icon

Zázrak príde v novembri 2014

lusinda1989
3. mar 2014

Ahojte mamicky aj buduce mamicky je tu uz nejaka cakatelka s predpokladanym terminom v novembri?

luslus
6. mar 2014

@bronitka
@adamnela ja som si tiez dnes robila rapi clear a bola tam slaba ciarka a to som cakala silnejsiu nakolko v pondelok bola tiez slabulinka (to som robila mamatest) a tiez sa bojim, ze to je mimomaternicove ale dr mi povedala, ze to moze byt len skora tehotnost

adamnela
6. mar 2014

@luslus no tak asi to bude tymi testami, ze strajkuju...
Ja sa tiez kadecoho bojim, ale nemozem na to mysliet, treba mysliet, ze je to tam dolu vsetko ok. Mne povedala dr. ze vacsinou pri mimomaternicovom byvaju bolesti...Ty nemas ziadne vsak? Ani ja nie, takze sme obe ok 🙂

bronitka
6. mar 2014

@adamnela 😅 teraz si zas nastrašila ty mna kedže bolesti mam veeela..ale zistila som aspon ze to je zrejme z práce..dnes som bola v klude doma a raz mi prišlo zle ale som si lahla vypotila sa a už bolo fajn bez nejakého utrpenia ako v práci..tam si nemám kam lahnúť takze to bude asi tým..okrem toho ze vláčim ťažké veci 🙂 zajtra teda pre istotu idem k doktorke predsa len tak som zvedavá čo mi povie 🙂

bronitka
6. mar 2014

@luslus no treba kupovať iné testy..čo som si aj čítala recenzie na rapi clear tak vela zien s ním ma zlé skusenosti..sú aj dobré ale väčšina zlé..takže radšej obyčajný ocikávací papierik a je to potvrdené lepšie ako nejaký drahší test 😉

luslus
6. mar 2014

@bronitka ved keby mali v lekarni ine...a bol to obycajny pasik

luslus
6. mar 2014

@adamnela mam bolesti. lenze ja tie bolesti mam uz dlho, kvoli tomu mi brali 4 mesiace dozadu slepak lebo nic ine mi nenasli. no a stale ma picha v podbrusku, hlavne na pravej strane. ale teda neviem ci to ma suvis s tehotenstvom. aj ked je to trosku viac ako predtym. ale zas napr teraz nemam ziadnu bolest, vacsinou len rano a v noci, cez den nic

adamnela
6. mar 2014

@bronitka to som naozaj nechcela 😒 ale u teba je to asi tou pracou...potrebujes pravdepodobne klud a oddych...no radsej si chod zajtra, nech Ti da PN. No som zvedava co ti povie. O ktorej ides?
A dufam, ze je to naozaj tymi testami a ze sa nic viacej nedeje...

adamnela
6. mar 2014

@luslus ale to by boli ine bolesti, nie ked to u Teba trva dlhsie, si myslim...
Ja tiez citim podbrusko vacsinou rano...Inak moc ani nie...

luslus
6. mar 2014

@adamnela dufam, ze sme ok 🙂

adamnela
6. mar 2014

@luslus ja tiez a pevne tomu musime verit 😉

bronitka
6. mar 2014

@adamnela zajtra robí od rána tak tam skočím hned o osmej a potom ak mi dá PN skočím do práce doučiť zástupkynu veci čo robim ja, čo sa týka papierovačiek a pak už nech si pracujú ako zvládnu 🙂 ja ak raz pôjdem na PN tak sa do toho blázinca už nevrátim keby čo bolo.. 😖

adamnela
6. mar 2014

@bronitka Ok, tak sa drzkaj zajtra a hned ked budes moct , tak nam daj vediet ako si dopadla..

