Tešíme sa na marec 2013
Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.
@lea1333 ahoj, ja som tiež pred vymeškaním mrchy mala nafúknuté brucho ale príšerne a aj teraz ho mám také ako by som bola už v pokročilom štádiu tehotenstva a to čakám na pondelok kedy mi to potrvrdí doktor 😀 joj dlhý víkend ma čaká 😎 a zle mi je už asi týždeň, ale také celodenné nevolnosti mám, to som mala aj pri prvom...
@lea1333 no ja vôbec netuším a preto sa neviem dočkať pondelka, vieš ja som mala naposledy mrchu v Máji, ale pred tým mi meškala tak som si spravila test a bol tam taký dušík ale úplne slabulinký na druhý deň som dostala a normálnu 6 dní, po nej mi nedalo tak som si spravila zase test a zase dušík ale tiež len taký slabí, tak som to potom nechala tak a už som o mesiac nedostala a test ukázal hned krásne dve //, tak neviem 😀
v pondelok večer dám vedieť, objednaná som až na druhú poobede, nemali skôr termín 😒
@lea1333 no ani mne zatial nei je zle...ael vravia mi ze uz mi nebude ani zle..tak dufam ze nebude...🙂)

@red_kika presne ja som si vzdy zelala take babo letne 😉 mozme ist k vode a tak musim si kupit kvalitny fotak na krasne snimky