icon

Tešíme sa na marec 2013

lucinka1104
20. jún 2012

Ahojte tak ja mam zatiaľ len duchov no verím že budu silnieť teším sa na Vás mamičky a samozrejme naše vytúžené poklady v marci 2013 nech nas je veľa a na konci držíme v ruke zdravučkých drobcov.

mirka12011
29. jún 2012

@emily327 neskoda prachov ak ukazalo 2x bud stastna a kup malej nieco namiesto toho :D:D:D

lea1333
29. jún 2012
https://www.youtube.com/watch?v=4hecaIBlHGM

baby ideme nie mohli by sme si dat spiecha a ist do kina samozrejme v Bratislave 😉 😉 😉 😉

lea1333
29. jún 2012

@red_kika aj ja som otehotnela bez nicoho a tro som mala diagnostikovane ze nemam ovulaciu 😀

alibabaa
29. jún 2012

tak kocky. ja vas opustam... ☹ ☹ prajem krasne a stastne tehotenstvo a este krajsie ruzove uzlicky... 😉
krv dnes bola negativna.. ale bolo krasne vidiet aj toho ducha na teste.. aspon chvilku som mala nadej, ze to po tolkych rokoch konecne vyslo... 🙂

red_kika
29. jún 2012

@alibabaa fuha.... a mala si len ducha ci ciarka aj silnela?

alibabaa
29. jún 2012

@red_kika bola dva dni rovnaka, duch ale volnym okom viditelna.. potom zacala slabnut az bol test negativny.. a nakoniec to potvrdila aj krv..

red_kika
29. jún 2012

@alibabaa jaj moja, to mi je luto ☹ a najma kvoli tomu ze to bolo umele oplodnenie (ak som dobre citala)

alibabaa
29. jún 2012

@red_kika hej dobre si postrehla.. ☹ dakujem. ja to nevzdam. i ked prave teraz tu silu ist dalej nemam.. a najzdlhavejsie je to schvalovanie ziadosti v poistovni.. a potom sa stale na nieco caka.. najskor na mrchu, potom na to ze zacnem pichat hormony, ci dobre rastu folikuly, ci ich je dost, kedy dozrievaju, potom vyber vajicok pod narkozou, ci sa oplodnia a kolko sa ich oplodni, ci sa budu vyvijat.. no a najhorsie cakanie ked uz vlozia oplodnene vajicko na den odberu krvi.. ufff.. vobec neviem ako som to zvladla 1x... no .. a na 2x musim nabrat silu .. ☹

lubkaj38
29. jún 2012

@lucinka1104 mne ukazal testik na 30DC a to som mala pravidelnu mrchu ako hodinky vzdy na 28DC sa dostavila a ked neprisla uz mi to nedalo a na testiku krasne 2 ciarky pouzila som testik Rapid ... juj baby drzim prsty presne pred rokom som to iste prezivala a dufala ze sa to podari .... a mame krasne slniecko doma 🙂

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 kde mame test ? ? ? ? ?

mirka12011
29. jún 2012

@lea1333 asi hlada kabel :D

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@lea1333 ahoj len teraz sme prišli domov deti boli u starkej a my na pive všľetci povedali že vraj tehu nie som .....tak som sa s tým stotožnila ale test pridám no kedže predpokladám že po 3 pivách muž zaspí tak len zajtra inak ak daš do IP mobil kludne pošlem aj mms ja si nemám čo vymýšľať mam tam čiarku no ked tehu nie som tak nie som 😕 nezbláznim sa aj tak mam na jesen znova operáciu

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@mirka12011 vtipné ako naozaj daj aj ty mobil pošlem každej kurnik nie každý je taký mudry a vie všetko ja napríklad neviem dať foto z foťáku do mobilu pošli do Ip číslo nech posudiš

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@lubkaj38 dakujem ako baby si myslia že si už vymýšlam ale ja fakt hovorim pravdu na začiatku duchovia potom dlho nič a dnes ružová ale trochu rozmazaná ja som nikdy nepovedala že som tehu len že sa tak cítim a mrchy nikde no nemám zapotreby tu niekomu niečo dokazovať kľudne si budem ak tak tehulkovať len so svojou rodinkou bez kona lebo nikedy ma to tu zbytočne rozčuluje