aicha15
6. mar 2014

@luslus ja idem teraz 10.3 🙂

meinkonka
6. mar 2014

ahojte,
tak asi sa k vam tiez pridam. hovorim asi, lebo sie niesom na 100% ista. pre vysvetlenie, poslednu mrchu som mala 22.1., meskalo mi tak som si pred tyzdnom robila testy a pozitivne, 6ks z toho 4 pekne viditelne a tie rapiclear slabunke ciarky /tie podla mna niesu take dobre citlive/. ale zacala som spinit tak som bola v utorok u dr., volala som, ci je to v poriadku, tak ze sa mam urcite radsej zastavit. a dr. zhodnotil ze krvacam, na utz nic nevidel, tak mi zobral krv a vcera som volala s vysledkami k nemu opat, tak vraj som tehotna. nakolko nemam pravidelny menzes tak si myslim, ze som otehotnela v inom case ako mi podla kalkulacky vychdza. ale bola som taaak strasne preplasena a som aj doteraz, aj ked mi povedal, ze som tehu podla hladiny HCG v krvi. ale est stale spinim, uz od soboty, tak dnes som bola a predpisal mi duphaston a kanavit. tak snad to pomoze. inak straaaasne som stresovala par dni lebo som sa bala toho mimomaternicoveho. v pondelok idem ku svojmu doktorovi, lebo teraz som bola len u zastupujuceho.
inak pobolievaju ma prsia a aj podbrusko, akoby ma tam nieco steklilo, ci svrbelo ci co to je za neurcity pocit, proste stale tam nieco citim, nie bolest, len taky cudny pocit.

bronitka
6. mar 2014

@meinkonka tak ťa tu vítam a držím prsty nech všetko dobre dopadne 😉 ked máš v krvi dostatok hcg a potvrdil ze si tehotná, tak by nemalo byť mimomaternicové pretože vtedy sa nezvyšuje hcg ani v krvi, takže to skôr naozaj bude kvôli nepravidelnej ms..a čo sa týka špinenia tak to hádam prejde, ako som dávnejšie písala, kamarátka špinila mesiac a všetko je v poriadku nakoniec 😉

adamnela
6. mar 2014

@meinkonka vitaj 🙂
Ty si na tom podobne ako ja. A tiez som nahnevana na ten Rapiclear, lebo aj mne ukazuje slabu ciarku, co si myslim, ze by mala byt uz o takomto case silnejsia. A tiez som bola u dr. v pondelok so spinenim, dala mi duphaston a uz od pondelka nespinim vobec., tak som rada...Tak oddychuj, nech sa spinenie cim skor zastavi.

bronitka
7. mar 2014

no tak už som začala stresovať..robila som siráno test a nie je silnejšia ako predvčerom! je silnejšia ako ten istý test (mamatest) z pred troch dní ale nie ako iný test z predvčera..tak dúfam ze je to len tými testami ze každý má inú citlivosť lebo sa znervoznujem..dúfam ze zbytočne ☹

nikitaf
7. mar 2014

ahojte dievcata. vitam nove tehulky, nejako sa to tu rozrastlo za dva dni co som tu nebola. prave idem od dr. a sice este nevidel srdiecko, upokojil ma ze je to normalne. na to moje krvacanie a spinenie mi KONECNE dal Duphaston a tyzden doma oddychujem a o tyzden kontrola 🙂 hned mi je lepsie. len mate niekto skusenosti alebo neviete ako to je, ja mam totiz intoleranciu laktozy a ten liek obsahuje laktozu...

nefertitka
7. mar 2014

@meinkonka ja som posledny menzes mala 23.1. a tiez spinim, v case MS som spinila dva dni, nasadil mi dr. utrogestan, tyzden som nespinila, teraz asi 4 dni znova spinim, predvcerom dr.videl vacok, vraj je vsetko v poriadku, ze spinenie ma kazda druha zena dnes a nemam sa bat. Ale mna to aj tak stresuje

sunshine85
7. mar 2014

@nikitaf fu, tak kvoli tomu mu urcite zavolaj a over si to, ci ho mozes uzivat...

