icon

MUDr. Marián Koleda

ellie2
30. máj 2025

Ahojte, je tu niekto kto chodí s deťmi k tomuto p. doktorovi? Podľa obvodu spadáme pod neho ale nepočula som na neho dobré recenzie. Treba sa obávať alebo ste s ním spokojní? 🙂 Ďakujem 🙂

moony99
30. máj 2025

Toto je posledný lekár,ku ktorému by som išla.Chodila som niekedy ako dieťa k nemu,potom som začala aj s mojimi deťmi a hneď som aj odišla.Absolutne nemá žiadny odborný rozhľad, zasekol sa niekde v minulosti,a jeho prístup a správanie katastrofa.

veronique1988
3. jún 2025

@ellie2 chodíme a sme spokojní.. je starší ale ma skúsenosti.. čo sa týka správania povie vecí na rovinu ..

sunnyday1111
18. jún 2025

@ellie2 moje zname presli od neho jedna ku karaskovi a druha k loudovi, nevedia si vynachvalit

veronique1988
19. jún 2025
@sunnyday1111

@ellie2 moje zname presli od neho jedna ku karaskovi a druha k loudovi, nevedia si vynachvalit

@sunnyday1111 ja som chodila ku karaskovi a odišla som od neho lebo nevedel určit diagnózu za jeden mesiac sme boli 3 x v nemocnici len preto lebo mu nič nebolo ... Presli sme ku koledovi a od vtedy byva chory 1x za rok ...

sunnyday1111
19. jún 2025
@veronique1988

@sunnyday1111 ja som chodila ku karaskovi a odišla som od neho lebo nevedel určit diagnózu za jeden mesiac sme boli 3 x v nemocnici len preto lebo mu nič nebolo ... Presli sme ku koledovi a od vtedy byva chory 1x za rok ...

@veronique1988 a s cim ste boli v nemocnici? Myslim si, ze to zmenou lekara nebude
Mozno si aj syn viac vybudoval imunitu.