Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
Tak ja som volala sestricke, ze mam pozitivny test, pobolieva ma brucho s tym, ze som mala nasadeny duphaston pri prvom tehostenstve a bola velmi ustretova. Az som bola prekvapena, len lekarka ma uplne plno tak ma supla na stredu. Pozitivne je, ze nemam ziadne spinenie len tie bolesti...
ahojte tehulky, rada by som sa k vam pripadala 🙂 , dnes presne 6+2tt, termin 1. 11. 🙂. Necitala som vsetky prispevky, kedze je tu uz peknych 13 stran. My sme otehotneli po 4 mesiacoch snazenia. Mam len strasne citlive prsia a treti den mi je tazko na zaludok, len predychavam, ale zatial nevraciam. Zijem v Irsku, kde je starostlivost v tehotenstve takmer nulova - o vsetko sa stara vseobecny lekar, ziadne gynekologicke vysetrenie, iba odber krvi na hiv, syfilis, hepatitidu a rubeolu plus hemoglobin, odmeria tlak, skontroluje moc, odvazi. Ultrazvuk je jeden, maximalne dva za cele tehotenstvo a to najskor v 20tt.
dnes som videla našu bublinku juchú
@5ka29 to je kraaasne, teraz znova lutujem, ze ani pri druhom som nevydrzWala a neoznamila to romantickejsie. Ty si to super urobila, parada!!!
A co sa tyka nevolnosti, tak tie som pri prvom tehu mala az neskor, tak po 9tt, takze este urcite pridu 😉 podla mna to nesuvisi s pohlavym, ale s tym, ako reaguje tehulka na hormony 😉 uvidime 🙂
@kalutka ahojky, tak gratulujem 😉 vitaj 🙂 no ono by to bolo v pohode, ak je zdrave tehotenstvo, len ty mozno budes viac rozmyslat, ci ste s bublinkou o.k., ked tak malo vysetreni. Ale verim, ze vsetko bude o.k.a zvladnete to 😉 A rodit ostanes tam? Ci sa vratis na Sk?
@aicha15 to je supeeer! Uz aj ja chcem!! 😉 takze vsetko o.k.?
@nezaaabudka Dakujem 🙂. V polovici augusta sa vraciame domov na Slovensko, takze rodit budem doma, nemozem predsa starych rodicov obrat o prve vnuca 🙂. Strasne sa tesim, zaroven aj bojim, ci bude vsetko ok, tiez to mas tak? niekedy si uz pripadam ako psycho 😀
Ahojte tehulky 😀
Rada by som sa k vam pridala. Konecne, po 4 rokoch sklamani mam //. Samozrejme, este mam obavy, aby bolo vsetko ok, ale uz teraz mam oooobrovsku radost. 😀
@nezaaabudka mojka nelutuj..keby som ho vtedy mala doma, tak mozno tiez utekam s tehotenskym testom za nim......ale nebol cely tyzden doma, tak som mala cas si to nachystat. po telefone som to oznamovat nechcela 🙂 verim, ze ti nevolnosti nepridu a ze ti nebude byvat moc zle.....a verim tiez, ze mi ostane takto a nebude mi horsie 😀 lebo by som musela s pravdou von aj pred rodinou, to uz by som neutajila......
@aicha15 jej to je super, tak si uz teraz kludnunka, vsak? 😉 uz sa tesim, az pojdem aj ja 😉 ale to si este pockam.....kedy ides znovu? srdiecko asi este nebolo, ci?
@kalutka vitaj u nas....to je neskutocne, aka starostlivost je v tom irsku....ale neboj sa, vsetko bude dobre...aspon ze rodis na Slovensku 😀
@basha070 velka gratulacia, vitaj medzi nami, musela to byt obrovska radost po takom case...nemaj obavy, vsetko bude fajn 😉
baby minuly rok pred letom som vysadila tabletky na alergiu. zvladala som to relativne bez ujmy na zdraví....ale zatial som v tomto obdobi ( okolo jari) bez tabletiek nebola...kedze zacina vela veci kvitnut ja kycham ako blazon, aj hrdlo ma dnes rano bolelo.....co si mam dat? tabletky urcite nechcem...zazvor, citron, med, mate este nejaky tip?dufam, ze nebudem chora.....
@nezaaabudka všetko ok 🙂 doktor vravel že je všetko ako má byť že aj veľkosť je primeraná 7 týždňom, už sa teším kedy pôjdem opäť ale to je až apríl :(
@5ka29 áno už som kľudná doteraz som to nebrala nejak tak že som ozaj v tom ale ten ultrazvuk ma dostal 🙂 znovu idem 16 apríla takže tiež si počkám :( :D ale už teraz sa teším. niečo o srdiečku tam vravel ale myslím že ho ešte nebolo počuť
držím prsty nech ti ten čas skoro prejde a pôjdeš aj ty 🙂
@5ka29 som rada ze nie som jediná čo má chuť na nezdravé veci..v nedelu sme boli s drahým v strečne na hrade a potom ze sa ideme naobedovať..ja som prišla do reštiky a ani za nič mi nemohol vyhovoriť moju objednávku 😀 chcela som hranolky s langošom... ale tak nakoniec sa mu podarilo aspon ten langoš odvolať 😅
@bronitka no nech sa paci. tiez sa tesim, ze nie som sama. ale uz som od pondelka pridala do mojho jedalnicka trosku zeleninky a ovocia.......mnam hranolky, ani nehovor 🙂 🙂
inak prave som si urobila test, lebo som zistila, ze ziadny doma nemam na pamiatku odlozeny, len jeden z min. stvrtka a tam este neboli az take silne kolajnicky...a digitalne mi zhasli. tak sa tu vytesujem ako pekne stmavol.....
Dievcata moja ciarka od vcera zosilnela, a nevyzera uz ako duch, na ktore treba trenovane oko. Nie je to sice ideal, ale je badat zretelny rozdiel od vcerajsieho rana. Kramove bolesti co som mala, prestali, tak hadam sa to bude dobrym smerom uberat. Preobjednala som a na buduci tyzden. To by mal byt koniec 6.tyzdna, mohlo by byt uz viditelne srdiecko, nie?
a ja uz dnes konecne nespiniiiim jupiiii prestalo to, vcera uz len trolinku, tak som vysadila aj duphaston, kanavit uz som aj tak dobrala 😵
baby ja vam ten apetit normalne zavidim, len si spomeniem na jedlo a hned mi je zle 😒 , akurat do seba dostanem nejake odstavene ovocie, este kefir celkom znesiem, pomooooc 🙂

kto zakladal sukromnu skupinu, mozem sa aj ja pridat??? dajte info pls.
@luslus