sunshine85
7. mar 2014

baby, inak doteraz som sa tak sama sebe stazovala, ze nemam ziadne tehu priznaky...tak posledne dni, vzdy ked idem uz cestou dom z roboty mi je strasne zle, to uz letim dom, hned na wc a napina ma...a teraz to mam v tomto momente v praci...ledva oci drzim otvorene, celkovo som stale unavena, utekalo som uz aj na to wecko.... ach

nikitaf
7. mar 2014

@nefertitka mi hovor o strese, ja striedavo mierne krvacam a spinim uz 9 dni a ani na pohotovosti mi nic nedali... az dne doktor a doma zistim ten duphaston obsahuje laktoru a ja mam intoleranciu, on sa ma na to nepytal a ja som v strese zabudla upozornit na alergie... fuuu tak cakam do poobedia lebo ked ordinuje neberie telefony. ja som ostala teraz tyzden doma a potom s uvidi... Vidim ze aj ty mas doma 5 rocnu princeznu ako ja 🙂

nefertitka
7. mar 2014

@nikitaf ano 5 rocnu🙂 ked mas intoleranciu, skus si ten utrogestan radsej pytat...ma rozdielne zlozenie vraj

nikitaf
7. mar 2014

@sunshine85 juj to mi je luto. mne nebyvalo ani pri prvej dcerke zle, ale teraz mi je obcas len tak nevolno, taky zaludok na vode, som unavena v kuse, a prsia ma bolia uz treti tyzden neskutocne, ale inak nic 😀

lusinda1989
autor
7. mar 2014

Baby tak ja dnes prestavam krvacat od rana uz len spinenie ale nemyslim si ze to babenko zvladlo... Uvidim musim si pockat do buduceho stvrtku to idem na kontrolu k dr. Je tu niekto taky kto krvacal(nie spinenie) a babo to zvladlo? Nechcem si nic nahovarat som uz viacmenej zmierena s tym ze o babo sme prisli ale tak predsa.... Za opytanie nic nedam

nikitaf
7. mar 2014

@nefertitka za 15 min volam lekara tak hadam mi poradi. asi tam budem musiet este utekat do kelu, ale tak co nespravim pre mimi ze? najskor som to chcela brat, ze no tak co, nieco vydrzim, ale zas kto vie ako by to vplyvalo na babenko... ty si bola u lekara? beries nieco?

nikitaf
7. mar 2014

@lusinda1989 ja som krvacala, tak cca za cajovu lyzicku par krat denne uz 5 dni za sebou. mne to zacalo spinenim a vzdy ked idem na velku tak je to krv a potom uz len taky tmavohnede spinenie... ja som dnes tiez isla s tym k lekarovi ze mi povie ze je koniec, ale dal tomu este tyzden (kedze nemame este srdiecko) a uvidime, tak veriiiim, aj ty musis. silno ti drzim palce, viem co prezivas, ja som sa uz tak vyrevala ze hruza.

lusinda1989
autor
7. mar 2014

@nikitaf ale ja som krvacala o dost viac ako cajivu lyzicku nie zas nejak hrooozne ale tak malo toho nebolo taka stredna ms co ja mavam normalne dost silnu...

nikitaf
7. mar 2014

@lusinda1989 nemusi to nic znamenat, moja kolegyna mala pri dcere normalne ms, len ako pises slabsiu a svokra to iste, tak viem ze sa bojis, ale mne na pohotosti povedali ze pokym z mna nepojde krv ako ked sa otoci kohutik tak sa nemam vracat... taky empaticky lekari to boli... 😔 verim ze vo stvrtok to dobre dopadne, treba verit aj ked viem ake je to tazke...

lusinda1989
autor
7. mar 2014

@nikitaf dakujem ja som uz zmierena s tym najhorsim uz som to oplakala takze uz ani nedufam... Tolko krvi zo mna neslo... Ale aj tak tomu neverim... Ale dakujem v kazdom pripade ako zakladatelka teeemy😊 dam vediet ako sme dopadli.😊