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@alibabaa strašne ma to mrzí neboj ja už tiež idem odtiaľto preč nech je vysledok aký koľvek 😔 Pporadím ti moja za prevé choj k moru tam si to užívaj vypni potom posnažilkuj ale presne dva dni pred ovu v den ovu a den po nej potom 13 dní klud nech sa mimi uchytí a zadarí sa ver mi stretneme sa v aprílovčatkách ja mam tak obe deti 😀 a o 3 týždne idem k moru 😀
Ja chcem 3 deti ale teraz sa nesnažíme kedže mi dovrzali inplantáty čaká ma operácia nanovo takže dame pauzu ak ta čiarka dnes bol fakt len omyl ako mi všetci tvrdia .......

mirka12011
29. jún 2012

@lucinka1104 ale nedurdi sa..... mas cas len zartujeme a verime ti....sak ti doprajeme

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@emily327 nemalo ťa prečo oklamať ja keby som mala silnu už isto netestuejm ......mna teraz zmiatlo to špinenie čo som mala len v tehu preto som si bola istá že tehu som a nečudovala som sa že je test s / kedže som envedela kedy bola ovu a len som tapala vtedy nie však až potom bol hlien......no uráža ma že mi nikto neverí neverili mi pri Lukášovi a je to beverili mi pri Timi a je tu tak mi neverte nikto ani teraz a uvidíme kto má pravdu ja kupujem testy Dr Max po dve eurá 2 v jednom nakolko som už na ne minula 40 eur no a čo ak sa dopátram ra k dvom mne to za to stojí 😅 to nepochopí žiadna čo ma raz sex a hned je tehu a hned ma kolajnice sta štastné ale niekto si to celé či alebo bud či nie odtrpí so všetkým no moje deti su môj život pre ne sa rano zobudzam pre ne dýcham pre ne žijem a pre ne sa mi vôbedz oplatí vstať z postele a ja budem bojovať kým nebudem mať // hod aj ked 100 testov urobím len som sa ponaučila a do tohto fora-hladá kabel už radčšej nebudem písať o svojich pocitoch a sklamaniach nemá to zmysel svet je zlý ešťe že ma každý svoju rodinu na ktorú sa môže spolahnúť.

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@mirka12011 no prepáč toto sa madotklo lebo aj na pive všetci že si vymýšľam tak si vymýšľam a krvácam už 5 dní

mirka12011
29. jún 2012

@lucinka1104 co sa ta dotklo? ze hladas kabel sak si pisala ze vecer das ak najdes kabel tak len preto to bolo pisane.........ja stale verim ze si a nemyslim si ze si vymyslas....si to zle pochopila a to ze kazdy hovori co hovori si nevsimaj nikomu nic nehovor a daju ti pokoj

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 ja ti verim preboha preco by som neverila ale chcela som sa len potesit foto a preco by si nebola tehu ked na teste su //

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@mirka12011 hej ale ja som netušila že prídeme o 21,15 domov a potom muž s malým zaspí išli sme von a to dosť daleko len o 18-tej dovtedy muž test ano nevidem nemohla som u povedať vezmi foťák a daj na kona fotky inak neuveri inak dnes mi vyšli dve čiarky , aj ked nemáme z čoho žiť my budeme šťastná rodina a pocit že tu niečo najdôležitejšie na vste po sebe zanechám

lea1333
29. jún 2012

@alibabaa aj mne to je velmi luto 😔 😔 😔

mirka12011
29. jún 2012

@lucinka1104 ale ved nam netreba dokoz boze len sa pytame lebo si chcela dat neni tak?

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 ty sa nemusis vobec ospravedlnovat co blaznis das zajtra 🙂

lucinka1104
autor
29. jún 2012

swkušam teraz no vypína mi kona a nechce načítať

lucinka1104
autor
29. jún 2012

mam ešťe 8 fotiek ale hodinu sa mi pritom sedieť nechce nemám kolajnice tak tehu nie som môj muž ma vždy pravdu takže tak zlyhalo telo nevadí mam dva najvaäčšie poklady na svete ved život ide dalej

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 skus aj zajtra testnut lebo je taka rozpita 😕

lucinka1104
autor
29. jún 2012

@mirka12011 ano ok sorry som podraždená už ma nebaví všetkých teda muža kamartky a vas presbiedčať o niečom čo som si hlupa vsugerovala ozaj sorry aleposledný týžden to nie som ja mam nervy stresy som podráždená ako davno nie a tato rekcia je aj kôli tým kamoškám na pive to nie je kolajnica to nie si tehu tak nie som a koniec

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 preco by si nebola tehu ?sak mrcha nie je a na teste su //

lea1333
29. jún 2012

@lucinka1104 aj ja som stale podrazdena tak ze si tehu !😀