Zázrak príde v novembri 2014
Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?
@satanka1 Ahoj, volá sa to Sea Band - náramky proti nevoľnosti, fungujú na princípe stlačenia akupresúrneho bodu na zápästiach (taký väčší korálik na elastickom látkovom náramku). Stáli 12,50. Je to taká lacnejšia alternatívna elektronických náramkov Prima Bella (90 E), ktoré vysielajú aj el. signály. Myslím, že to celkom účinkuje🙂 Inak myslím, že by si to šikovné babenky dokázali aj sami vytvoriť/ ušiť, môžem naskenovať zajtra návod s obrázkom.
@basha070 Ahoj! Devín... no tak to je vzdialenosť podľa počasia🙂 V zime a fujavici sa mi nechce ísť ani na vedľajšiu ulicu🙂 Ale v peknom počasí chodíme na Devín často🙂
Ahojte,rada by som sa k vám pridala 😉
tak uz mam za sebou prve sono. srdiecko krasne bije. velmi sa tesime🙂
Ahojte, mozem sa k vam pridat do sukromky? 🙂
ahojte môžem aj ja medzi vás?
Ahojte, tak aj nas zazrak pride v novembri. 🙂 pridate aj mna prosim do sukromky.. dnes som bola u lekara a potvrdil mi tehu..srdiecko nam krasne bije.. no stale spinim, tak mi nasadil duphaston a tyzden PN..
dievčatá, cikali ste na testíky aj v 6tt? mali ste silnejšiu testovaciu než kontrolnu? mne nejako už nesilnejú testy - akoby dosiahli svoje maximum, hoci silnejšia čiarka by ešte mohla byť. Teraz neviem, či mi hcg nestagnuje a či to nie je predzvesť niečoho zlého. (ste tu vôbec ešte niekto? 😀 )
@5ka29 ahojte, mozem aj ja do sukromky? teraz som 9+3, termin este nemam, ale vychadza to nejak na prelome oktobra novembra 😉
@sunshine85 hotovo 😉
ahoj kocky, vcera potvrdene 7tt+5, juch!🙂 Mozem aj ja do sukromky?
Ahojte, môžem sa aj ja pridať, aj do sukromnej poprosim :D
@5ka29
@lill7
@sedmokraska11
kočky, som na konci 6tt a posledné 2 dni mám mrchovské bolesti (hlavne ked nesedím alebo neležím) a dnes trošku špinenia, tak sa bojím, či je to OK? aj vy pociťujete mrchovské bolesti - prekrvenie celého podbruška, mierna bolesť + kríže. To špinenie dnes ma zneistilo.
@sarafortuna radšej chod Dr. aby sa pozrela či je drobček v poriadku
@snowww1 , asi pôjdem, ale už ma bude mať za šalenú, no nevadí... nebudem cez víkend stresovať... 😒
@sarafortuna krize aj mna v prvych tyzdnoch strasne boleli...
@sarafortuna urcite nebudes za salenu.mne lekar prizvukoval,ze ak by bolo spinenie alebo krvacanie,hned mam prist.nechcem ta strasit,nemusi to znamenat nic zle,ale pre istotu chod.mierne bolesti su ok..mna furt taha,stekli,mierne pobolieva ale so silnymi krcmi by som tiez bezala lekarovi.
@sedmokraska11
@verca ste tam baby.
ahojte baby, tak aj aj sa pridavam, termin mam 1.11. ...cize dnes zacinam 10tt......len vcera som bola prvykrat u dr. a babo ma uz 2,6cm a krasnu hlavicku a zadocek 😀 asi po mne 😀 budem rada, ak sa k vam pridam...aj do sukromky.....nik to z okolia este netusi....
@5ka29
@sorciera24 ahoj,si v sukromke 😉

@rybicka3
@janusshka hotovo baby.