Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@lusinda1989
@adamnela dievcata strasne ma to mrzi co sa vam stalo ☹ drzte sa a pridite sa pochvalit ked to opat vyjde. ja dam vediet v piatok, ci sa pridam k vam alebo tu ostavam. vcera som opat krvacala... tiez prestavam verit, ale ved uvidime...
@meinkonka viem ze stresujes, ale skus zatial nemysliet na zle... ja utesujem teba a ja tu revem... je mi luto bab a zaroven sa bojim ako to dopadne so mnou... mam doma este jeden test, ale mam strasny strach si ho spravit...
dievcata oddychujte a uzivajte si aspon pekny slnecny vikend.
@meinkonka idem 13.3. Tak uvidim co bude
ja som sa dnes odhodlala rano si urobit test. Ciarka je vyrazna, ako ta testovacia, ale zacala som viacej krvacat, takze uz tomu neverim ze to bude ok... hadam nabuduce to dopadne lepsie...
@meinkonka no dnesny test mas krasny, urcite bude vsetko v poriadku a mas vysoku hladinu HCG. Ja som mala pred zakrokom len 49 a to je na 6 tt celkom nic a preto som mala aj na poslednom teste ciarku skoro neviditelnu. Ale Ty mas naozaj super 🙂
@nikitaf drzim palce moja..hlavne sa snaz stale oddychovat a setrit sa. Mozno je to len nejaka prasknuta zilka, no ktovie...drzim moc moc moc palce...
@meinkonka tak daj vediet ako si dopadla. ja idem v piatok, lebo som bola minuly a nebolo este vidiet srdiecko, tak mi povedal ze je to zatial uplne normalne, dal mi ten duphaston a o tyzden kontrola... keby som velmi krvacala tak aj skor. ale skusim vydrzat do toho piatku, tak uvidim.
@nikitaf no my sme teda neplanovali. ja vidim problem mojho krvacania asi aj v tom, ze som chodievala cvicit na jumping /trampolinky/ lebo som nevedela, ze som tehu, az ked nedosli kramy 😝 tak mozno mi to aj dopomohlo ku krvacaniu 😝 . ale nevadi, tesila by som sa aj tak, ak ked som este nechcela tak skoro a neviem, ci vobec 😅 . ja som pri prvom tiez nemala ziadne problemy, len tehu cukrovku neskor ale len na diete a vysoky tlak - ale to tiez len syndrom plasta 😀 ja na tehotenstvo spominam pozitivne, snad to budem moct povedat aj teraz, lebo neviem si predstavit byt na pn ci dokonca lezat v nemocke, nocna mora pre mna. chcem chodit normalne do prace
@adamnela @lusinda1989 dievcata, drzte sa, je mi velmi luto, ze to takto skoncilo...ach
@nikitaf este som pocitala tvoje prispevky, tak ako vidim sme na tom veelmi podobne, ja som mala poslednu mrchu 22.1. ale tak ja myslim, ze ovu som mala posunutu, lebo som nemala pravidelu. spinit som zacala min. sobotu a uz par dni sa mi zda, ze ani nespinim, len slabucko krvacam 😝 a citim vajecniky, prevazne lavy ale obcas aj pravy, take ako pichanie, ci svrbenie ci steklenie ci kurna neviem co to je 😀
ja sa zajtra chystám k lekárovi myslíte že už bude niečo vidieť, som v 7 týždni
@aicha15 určite už áno, v 6tt myslím už je srdiečko, tak v 7tt už bude vidieť 😉
ahojte tehuľky 😉 ako sa máte? Ako sa cítite? Ja okrem veľkej únavy na sebe nič nepozorujem, tak som trošku znepokojená. Nebyť tehu testov, tak ani neviem, že som tehu 😝 😅
@nezaaabudka ja som na tom podobne ako ty, som trošku unavená ale inak nič nepociťujem, zajtra si to konečne overím u lekára že som v tom a možno aj uvidím bublinku 🙂
@sunshine85 diky, no co uz. Asi nebol teraz ten spravny cas, ale verim tomu, ze sa to coskoro podari znovu a bude vsetko ok 🙂
A ako brucho? rastie vám? 🙂
@nezaaabudka ahojky,pisala som ti,neozvala si sa....ja som tiez dost unavena,byva mi aj dost zle....neznepokojuj sa a uzivaj si to,ze ti neni zle 😀
Baby aj vraciate niektora?ja vobec,verim ze to nepride...u mna zatial kazdodenna tazoba na zaludku bud z hladu alebo z jedla... lekarovi som sa rozhodla ist 1.4 nech je sranda,ak teda nebudu ziadne ine tazkosti...to uz by mohlo byt pocut aj srdiecko..

@adamnela a ty si ako krvacala? vela normalne z teba islo, lialo sa ako pri kramoch ci ako?