Ako nájsť kontakt na gynekológa Štefana Dlugoša?
Ahojte
Máte niekto kontakt na pána doktora? Ordinuje v Bytči alebo KNM na striedačku. Neviem nikde nájsť kontakt do Bytče. Či treba ísť osobne ?
Ďakujem
@ivka67 Ahoj, Dlugoš v Bytči už neordinuje. Vraj išiel na dôchodok. Namiesto neho je tam akási nová gynekologička. Viac neviem.
@kiks21 to vážne ?Včera som išla okolo, ale bol tam napísaný iba zástup vo Varíne, ale nikto vnútri...Ďakujem za info . Pacienti tam ale ostávajú normálne predpokladám ? Skúsim sa staviť budúci týždeň
@kiks21 to vážne ?Včera som išla okolo, ale bol tam napísaný iba zástup vo Varíne, ale nikto vnútri...Ďakujem za info . Pacienti tam ale ostávajú normálne predpokladám ? Skúsim sa staviť budúci týždeň
@ivka67 Nemáš začo. Áno pacientky zostávajú normálne. A telefónne číslo je rovnaké ako mal aj Dlugoš len niekedy je problém sa tam dovolať.
Je tam nová gynekologička dr. Gabriela Boráková a je veľmi zlatá. 🙂
@ivka67 ahoj, v Bytči je nová doktorka, ktorá prevzala ambulancie aj KNM, aj BY a robia tam utorky a štvrtky. Mobilné číslo zostáva. Ja som volala, sestrička zdvihla, milá, zlatá, ochotná. Pani doktorka tiež.
Je tam nová gynekologička dr. Gabriela Boráková a je veľmi zlatá. 🙂
@anonym_a01e00 je to vyborna lekarka,,rodila som pri nej.
Ďakujem dievčatá , aspoň viem, že sa nemám čoho báť 😁
@anonym_a01e00 je to vyborna lekarka,,rodila som pri nej.
@snowflakenel áno je, ja k nej chodím už dlhšie, ešte keď mala ambulanciu v Žiline.🙂 A super bolo, že počas môjho tehotenstva mávala služby, aj v nemocnici. Keďže som som mala ku koncu problémy, tak som tam bola často. Ale inak lekári, aj zvyšný personál pod palcom primára Novysedláka, ozaj top prístup
k pacientkam.
@snowflakenel áno je, ja k nej chodím už dlhšie, ešte keď mala ambulanciu v Žiline.🙂 A super bolo, že počas môjho tehotenstva mávala služby, aj v nemocnici. Keďže som som mala ku koncu problémy, tak som tam bola často. Ale inak lekári, aj zvyšný personál pod palcom primára Novysedláka, ozaj top prístup
k pacientkam.
@anonym_a01e00 mas pravdu, ka som bola.v CA spokojna ako pri normal proode, tak i pri sekcii.
@ivka67 volala som pred 2 tyzdnami, dlho som,sq nemohla dovolat. Termin preventivky davaju uz az na denember
@ivka67
@snowflakenel ja som tam volala včera tiež som sa nemohla dovolať, ale nakoniec som sa dovolala a tiež medzi pol 11

@ivka67 Ahoj, Dlugoš v Bytči už neordinuje. Vraj išiel na dôchodok. Namiesto neho je tam akási nová gynekologička. Viac neviem.