás tu je nejak málo,po menách presne neviem,ale chýbajú mi tu niektoré,čo prenášali 🙂

ajjkas
27. jún 2011

@monitas84 On mi vravel,že keby ma aj prijal,tak to musí niečím zdovodnit,ale pri mne je vraj všetko ok,tak,že prečo ma hospitalizovat? ale znie to aj celkom logicky 😖

monitas84
27. jún 2011

@ajjkas Máš pravdu, hlavne, keď je voda aj placenta v úplnom poriadku. Tak sa netreba ničoho báť. 🙂
Len sme už všetky nedočkavé. Všimla som si tiež, niektoré sa tu zatiaľ dnes nehlásia. Uvidíme neskôr či napíšu. 🙂 😉

monitas84
27. jún 2011

@lucia1981 Dobrý spánok mám len tieto dni, lebo sa tu ochladilo. 🙂 Keď nám do spálne svietilo skoro ráno slniečko, vtáčiky čvirikali, k tomu sa ozvali vždy tie naše opice korelky a andulky, tak tu bolo nemožné spať. 🙂
Tak sa teraz teším, že si tak dobre viem pospať, konečne, ale už nie dlho, zase hlásia teplá. 😒
Ty len pekne oddychuj, možno sa už naozaj niečo udeje u Teba. 🙂 Nechaj manželíka, nech len pekne nakúpi čo treba. Neviem ako Tvoj, ale ten môj nakupuje veľmi rád. 😀 Je zlatý, lebo mi vždy donesie sladkosti, v sobotu mi kúpil aj melón, čo ma potešilo, mňam. 🙂

monitas84
27. jún 2011

@zufzufmeister Ahoj, kde si??? Už si išla žeby??? 🙂

monitas84
27. jún 2011

@mimca20 Ahoj, nehlásiš sa dnes, možno si už ostala v nemocnici??? 🙂

monitas84
27. jún 2011

@nela00 Ahoj, nehlásiš sa, čo je s Tebou??? Už to máš za sebou žeby??? 🙂

monitas84
27. jún 2011

Kto sa nám tu dnes ešte nehlási??? Dúfam, že to máte aspoň bezbolestne a úspešne za sebou. 😉
A už sa radujete z Vašich drobčekov. 🙂

ajjkas
27. jún 2011

@monitas84 jéééj aká kontrola??? 🙂 😀 😀

bubu84
27. jún 2011

@kaara1980 dakujeeme a taktiez gratulujeme k malej krasnej princeznicke a prajeme vela zdravicka 😉

bubu84
27. jún 2011

ahojte, ako dlho a ako casto kojite svoje babatka? ja mam pocit, ze maly je kazdu chvilku hladny,niekedy aj kazdu hodinu 😉

silviadaisy30
27. jún 2011

@kaara1980 @9lea @kala srdecne blahozelam k babätkam zelam vela zdravia spokojnosti vela mliecka, 🙂

silviadaisy30
27. jún 2011

baby moja mala ma tak strasne vysypanu tvaricku,maju to aj vase deticky 😒 inak dnes kontrola,vazenie vsetko ok akurat ze pribera pomaly,zaklamala som ze kojim kazde 4 hod,lebo mi kazali kazde 3,ale povedala ze to je malo ze mala musi 7 krat jest,ze o tyzden zas kontrola,tak terz co budit ci nebudit kazde 3 hod 😒