icon

Ako nájsť kontakt na gynekológa Štefana Dlugoša?

ivka67
25. sep 2025

Ahojte

Máte niekto kontakt na pána doktora? Ordinuje v Bytči alebo KNM na striedačku. Neviem nikde nájsť kontakt do Bytče. Či treba ísť osobne ?

Ďakujem

kiks21
25. sep 2025

@ivka67 Ahoj, Dlugoš v Bytči už neordinuje. Vraj išiel na dôchodok. Namiesto neho je tam akási nová gynekologička. Viac neviem.

ivka67
autor
25. sep 2025
@kiks21

@ivka67 Ahoj, Dlugoš v Bytči už neordinuje. Vraj išiel na dôchodok. Namiesto neho je tam akási nová gynekologička. Viac neviem.

@kiks21 to vážne ?Včera som išla okolo, ale bol tam napísaný iba zástup vo Varíne, ale nikto vnútri...Ďakujem za info . Pacienti tam ale ostávajú normálne predpokladám ? Skúsim sa staviť budúci týždeň

kiks21
25. sep 2025
@ivka67

@kiks21 to vážne ?Včera som išla okolo, ale bol tam napísaný iba zástup vo Varíne, ale nikto vnútri...Ďakujem za info . Pacienti tam ale ostávajú normálne predpokladám ? Skúsim sa staviť budúci týždeň

@ivka67 Nemáš začo. Áno pacientky zostávajú normálne. A telefónne číslo je rovnaké ako mal aj Dlugoš len niekedy je problém sa tam dovolať.

ivka67
autor
25. sep 2025
@kiks21

@ivka67 Nemáš začo. Áno pacientky zostávajú normálne. A telefónne číslo je rovnaké ako mal aj Dlugoš len niekedy je problém sa tam dovolať.

@kiks21 vďaka, zbehnem tam niekedy osobne a objednam sa , dovolať sa bol vždy problém :D

anonym_a01e00
25. sep 2025

Je tam nová gynekologička dr. Gabriela Boráková a je veľmi zlatá. 🙂

lussyita
25. sep 2025
@ivka67

@ivka67 ahoj, v Bytči je nová doktorka, ktorá prevzala ambulancie aj KNM, aj BY a robia tam utorky a štvrtky. Mobilné číslo zostáva. Ja som volala, sestrička zdvihla, milá, zlatá, ochotná. Pani doktorka tiež.

snowflakenel
25. sep 2025
@anonym_a01e00

Je tam nová gynekologička dr. Gabriela Boráková a je veľmi zlatá. 🙂

@anonym_a01e00 je to vyborna lekarka,,rodila som pri nej.

ivka67
autor
25. sep 2025

Ďakujem dievčatá , aspoň viem, že sa nemám čoho báť 😁

anonym_a01e00
25. sep 2025
@snowflakenel

@anonym_a01e00 je to vyborna lekarka,,rodila som pri nej.

@snowflakenel áno je, ja k nej chodím už dlhšie, ešte keď mala ambulanciu v Žiline.🙂 A super bolo, že počas môjho tehotenstva mávala služby, aj v nemocnici. Keďže som som mala ku koncu problémy, tak som tam bola často. Ale inak lekári, aj zvyšný personál pod palcom primára Novysedláka, ozaj top prístup
k pacientkam.

snowflakenel
26. sep 2025
@anonym_a01e00

@snowflakenel áno je, ja k nej chodím už dlhšie, ešte keď mala ambulanciu v Žiline.🙂 A super bolo, že počas môjho tehotenstva mávala služby, aj v nemocnici. Keďže som som mala ku koncu problémy, tak som tam bola často. Ale inak lekári, aj zvyšný personál pod palcom primára Novysedláka, ozaj top prístup
k pacientkam.

@anonym_a01e00 mas pravdu, ka som bola.v CA spokojna ako pri normal proode, tak i pri sekcii.

erick0308
21. okt 2025
@lussyita

@ivka67 ahoj, v Bytči je nová doktorka, ktorá prevzala ambulancie aj KNM, aj BY a robia tam utorky a štvrtky. Mobilné číslo zostáva. Ja som volala, sestrička zdvihla, milá, zlatá, ochotná. Pani doktorka tiež.

@kiks21
@lussyita Ahojte,nemáte číslo na dr.Borakovu v Bytči?

lussyita
21. okt 2025
@erick0308

@kiks21
@lussyita Ahojte,nemáte číslo na dr.Borakovu v Bytči?

@erick0308 páči sa
+421911983187

erick0308
22. okt 2025
@lussyita

@erick0308 páči sa
+421911983187

@lussyita ďakujem 😊

ivka67
autor
23. okt 2025
@lussyita

@erick0308 páči sa
+421911983187

@lussyita a človek sa tam aj dovoláte ja už mám termín cca dva tei týždne som čakala na preventivku a inak najlepšie volat medzi 10-11😁

snowflakenel
24. okt 2025
@ivka67

@lussyita a človek sa tam aj dovoláte ja už mám termín cca dva tei týždne som čakala na preventivku a inak najlepšie volat medzi 10-11😁

@ivka67 volala som pred 2 tyzdnami, dlho som,sq nemohla dovolat. Termin preventivky davaju uz az na denember

erick0308
24. okt 2025
@snowflakenel

@ivka67 volala som pred 2 tyzdnami, dlho som,sq nemohla dovolat. Termin preventivky davaju uz az na denember

@ivka67
@snowflakenel ja som tam volala včera tiež som sa nemohla dovolať, ale nakoniec som sa dovolala a tiež medzi pol 11